66

МУТРА

преди 12 години

Не подкрепям измислената стачка.Изцяло подкрепям и стоя зад нашето правителсто.Правителството на ГЕРБ е най-доброто в цели преход на България.Да живее ГЕРБ !

65

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Днес стачкуват само комунистите!

64

ivanina-j

преди 12 години

Преди време стачкуваха учителите, а от страни се чуваха ругатни и обиди, че не им трябвали по-високи заплати и по-добри условия на труд.След това стачкуваха лекарите-същата работа.Сега стачкуват железничарите и отново се чуват подобни възгласи."Не е важно аз да съм добре-важното е Вуте да е зле".Българите ли сме нещо сбъркани не зная.Да погледнем какво става по света.Когато някой не е доволен всички са солидарни и го подкрепят.С подобно съзнание скоро няма да излезем от батака.

63

Анонимен

преди 12 години

най загубените индивиди да герберите.народа трябва да стане и да ги измете.бсп със всичките си грешки нямат толкова гафове колкото тези.

62

язе

преди 12 години

засега стачката показва че шефовете на бдж и министъра са прави - не видях разтревожени пътници, които да се чудят как да се придвижат, т.е. положението е такова че никой не разчита на бдж-то. като изключим големите празниците, влаковете пътуват празни и това се дължи на досегашното положение.

61

до 58

преди 12 години

Кога ще е тва скоро? Преди изборите викахте... ще видите на изборите, сега викате ... скоро? Абе смешни сте бе платени мижитурки :)))))))))))

60

Яко

преди 12 години

Благодарение на стачката, и най-вече на това, че телевизиите са пратили интервюиращи репортери по гарите, шефовете на БДЖ за първи път в живота си ще имат възможност да видят на живо локомотиви и вагони...

59

М21

преди 12 години

Лустрация на форума!!!Смърди на червена гнилоч!Кво искате бе!Серьожата , момчето на мамачето от Русия, той ли да ви оправи!Я се разкарайте , плебей червеногъзи!

58

Анонимен

преди 12 години

Крадливия ГЕРБ може и да спечели,но народа загуби.Скоро ще се разбере.

57

Niko

преди 12 години

Тия смешковци вместо да стачкуват, да си оправят мизерията по влаковете, че наистина вече е гнусотия да се возиш в тях, не коментирам постоянното вдигане на цените. А съкращения трябва да има-навярно пътниците са много по-малко от тях поради това, което предлагат.

56

Илко

преди 12 години

То бива платени драскачи против ГЕРБ ама тва е прекалено :))) Така беше и преди изборите, но на самите избори резултатите бяха красноречиви! Така ще бъде и на следващите парламентарни избори!!! Хайде цъкайте ми минуси сега, а на изборите вече народа не е глупав и си знае...

55

Анонимен

преди 12 години

41 - Малеее! Пък като приватизирахте БТК, Кремиковци, Балкан и т.н. проблемите как се оправиха:))) като направихте ликвидационни съвети и ликвидирахте селското стопанство дори ябълките вече са македонски:))))) Бах маааму! Що *** народ имало в тази държава:)))) Дерзайте другари от ГЕРБ:))))

54

Марк

преди 12 години

В този форум отново изрълзяха червените ***!Ами хайде да направим предсрочни парламентарни избори!Ще заврем цялата червена гмеж в *** г..з!Ще ви бием с 90:10%вашето време мина лузъри червени!Соца свърши!Край на безплатния обяд!Марш да бачкате, комуноиди скапани!

53

Анонимен

преди 12 години

Виждам колко му се радвате на тоя Бойко които на инат разреши да се надупчи добруджа с радиоактивми материали за шистов газ.Само че ние няма да видим и една стотинак за това.Ходете да прочетете стенограмите на Мин.сувет.И ще разберете кои за какво лобира.И кои ще си вземе шечалбата накрая.Няма да сте вие обикновените българи.В Германия кашкавале по ебтон от БГ уважаеми гербери,И заплатите са в пъти повече!

52

Анонимен

преди 12 години

Сите гербери с пълни търбусиБСП, ДПС и Атака поискаха касиране на изборите, но този, който трябва да го направи, е българският народ.Защото веднага след вота се случиха неща, които, ако бяха известни на хората, ГЕРБ никога нямаше да спечели вота.2000 души се отправят към трудовите борси вследствие на съкращенията в БДЖ. За реформата се знаеше отдавна, само че темата бе предизборно заметена със съдействието на синдикатите. Ясно е, че железницата е неефективна, нужни са промени. Но не следваше ли да знаем мнението на новия президент Росен Плевнелиев за тези проблеми преди гласуването?Студентските такси скачатПарите за земеделието се орязват, БАН пак ще е на ръба. Вдига се пенсионната възраст, българинът, както е тръгнало, ще работи доживот. Скача и природният газ, от там всичко. Представяте ли си как би излеждала кампанията на ГЕРБ, ако вместо втръсналите вече ножици, Бойко Борисов бе размахал истината: Ще съкращаваме работни места, ще намаляваме пари, ще вдигаме цени и такси.Но предизборните лъжи, или поне спестяването на истината, не бе само в социалната сфера. Рестартиран бе проектът Бургас-Александруполис, сондата за шистов газ тръгна към Лудогорието.Чичко-паричко се точи и на пощите. Да, стартира приватизация на Български пощи, сградният й фонд ще бъде разграбен. Както вероятно и железниците. Това са последните две предприятия, които по схемата Реформа приватизация ще отидат в джоба на новия български капиталист. Срещу жълти стотинки, при свои хора.

51

Анонимен

преди 12 години

Браво! Сега е момента да ги подкрепят Образованието,Здравеопазването и малкото останали българи в България!Нека видят в Европа ,че на народа му е дошло до гуша от мизерия и Нескопосани реформи!

50

Анонимен

преди 12 години

стачка до победа и сваляне на мафията от власт.долу герб!!!!избори и временно правителство до тогава.

49

преди 12 години

Целта е фалиране на БДЖ, изкупуването им за жълти стотинки и създаване на друга, ЧАСТА компания, като БЖК, ДБ Шенкер, Трансвагон...

48

лада самара

преди 12 години

Продавам Лада Самара, бяла на цвят с четри врати и газова уредба ! Пазена в ГАРАЖ !!! очаквам само сериозни запитвания. Вярвам в неразделната обща сила на земното кълбо че хората са добри създания !

47

Анонимен

преди 12 години

Оазиса Дянков - кво стана с ОАЗИСА г - да управляващи ?Народа търси ОАЗИСА