40

бабаит до 51

преди 12 години

Вашата въшлива армия за 2 дни ще я смажем и ще се срещнем с кюрдите в центъра на Анкара, както го е направил едно време нашия брат Тамерлан с Баязид Светкавицата!Това, че не харчим мангизи за армия, не значи, че не можем да извадим 350 хил.армия за 2-3 дни. Само запасняците са достатъчни за устремно: "По 5 на нож!"

39

Иван

преди 12 години

Махнете ги тия ве. Тези които са под Константинопол на геогравската карта живеят в праисторията.

38

Turk do 58

преди 12 години

predi 30 godini , zapad kazva6e sy6tqa ne6ta za kitay kato teb :) a koy sega e nomer 1 :)))

37

do Хахаха

преди 12 години

Prav si brato to vsichki deto se pishat na turci tuka sa *** provokatori

36

Xaxaxa

преди 12 години

Само провокации на всякъде . Най-лошото е че са платени !!!

35

Turk

преди 12 години

Jalyk evrey sarkozy. sajalqvam za tebe s udovolstvie :) haters gonna hate :)))

34

Франция каза: добре!

преди 12 години

Живял някога един цар. Той имал близък приятел, който имал навика винаги, каквото и да се случи - добро или лошо, да казва: Това е добре!. Един ден царя бил на лов. Приятелят приготвил пушките, но объркал нещо с едната. При стрелбата, пушката гръмнала и отнесла палеца на царя. Приятелят му казал: Това е добре!. Царя отговорил: Не! Това е лошо!. И го изпратил в затвора. След година, царя бил на лов в опасна местност. Канибали го хванали, събрали дърва, и когато го доближили до огъня, забелязали, че няма палец. Те били суеверни и никога не яли човек, комуто нещо липсва. Затова пуснали царя. Когато се прибрал, той се замислил за приятеля си и го освободил, казвайки: Ти беше прав! Чувствам се виновен! Това, което направих с теб, беше лошо!. Не! - казал приятелят - Това беше добре!. Кое беше добре? Че стоя една година в затвора? -запитал царя.Ако не бях в затвора, щях да бъда с теб при канибалите!... - бил отговорът

33

Турчин

преди 12 години

Не говорете много, че сме близо до вас, война не повече от час и булгаристана е завладяна отново, но нямам интерес от тази пропаднала *** държава към момента, след 30-40 г. ако има проблем с водата 100 милионна Турция може да завземе една територия коята дава водица.

32

Българин

преди 12 години

Миналото си е минало ама и аз съм против с миналото да правиш предизборна кампания...

31

Anonimen

преди 12 години

Просто Франция е една от най-демократичните и правови държави , никой не е по-голям от Конституцията

30

жонгльор

преди 12 години

Франция знае какво прави! Тя показа на Турция какво е демокрация! Ха сега Турция е наред сама да признае геноцида над арменците и така да стане истинска демократична държава. Макар, че демокрация с *** е трудноосъществима! Даже невъзможна!

29

до 43

преди 12 години

това до краката е много правилно, каквито жените ни такава и държашата ни

28

БГ затрита до 50 год

преди 12 години

Турция има лоби в цяла Европа за разлика от България, никой не ти дава уважение безплатно или без да има интерес, България като и се поиска нещо веднага кляка и го дава както правят БГ жените с отварянето на краката само като си поискаш!

27

El ecvador

преди 12 години

Сарко, да не си лапнал бахура ,че гледаш така тъжно :)

26

Глас народен

преди 12 години

Саркози пак е печеливш,защото показа на арменците,че уж сериозно им съчуства и въпреки отхвърлянето на закона,те пак ще гласуват за него...В същото време и Турция ще остане доволна,защото закона е отменен......Политиката е най голямата ***...

25

СС

преди 12 години

Сега Сарко трябва да убеди леля Ангела да отмени закона за Холокоста,който е дибидюс вече отменения френски закон за турските кланета.

24

ТУРЦИЯ

преди 12 години

Интереси майна, Турция е фактор в Европа за разлика от бананошата република която иначе е в ЕС!

23

Шарл де Гол

преди 12 години

Франция сменя тактиката...Сега ще се въоръжават кюрдите с модерно оръжие, за да изтребят турчака и тогава френския парламент ще признае Кюрдистан!

22

a

преди 12 години

Турция не цепи басма на никого. Браво! Франция прояви мъдрост и не се хвана на въдицата на тези арменски л..на.

21

El turko

преди 12 години

Къде са турските душмани?....що се криете в миши дупки ве *** ...излезте..