72

Анонимен

преди 12 години

Браво на горския! Има смели и достойни хора в тая държава!

71

д

преди 12 години

Медал, парична награда и повишение в службата за горския, също така и допълнителен 20-дневен платен отпуск.

70

браво

преди 12 години

ПОздравления за горския! Добре, че е приложил САМОЗАЩИТА, иначе онези ЖИВОТНИ с колове щяха да ги смачкат!ДОКОГА ще се ПЛОДЯТ тези животни и ще възпроизвеждат НЕВЕЖИ себеподобни- крадци, убийци, клошари, носещи званието БЪЛГАРИН, ГРажданин на РБ?????ЗА КАКВО РАЖДАТ и се РАЗМНОЖАВАТ????

69

Knock

преди 12 години

"...застреля ***, опитал да краде дърва". ЦИ-ГА-НИН!!!!!

68

Анонимен

преди 12 години

Този човек заслужава бонус/парична награда/,а не политическите кабинети и други КАЛИНКИ.

67

Немеца

преди 12 години

До Румянка Овч. ааа Ченалова имах предвид. Коментара ти отпушва във мен доста нецензурни думи и псувни, но ще си замълча, че ще ме баннат. Ти откъде знаеш този човек какво е оставил? И какво като е оставил - дай всички да ходим да си нацепим дърва от гората, да си откраднем малко пари от банката, дояло ми се е шунка, дай да си открадна малко. Щом крадеш няма значение какъв си. Бой, затвор и пълна промяна или програма няма значение. Да се научат да работят всички кърлежи.

66

Pfff

преди 12 години

Браво на горските! :)

65

Анонимен

преди 12 години

АКО ГО ИСКАРАТ ВИНОВЕН ЗАТОВА, ЧЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПРЕД ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА .ЗАЩИТА НА ЧОВЕКА БРАВО БЪЛГАРИНО

64

Анонимен

преди 12 години

Браво!

63

Анонимен

преди 12 години

Браво!Точно така трябва да се действа с апашите за откраднати 1 кубик дърва(45 лева)!Това е огромна кражба,целяща да подкопае устоите на народното стопанство.

62

Анонимен

преди 12 години

малко преди да умре, на запален ловец му дават шанс за последно желание. той избира 1 ден лов, но 50години напред в бъдещето. телепортират го в една гора с пушка и какво да види - ловци стрелят по ***. стреля нашия, улучва, доволен. тръгва из гората,гледа - полянка с цветни метали, дърва за огрев и група *** крадат. стреля ловецът, улучва и зад гърба му глас - аз съм горския, 1000 лв. глоба! Ама защо? Абе колко пъти ви казвам да не ги стреляте на хранилката!

61

Nobody

преди 12 години

"Работата по случая продължава."Единствената работа по случая от тук нататък следва да бъде в посока на оправдаване на горския и защита от родата на *** и техните поддръжници.

60

vv

преди 12 години

Бонус за горския...

59

Анонимен

преди 12 години

Крайно време беше да се направи нещо против безкрайните кражби! Заслужава награда горския! Само така трябва да се действа, когато крадат и нападат с подръчни оръжия! Да спрем крадливата ***!

58

Анонимен

преди 12 години

Искате горския да бъде награден,но в действителност не се получава така.Сега човека ще изпише една кофа с мастило и ще му се стъжни живота,задето си е свършил работата.

57

Nemeca

преди 12 години

Всъщност нека да благодарим на Господ, че човека е събрал куража да се самозащити. Представям си срещу себе си да имаш тумба ***, които искат едва ли не да те изядат жив. Браво, нека се престане с тази сбъркана демокрация тип анархия, а да се въведе демокрация със закони и тяхното спазване. Като не спазваш закона, да няма значение бял ли си, черен ли си пембян или какъвто и да е цвят. И не ме интересува има ли места в затворите или не. Да не строят стадиони, ами затвори за паплачта.

56

Анонимен

преди 12 години

И бледолик да беше пак куршум - само така ще се стреснат айдуците в тази държава.

55

Анонимен

преди 12 години

Браво на горския.Нали за това му е даден тоя пищов, а не да го бие по таш..ците.

54

аз

преди 12 години

можело и повече

53

браво!

преди 12 години

браво,да му дадат премия,всички го подкрепяме!