16

Анонимен

преди 12 години

до 8- това че сми мълчат, не значи че в либия всичко е ок. тепърва ще се берат плодовете на лакомията.

15

Анонимен

преди 12 години

Хахаха за1,2 и 4 нямам думи. А пък Иран няма да го нападнат скоро...заплахата с война си е също вид дипломация.

14

брадваро

преди 12 години

кой е тоя п*дал иран? :))

13

dgdg

преди 12 години

Е какво, какво. Нали виждате, че в Либия войната си продължава, ще свърши в непредвидим срок.

12

ИСТИНАТА

преди 12 години

Президентът на Иран Махмуд Ахмадинеджад е евреин, който е приел исляма, пише вестник "Дейли Телеграф".Изданието публикува статия, придружена от снимка на Ахмадинеджад с личната му карта в ръка. На нея е изписано предишното му име Саборджан. "Саборджан" означава "шивач" на иврит. Изданието отбелязва, че семейството на иранския президент е променило името си, след като приело исляма. Експерти предположиха, че Ахмадинеджад е толкова яростен в насаждането си на омраза срещу евреите, защото прави свръхусилие да прикрие миналото си. Али Нуриджадех от Центъра за арабски и ирански изследвания заяви: "Този аспект от живота на Ахмадинеджад обяснява много неща за него. Всяко семейство, което променя вярата се и, респективно, идентичността си, заклеймява старото си самосъзнание". "Чрез своите анти-израелски изявления той се опитва да отхвърли всички съмнения за евентуален еврейски произход. Ахмадинеджад се чувства уязвим в това радикално шиитско общество", допълва той

11

Анонимен

преди 12 години

да бе , звучи ми като не може всеки да е свободен :) опа не може никой да е свободен :) истината че накрая христяните и мюсолманите ще си потдадат ръка и израел ще остане само с кучето си америка , лошо ли е според вас страна да има ядрено оръжие след като създава има капацитет значи и елита на нацията е по духовно развит защото се развива с знания , веднага някой ще каже ами русия им помага , ами защо не помага на нас ;) заради парите ли не :) заради това че забравихме да общуваме правилно

10

до 1

преди 12 години

Ко му е на Хитлер, ако не знаеш потърси в нета и ще видиш, че повечето от концлагерите са били празни има и снимки на африканци и всякакви служили в армията му Хитлер се е борил за един по-добър свят.

9

Анонимен

преди 12 години

до 4 - ако съм в този бизнес ще се радвам а не притеснявам. и ти ли си тъпънгер. явно излишен въпрос.може и да си някой дечко дето си мисли че войната е игра на шикалки. *** народ.

8

Анонимен

преди 12 години

"Атака срещу Кадафи ще е "грешка с непредвидими последици"Това го четохме преди 3-4 месеца.Е,какво стана?

7

4oko

преди 12 години

С две думи руснаците казват ,че ще наритат дебелогъзите янки и *** ,ако предприемат нещо с/у Иран.Не ,че фалиаралите смешници от сша и подлите евреи с крадена територия колкото София -община могат да си го позволят!

6

пак съм 1

преди 12 години

Предпочитам някой да свитне рязаното *** с дългото име и враг на октопода Пол, отколкото да се захване нова война там........... по-добре да загине един *** - стотици жиляди ще живеят обаче. Хайде на минусите, задмониторни бойци :))

5

Тялото

преди 12 години

Накрая САЩ ще изядат голямото дърво. И да имат 10 ядрени оръжия Иран ако не се закачат с тях те няма да ги изстрелват към никого, не е задължително да са врагове с някой.Логиката "ако не сте с нас сте срещу нас" идва именно от щатите. Защо другите големи сили не им държат сметка колко оръжия имат? - Защото са мижитурки и кукли на конци затова!

4

за 3

преди 12 години

Ти какво се притесняваш? В бизнеса с нефт ли си?

3

мир

преди 12 години

1 и 2 как може да сте толкова ***?знаете ли какви цени ще стигне нефта при една война в персзалива??????

2

клюкар

преди 12 години

Крайно време да нападнем Иран, е, ние не де, но САЩ и ЕС, а ние можем само да гледаме отстрани!?!?

1

Анонимен

преди 12 години

Не може всеки ненормалник да има ядрено оръжие и да се прави на мъж.........Президента им е откачалка. за съжаление докато го убият ще загинат хиляди невинни...винаги е по добре един снайперист да ги остелрва говедата преди за са ни докарали беди...ако някой беше свитнал Стали и Хитлер нямаше да има ВСВ