97

Анонимен

преди 12 години

Моят се къпе рядко. Много е рунтав, гърди корем навсякъде косми. Не си мие зъбите изобщо.Много рядко си сменя бельото. Пърди и се уригва постоянно. Краката му миришат на развалено сирене. Като си събуе чорапите ги слага да обувките и стоят изправени.Но аз го обичам..

96

До 106

преди 12 години

Опс... Извинявам се.

95

Ами

преди 12 години

успех на англичанките в търсенето! А дано, ама надали... Ако не, да търсят в Турция - като ги видят такива бели и сочни моми, ще ги нагънат още на летището

94

Анонимен

преди 12 години

Какви са тея неща. В крайна сметка всяка жена е доволна да има някой, който да не й изневерява и да носи някакви пари вкъщи. Това ако е налице, приятелките й завиждат. Щото мъжете или не се интересуват от дома и децата, а по цял ден се пилеят някъде с познати, или изневеряват, или налитат на бой, цапат, смърдят... Нормални мъже почти не останаха. Но ги има. И нека отидат при онези жени, които не са се поддали на всеобщата меркантилност. Има и такива.

93

до 102

преди 12 години

Е, и с граматиката си малко скаран. Удавя, не Одавя. Бас държа, че не четеш книги.

92

Анонимен

преди 12 години

Аммм, още една анкета която показва че жените са неориентирани до крайност.Ако има мъж който да отговаря на всичките тези условия, то със сигурност не е хетеросексуален. Което пък го прави абсолютно неизползваем за тях.

91

belafonte

преди 12 години

Абе вие луди ли сте?

90

леля Ви

преди 12 години

Егати простотията

89

До 84 от 68

преди 12 години

С 3 см. съм под 183. Не нося V-образно деколте. Не гледам сапунени сериали. Не карам Ауди (а по-хубава). Не съм добър плувец (мога да плувам колкото да не се одавя). А 21 е малко под въпрос (ако си хвана някоя милионерка, няма да печеля повече от нея). ;)

88

Май и ти си прав!!!

преди 12 години

NOMENT!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))

87

друга жена до 67

преди 12 години

Не визирам само мъжете ! Просто статията е за качествата на мъжа и затова писах така! Прав си ,че всички искаме разнообразие ,но се страхуваме да признаем! А колко хубав би бил живота ,ако във всяко семейство съпрузите не го крият един от друг и си имат по едно или две приятелски семейства ,с които отвреме на време да правят секс заедно !Хем разнообразие,хем забавление с приятели ,хем лоялност и искреност без лицемерие ,хем запазване на семейството! Но откъде толкова мозък в хората за да го разб

86

Анонимен

преди 12 години

От всичко, което прочетох открих един супер скучен тип.Не, благодаря.

85

Анонимен

преди 12 години

английските мъже са ***, 2/3 от тях...дори да е само бира, те като пият по 20 и се правят на обезумели бизони, особено в навечерието на някой мач, това ли е по-добре или да пиеш 2-3 големи и да се прибереш като пич...с метрото разбира се или с такси....кола в голям град е признак на селска показност, освен ако не я използваш за работа...и заради толкова *** статистики, градовете са препълнени с мръсотия от изгорели газове...живейте здравословно и използвайте кола само при необходимост!

84

Дискриминация

преди 12 години

Тея имат нещо против мен ми се струва, отговарям на 4-5 от всички изисквания :D

83

Анонимен

преди 12 години

Аз моя принц съм си го намерила. Не е 183см, но какво от това. Пуши, пие, но какво от това. Важното е, че е невероятен човек. И най-вече се разбираме прекрасно. Както се казва, търкулнало се гърнето, намерило си похлупака. за нас това важи 100%.

82

oooх

преди 12 години

На тая на снимката бих и помачкал мекиците!!

81

младеж

преди 12 години

"За да направиш един мъж щастлив, трябва да държиш стомаха му пълен и топките празни." - Не си спомням автора. При нас е толкова просто.

80

Трабахо

преди 12 години

Тези критерии, може и да валидни за безполовите същества в Западна Европа и САЩ, но тук на Балканите тези извращения са крайно непопулярни.

79

Фло

преди 12 години

За пазаруването съм съгласна - по-силният трябва да мъкне торбите за хладилника :-) но тук май се има предвид разхождането 24/7 в мола :-P

78

жена

преди 12 години

т31............и такъв не съществува