61

Анонимен

преди 12 години

61Да свърши! ГЕРБ са пътници:))))) Амин за *** им:))))

60

Анонимен

преди 12 години

Хах, мина месец от изборите, червените кхмери още вият от мъка по форумите... Е голямо удоволствие ми доставяте, огромно направо :) Плачете, другари, лапането на гърба на народа свърши :)

59

торбалан

преди 12 години

Движи ни интересът на българските граждани ?!?!!! и кой е тоя интерес ,че нещо не схванах ......?!един стар даскал покнал да се напикава , тогава настоятелството писало до министерството с молба да го пенсионират , но от там отговорили що се напикава - остава като почне да се *** чак тогава да се пенсионира !!!! ей народе това ни чака.............

58

възмутен

преди 12 години

Тези съвсем изкукаха! И ще ми говорят, че това е пенсионна реформа! Никаква пенсионна реформа не е, а е кърпене на дупки! Ако имаха готови разчети трябваше да излязат и да кажат с тази реформа ще спестим толкова, след примерно 5 години хората могат да разчитат на толкова пари! Само личните вноски оправят нещата! Всичко е наливаш в един казан, а той се оттича и накрая НИЩО! Лъжат ни, крадат ни, нямат ясна представа какво правят! Това правителство трябва незабавно да си ходи! Оставка!

57

Счетоводителя

преди 12 години

Не приемам никакви реформи дотогава докато държавата нехае за 1/2 млрд. несъбрани осигурителни вноски и още 1 млрд укрити осиг. плащания ТОВА Е !Съберете си парите от пишман "работодателите и бизнесмени"и тогава направете оценка на системата и нужните реформиА това пресе на снимката, което през живота си не е засадило и едно дръвче, въобще не искам да ми дава предложения и съвети

56

Бойко

преди 12 години

Фидосова изяжда храната на едно 4-ри членно семействоЗагуба от този огромен търбух

55

Анонимен

преди 12 години

смърт за мутро-милиционерската хунта.. 100години затвор за Боко Бандита

54

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да опитват ГЕРБ да се закрепят и останат на власт даже и с договорки и интриги със синдикатите, нямат никакъв шанс, защото хората и избирателите осъзнаха,че ГЕРБ ги излъгаха и ГЕРБ нямат вече никакво доверие. Никой не вярва на ГЕРБ и си отиват.

53

tankist

преди 12 години

тая свинкя да издаде еротичен календар в подкрепа на бюджета ще си го купя като стардам от запек ше си го поглеждам и проблема е решен

52

до 36

преди 12 години

оня като извади оставка няма да има повече за какво да стачкуваш андрешко, просто пари за пенсии няма да има, ще дойде станюгата и ще каже сега мълчете ЦИРКАДЖИИ и РАЗТУРЯЙТЕ СЕДЯНКАТА, хехехе или не помниш

51

анонимен

преди 12 години

Каквито ни заплатите, такива ни и осигуровките!Като прибавим високата безработица и неосигуряващите се в сивата икономика, няма как да се напълни бюджета!Пари няма!Не защитавам ГЕРБ!Което и да е правителство, даже и това "кадърното" на БСП, щеше да е на този хал.И аз искам да се пенсионирам на 60, сега съм на 50 с 28 години трудов стаж, но знам ли след 10 години какво ще бъде!

50

народен будител

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата истина.

49

Анонимен

преди 12 години

Регистрирай се и помогни на еБългария!

48

Доктора

преди 12 години

Всички гласували за Герб, ако все още не са се опомнили, незабавно да се явят на преглед в психодиспансера! Наложително е , и от национално значение !За туй жувотно и останалите маймуни може само луд да гласува!

47

Анонимен

преди 12 години

Евала за снимката!Ако има конкурс 100% ще стане снимка на годината!

46

MILTEN

преди 12 години

ТАЯ НЕМА ДА МРЪДНЕ ,АМА СЛОНА ЛЕД НА ГЛАВАТА ШЕ СИ СЛАГА.

45

СИМЕОН ДЯНКОВ

преди 12 години

Ш-ш-ш-ш, вие с мен ли ще се мерите ве?

44

...?

преди 12 години

Нека Фидосова да *** още мааалко ,за да се ---ПРЪСНЕ ,...НЕНАЯЛИ СЕ БРЕ!

43

Бай Митьо

преди 12 години

Как може да нямате задръжки по отношение външността на Фидосова!? Тя сигурно не иска да е дебела,но има здравословни проблеми. Молете се да не ви застига. Срамота е да се държите като ***. Но хулейки някого,вие сигурно избивате комплекси за малоценност.Може да плюете против управниците,но не се присмивайтена хората.

42

Анонимен

преди 12 години

Само като видях снимката и либидото ми е на нулата! Днес.бг!Моля ви! Имайте милост към мъжката си аудитория:))))