16

Разгневен

преди 12 години

до мечо пух: писна ми от тебе бе, ти си на всяка статия и бълваш *** несмислени! Вземи *** вече бе!

15

ББ

преди 12 години

До всички злобари и ***! Да, аз съм виновен за световната криза! Аз съм виновен и за банкута на Гърция! Сега можете да заспите спокойно!

14

ПЕТРОВ

преди 12 години

ВИНОВНИ СМЕ ВСИЧКИ НИЕ ЧЕ ТАРПИМ 22ГОДИНИ БЕЗОБРАЗИЯ

13

Анонимен

преди 12 години

БСП=Bokluci selski prostaci

12

Разгневен

преди 12 години

Къде е Станишев къде е Първанов къде е Ангел Марин, Мая Манолова Мартин Димитров,Костов, къде са тези *** на държавни пари да отидат да подкрепът хората Янето и той не се чува. Евала опозиция вие сте новото бъдеще ***!

11

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Я! Слънцеликият Кормчия има нова шапчица!Еваларка, Бате, цепиш фенъна!

10

Анонимен

преди 12 години

Бойко е *** кривака !

9

stoian79

преди 12 години

GERB GOTVIAT PRIVATIZIRANETO NA SPESTIAVANIATA NA HORATA I PADANETO NA VALUTNIA BORD!.

8

ПЕШО

преди 12 години

Виновни сте макар и да не сте направили нищо и именно затова престъпно бездействие му викат виновни сте и за предишните дето са бездействали трябваше да им искате обяснение но пред съда касто трябва а не с празни приказки по медиите виновни сте да вие трябва да предвиждате всичко за това сме ви избрали!!!

7

язе

преди 12 години

основната вина имат кмета на общината и областния управител, това че язовира е с неизяснена собственност не е причина да оставят хората под заплаха. Не могат даприравняват човешкия живот към някакви бумаги. Просто е липсвало воля да се реши проблема.

6

пашата

преди 12 години

Борисов поне поема някаква отговорност.

5

Гошо Тъпото

преди 12 години

Браво на Бойко,в работата се...ражда истината,а той винаги е на...терен и работи.

4

някой

преди 12 години

Първо-прочетете конституцията!Там пише какво е задължението на държавата и Министерския съвет:да защитава гражданите на България!Второ-прочетете закона за консцесиите!Там пише какви са задълженията на концесионера и на собственика,държавата, отдал имот на концесия!Собственика е длъжен да контролира концесионера дали стопанисва и пази имота като добър стопанин и според изискванията на контролните органи и нормативи!Също така концесионера е длъжен да заплаща редовно сумата определена от договора!

3

8-ия ден

преди 12 години

Виновните са години назад....а "демокрацията" докара пълната безстопанственост...Жалко че заради пълното безхаберие на всички управляващи до момента загинаха невинни хора, други ще трябва на стари години да се опитат да започнат да събират дом от лъжицата и вилицата - мисия невъзможна...С 325 лева депутат и една почерпка не може да направи - а да се бръкнат да дадат по 100-ина лева от джобовете си - няма да се случи.Мизерна държава, мизерен живот...

2

мечо пух

преди 12 години

Като сте виновни, наказаните къде са?

1

Стария

преди 12 години

Сега, след тази трагедия, взела човешки жертви, започна един жалък процес на прехвърляне на отговорност. Срамно и некомпетентно!Не е правилно, законно, морално и т.н., държавата да прехвърля отговорността на концесионерите. Язовирите са потенциални убийци на хора, които се намират на километри от тях. Това не е търговски обект, гараж или павилион, това е съоръжение, което може да причини сериозни последствия върху съдбата на цял регион, вече имаше няколко трагични случая с човешки жертви.Държавата е тази, която трябва да контролира тяхното състояние и отговорността е нейна! Концесионерът е търговско лице, което няма компетенцията да поддържа даден язовир и да знае какви действия трябва да предприеме, за да не се случват аварии. Той може да бъде глобяван или отстранен, ако не изпълнява предписаните му от държавните органи, правила. Ако, такива са се сетили да направят досега, разбира. Язовирите трябва да бъдат следени за деформации, годишно, от съответните държавни органи.