13

Анонимен

преди 12 години

Е толкоз ли са *** децата на политиците ?

12

дядо

преди 12 години

аа че той *** Цецо така си минаваше едно време в по-горен клас,нали баща му беше от ДС

11

Хилари Клинтън

преди 12 години

Явно мангало защитничката заедно с Уорлик са наплескали Бибитко,че *** не минават и 1 клас!!!Ето и резултата!Добре дошли в ***!Травмирани ми били....море едно дърво да зема аз,ще им мине травмата отмах!

10

Бъдещето

преди 12 години

Начи,праскаш шестици по физическо,музика,рисуване и минаваш с двойки по Български език,математика и Биология.Много добре-очертава се "светло" бъдеще на свещи :))) Новото поколение от Азисовци е готово за бодра смяна!!!А помните ли "новината" от близкото минало , че 48% от първолаците са ***?

9

Анонимен

преди 12 години

Те за това става все повече неграмотни.Дори и ""вишистите"" пишат с елементарни правописни грешки.бОтилкаОдавяОмраОбия

8

Озадачен

преди 12 години

Аз се чудя,за какво ще ходят изобщо?Направо им давайте "дипломите" по пощата на 18 години!Аз после се чудя,защо като им пратя българска диплома и я гледат като голям камък и не я признават!Много добре,важното е да се продават албумите на певачките. П.П. и какъв е стимула за децата?П.П.2 абе данеби случайно,да има една част от "учениците" да се чувстват дискриминирани нещо?И после като попорастнат и пускат обяви- Млади студенти пренасят ВСИЧКО :))))

7

Анонимен

преди 12 години

Супер. Да не се травмират бъдещите мутри и мутреси. Гарантирано от мутренската банда.

6

УЧЕН

преди 12 години

В това министерство /както и във всички останали/ работят само ***,простаци и некадърници! Защо не влезнат поне един път в класната стая и да видят с очите си колко знаят мамините синчета, и дали изобщо чуват учителите. Защо работещите да не ходят на работа и да им се плаща... Ей, проста държава,ей...

5

Анонимен

преди 12 години

* може

4

Анонимен

преди 12 години

Когато на най високите позиции в страната са поставени,меко казано "***".Мове да се очакват само дебилщини.

3

читател

преди 12 години

Либерализация, т.е. всички в клас, ***, араби, ментали, ***, за да помагат на нормалните по-бързо и те да затъпеят.

2

Леле

преди 12 години

Какво ли не правите вече за де се води ,че сме образовали ***.... Що за идиотщина да се минава с двойка??!?? Образованието ни вече е на толкова ниско ниво ,че няма накъде надолу . Кои са обсъждали тая простотия ,че са я и решили? Чие е мнението за задължителна забавачка от 4 годинки? Вие съвсем се видиотихте бе???? Тия дето са го решавали май деца нямат и не са имали никога!

1

Анонимен

преди 12 години

Супер, децата вече няма нужда да учат, да им пишат двойките и да заминават нагоре.