31

за 30

преди 12 години

Щом Виктор така казва хахахаааа

30

Анонимен

преди 12 години

БРАВО!!!

29

wiktor

преди 12 години

Браво на Рафи! И той и Богомил са страшни таланти и ги очаква сериозно музикално бъдеще ;)

28

Diana21

преди 12 години

Честито, Рафи! Обичаме те !!

27

Анонимен

преди 12 години

Българофобите да ходят да се пързалят по свинска мас. Не ми дреме. Предаването си беше кич за пари.

26

telecaster_59

преди 12 години

Браво!!! Избрахте най-некадърния или поне един от най-некадърните. Просто едно добро сценично поведение и нищо друго освен фалшиво пеене и меко казано неприятен глас - неблагоприятно за ухото. Можещите да пеят бяха изключени - жалко, че хората не разбират какво е "пеене между тоновете" и другото, по-важно: специфичния, уникален глас.

25

БГ МЪРШИ

преди 12 години

Напълно подкрепям коментара на номер 20... Повечето негативно настроени Българи са Неграмотни. Злобари .. завистливи алчни и долни. Успех Овцее

24

за 20

преди 12 години

Ти си някакъв закъсал ориенталски ***. Спри да се излагаш с тия глупости.

23

JIOJIO

преди 12 години

Изключително скучно и глупаво предаване. Това предаване беше триумф на кича, посредствеността, напудреността, фалшивото пеене и шуробаджанащината в лицето на водещия (има ли някой, който да се е съмнявал че точно Део ще е водещ на това предаване?). А относно журито нямам думи - тези хора раздаваха такива гръмки похвали за посредствени изпълнения. Поне в "Гласа на България" имаше 7-8 човека, които пееха добре, а тук само един - победителя, като той пееше правилно, но само толкова.

22

Анонимен

преди 12 години

***, стига сте гледали телевизия! Търтеи такива, само за празници и висене пред телеворите мислите!

21

Гошо Тъпото

преди 12 години

Този...Хфактор не го следих изобщо,случайно включих когато обявиха крайният победител и чух как запя песен на Куин.С нищо не ме впечатли,даже на моменти пееше фалшиво.Какво да се...прави;такива са...нашенските фактори.От всички въфф...фактора,единствен победител еВаско Василев,макар че не...пее;поне си поупражнява българският и започна да му се...разбира.

20

Анонимен

преди 12 години

Понеже казахте, че не бил българин... ДОБРЕ, ЧЕ РАФИ НЕ Е БЪЛГАРИН! АКО БЕШЕ БЪЛГАРИН НЯМАШЕ ДА Е ТОЛКОВА ДОБЪР, ТОЛКОВА УСМИХНАТ ВИНАГИ, ТОЛКОВА СВЕЖАР! Завиждате му, че спечели момчето, нали? Няма да си признаете, но го знаете! И понеже няма за какво да се хванете, защото е велик изпълнител и артист, а дано стане и още по-велик, затова се хващате, че бил арменец! Дано никога не се оправи тая държава, защото народа не го заслужава! Затова всички можещи българи са в чужбина!

19

Анонимен

преди 12 години

Това предаване никога не съм го гледал! ДАно поне момчето да пее наистина хубаво!

18

за 12

преди 12 години

Не се притеснявай. По света има много хора, които са мързеливи като теб, само дето не са българи.

17

Анонимен

преди 12 години

Свърши ли тая тъпотия най накрая!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Харизматичен, с невероятен чар и талант!Това е нашият Х-фактор!Рафи радвам се за теб!Желая ти много бъдещи успехи! а за 1 и всички останали които мислят като него...Рафи е българин!Толкова българин колкото ти наполовина не си!Не завиждай....дадено му е от Бога...ако можеш да му се радваш...направи го...завистта остави на другите!!

15

Анонимен

преди 12 години

i kakva e nagradata na pobeditelq ?

14

Ludwig van Beethoven

преди 12 години

кой е този Рафи и какво е това X Factor?

13

за 11

преди 12 години

Как да няма националност таланта бе? На всички конкурси и състезания се състезават по държави. Ти обиди цялото човечество с тези свои глупави думи.

12

do 8

преди 12 години

Аз съм българин, за съжаление. И съм мързелив и не работя както трябва. Мързеливи са и не работят почти всички около мен - роднини, приятели и съседи. Тези, които работят и не се оплакват са добре. Я ми кажи, как без да работиш може да си добре? А, МЪРЗЕЛИВЕЦО ЗАВИСТЛИВ?