23

аз

преди 12 години

ти да не си и свинаря бре селски.

22

Осведомен

преди 12 години

Никога хаоса и некомпетентноста не са били по-големи. Поведението на д-р Нешева е неморално и непрофесионално. Сега и жертва ще я изкарат!!! Театър на абсурда!

21

гост

преди 12 години

Щом госпожата сама си е подала оставката, другите нямат думата. Няма незаменими хора. Трябва да се промени законодателството. Никакви бонуси и ДМС-та за държавните службички, които са твърде,твърде много в малката, и много бедна държавица.

20

Анонимен

преди 12 години

и като хакнат на нейно място нйакой върколак, тогава ще ви питам, освирепели скотове.***, защо според вас искат да я махнат??? И кой има интерес, нунета?Вкупом и искате главата, но това ще бъде вашата чотора, смотани завистливци.Ако вие бяхте на нейно място, щеше да гепите най-нагло, както я плюете, без дори да си задавате елементарни въпроси.

19

Баш Бакан

преди 12 години

Незаменими Нелита няма!Калинки също!

18

as

преди 12 години

5-деца са починали 2011г. поради липса на средства за лечение. а те бонуси си раздават. с каква наглос се появява това ПРАСЕ грухти и ***.

17

Анонимен

преди 12 години

Ц И Н И З Ъ М

16

Анонимен

преди 12 години

Вън наглата кръволочка от НЗОК! Докато тази нагла и безпардонна другарка прави гуша, хората умират от липса на лекарства! Оставка! Съд! ЗАТВОР!

15

Анонимен

преди 12 години

на подобна позиция заплатата на Нешева трябва да е 13 бона на месец, минимум. Това ще са най-добре инвестираните пари - жената не иска да взема под масата,както лобистите за нейната оставка биха дали.

14

Анонимен

преди 12 години

Зън зън зъън ,зън зън зъън Нешева е въъънМного бонус даваме ,но на Нешева не давамеЗъъъъъън....

13

Гошо Тъпото

преди 12 години

С ***,без...***,все сме...прекарани;повсеместен лобизъм и рекет на гражданите,на посткомунистическа България.

12

Бравос!

преди 12 години

Да и се извиним немедлено и да я наградим с 2-3 пържолки от лапад - момата явно е на строги пости...

11

niakoi

преди 12 години

Да проверят с кой е свурзана в камерата та толова я изкат и да искарат още някоя кирлива риза.

10

да-да,ама не

преди 12 години

Ето това е пълна ГЕРБерастия...това може да се случи само в дъжава управлявана от мутро-милиционери и от тикви...Да живее" ЧАЛГАРИЯ" ! пп. Бог да пази България.

9

to

преди 12 години

когато някой е защитаван от друг, когато се е издънил, значи има финансов стимул.ако някой го обвинят за присвоени пари, това автоматично би възмутило тези, които не са получили. такъв човек може да бъде защитен само от хора, които лапат покрай него.

8

дедо аспиринчо

преди 12 години

опааа!!! явно някои от големите започнаха да се притесняват като дойде новият човек колко ли процента ще им поиска за да са те доставчици на лекарства.Ха така сменяйте ги по често за да има по малко за лапачите.

7

Анонимен

преди 12 години

Земете си я на работа при вас.Плащайте от собствения си джоб по н- на брой пари месечно и я оставете ... сама да си определи коледния бонус, зашо не и новогодишния и великденски и 3-мартския и 8 мо декемврийския и 2-ро февруарския и 14 и изобщо всеки празник който се сети сама да си пише бонусите.И така.Що не я назначите на заплата от собствения си джоб.?

6

Анонимен

преди 12 години

вапцаното "генералче" много явно лобира за фармацефтичната мафия. Дано не му мине номерът. Нешева може да не е идеална, но до момента е най-доброто - жената се старае да вкара ред.И много кървопиийци засяга по този начин. И ако назначат някой от лекарсвените доставчици, кой ще плати тогава?

5

До 3

преди 12 години

Защото всички са в кюпа.

4

dona

преди 12 години

Да направим фондация в помощ на д-р Нешева че горката е закъсала финансово и намя как да си подръжа килата , може да напълнее още от стрес.Е НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА НАГЛОСТ. Тя е невина ние просто не сме я разбрали. Кой от управляващата партия е виновен - никой.