68

Анонимен

преди 12 години

Абе то и аз май съм преебан ... на неговата възраст съм ял кой знае колко радиационни ***.

67

Анонимен

преди 12 години

Няма да има АЕЦ в Белене ,точка !Който е взимал комисионни за "гьола" да се оправя сам...

66

Анонимен

преди 12 години

тази статия е пълна порнография , на крив *** вълната му пречела ха ха ! то има хиляди разновидности рак тия все към чернобил клонят . защо не пишатза фукушима и атомните бомби над хирошима и нагасаки

65

Лекар

преди 12 години

Че тя - причината е известна отдавна бе, колега. Промяна в естествения метаболизъм. Предизвиква се от канцерогени или излъчване, нищо ново... Най- често първо се разрушават клетъчните мембрани, след това се атакува клетката.

64

Анонимен

преди 12 години

Неандерталци...Я не политизирайте и не си играйте на популизъм!Чернобил бил виновен! 55 - ти ,Майка Ви е била може би умна жена, за разлика от Вас!

63

гурбетчия

преди 12 години

Чернобил е виновен за много болести , но интересното е ,че се разболяваха веднага или до 2-3 г. след това , а при Стилиян това заболяване се появява след повече от 20г. ?! Като се има впредвид бързите темпове на развитие на това заболяване ,чудно ми е как заболял от левкемия над 20 г. не развива болестта ?!Все пак не съм лекар ,но мисля ,че това заболяване е много прогресивно и много бързо се преминава от един стадий в друг! Много интересна констатация на лекарите! Надявам се ,че ще се излекува!

62

Анонимен

преди 12 години

Баща ми почина през 1988година от "лимфом"на 63 години.През 1992година от същата болест почина и брат ми .Той беше на 42години.Кой е виновен?Питам се има ли българско семейство не засегнато от подобен кошмар.? "

61

дзвер

преди 12 години

Егати логиката...играят си с човешката трагедия.То не трябва да има нито един от живелите през 86-та без рак...

60

Анонимен

преди 12 години

Не се притеснявай, върху тебе ще падне метеорит, няма да умреш от Белене

59

Герберче

преди 12 години

И по-възрастни,като този доктор,са станали *** от тогава

58

koi iztarva govedata

преди 12 години

опасни са тези игри с мнението на народа.

57

Анонимен

преди 12 години

Днес БГ цитират най-долния таблоид в Англия. За тези, които не знаят, The Sun е еквивалент на вестник Шок. Аман от начинаещи журналисти

56

Лекар

преди 12 години

Около 18 000 човека в България годишно се разболяват от рак. Божа работа.

55

ha ha haaaaaaa

преди 12 години

ne tolkova avariqta kolkoto informacionnoto zatamnenie nalojeno ot komunistite.sega bi predlagat beleneza da lapnat otnovo 10 4oveka i da zastra6at jivota na milioni.vsi4ko svarzano s bsp e opasno i vredno za horata.

54

rusnak

преди 12 години

Цялата тази истерия със Стенли, по начало е ненормална, имайки предвид, колко се разболяват в България и нямат стотинка за лечение и условия, каквито ще има този футболист. А се разболяват къде къде по-ценни хора, като учени, професори, лекари, инженери, и т.н.. Но в случая, определени гадове са яхнали вълната на това събитие, като го развъртат в много позната поли посока.

53

до 54

преди 12 години

Не се притеснявай, върху тебе ще падне метеорит, няма да умреш от Белене.

52

Анонимен

преди 12 години

И милионерите не са застраховани от тежки болести.За тях се пише със загриженост .а обикновения човек "кучета го яли".

51

Анонимен

преди 12 години

Четете внимателно,мръсни комунистически ***!Мама беше учителка по музика.1986-та година за първомайската манифестация трябваше да прави редовните многочасови репетиции на открито.1993-та година и откриха рак на гърдата.Благодарение на лекарите,оперираха я,проведе последващо лечение,и успя да оживее.През 2003-та - отново рак,тоя път на другата гърда,в много по-тежка форма..Този път мама не успя да оживее,почина 2004-та след 1 година борба за живот.Тъй че,замълчете,мръсни комунистически ***

50

онкоболна

преди 12 години

50 е до 38

49

ЛУД

преди 12 години

тази болест се лекува.освен това лечението му ще се проведе в англия!!!УСПЕХ СТЕНЛИ