50

миротворец

преди 12 години

РАЗОРЪЖЕТЕ ***.ИНАЧЕ И НИЕ ЩЕ СЕ ВЪОРЪЖИМ.

49

Пеньо

преди 12 години

Правителството закрива групи във Фейсбук и бие протестиращи без повод, докато *** се разхождат с брадви. Ало, овцете, това се случва във вашата държава ! Разиграват ви сценарии тип Оруел а вие си седите вкъщи пред компютрите и джиткате ферми ! Не ви ли е срам бе ?!

48

ДААА,

преди 12 години

..ЗАЩИТИ И ...РОМИТЕ!

47

Атака

преди 12 години

Действията в началото не бяха, трябваше още в началото да се задържия "Киро" и показно пред медийте да бъде поставен на земята!!!!Иначе искам да се съглася, че действията бяха на полицаите бяха адекватни вечерта!

46

само питам?

преди 12 години

А каква е заслугата на ...политиците ,и на ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯТ в БГ ...?

45

Анонимен

преди 12 години

"..Той обясни, че със средствата на закона е бил опазен общественият ред....." Това е доста интересно изказване. Навсякъде се пише за бити протестиращи без основание от полицията.

44

facebook

преди 12 години

Конфликтът е между българи и *** престъпност! Държавата е на страната на *** престъпност защото насърчава размножаването на *** етнос превръщайки правенето на деца в начин на препитание, държавата плаща с нашите пари на ромите и докато е така те никога няма да се образоват, да се хванат на работа и да се самоиздържат! С една дума държавата поощрява паразитното съществуване на една голяма част от *** етнос за сметка на българския! Ха кажете ми конфликта етнически ли е, социален ли е или криминален!????

43

Анонимен

преди 12 години

Червените *** още не могат да проумеят, че комунизмът няма почва у нас. Колкото и да плюят по герб-времето на тройната ламя няма да се върне. Смешници

42

Анонимен

преди 12 години

Да ви еб@ в професионалистите. "Но никой не можеше де предотврати възможността те да влязат пеша в Катуница. Как на футболен мач можете да спрете всеки без билет на километри от стадиона и да изземвате бутилки с кока-кола, а с "три периметъра около селото и вътре в него" не можете да спрете хулгани с бутилки със запалителна течност.Другият вариант е да сте им раздавали бутилките около къщите, за да не стане грешка - да запалят точно изпразнените от мебели и ценности.

41

Анонимен

преди 12 години

Групата във ФБ е изтрита от този който я е направил. Това е. И е била направена за да събеде хора и да ги използват. Просто е като фасул.

40

Анонимен

преди 12 години

Не знам ама,някой е прмахнал групата " В подкрепа на арестуваните българи в Катуница" а имаше повече от 70 хиляди човека. Това пак е направено от някой умен политик :( Нямам думи за положението в страната ни !!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 12 години

Закриха най-голямата група във Фейсбук - В ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИТЕ БЪЛГАРИ В СЕЛО КАТУНИЦА, в която имаше близо 80 000 българи ?!?!?!?Държавата ползува всичките си лостове, за да спре организирането на всички българи, които искамеда организираме и участвуваме в мирните протести срещу престъпленията на властта и желаниетона българския народ да получи равни условия на живот!!!!Това също е срещу правата ни на свобода на словото!!!

38

leonsio

преди 12 години

Вучков обясни, че в Пловдив, хората започнали да се въоръжават.Двата основни приоритета бяха да не се допуска насилие в ромските махали и разрушаване на молитвени храмове. Вие ще кажете дали МВР успя да се справи с тези два приоритета, или не. Как така, ще се въоражават, бе, алоооооооооооооо!?!? Да не сме в Афганистан!? С какво си се справил- добре, че никой не е и няма да тръгне натам! А, между другото, разоръжиха ли се вече или още са в бойна готовност!?!?!?!?!??

37

Анонимен

преди 12 години

Да бе,Рашков!След подаден сигнал два смъртни случая!От сигнала до смъртта ушевците си бъркаха в носа!И се получи прословутото българско"След дъжд качулка"!

36

анкета

преди 12 години

Ще гласувате ли за кандидата на ГЕРБ -Плевнелиев? Ако да, палец нагоре, ако не, палец надолу!

35

Заслуга на МВР

преди 12 години

ГЕРБ, ей сега всички българи ще гласуват за вас ... Отивате си бавно, но сигурно и безвъзвратно ... Това се случи тия дни, изпуснахте държавата, изпуснахте си и властта ... Никакви рекламни трикове няма да ви помогнат срещу българския гласоподавател.

34

Анонимен

преди 12 години

Във ФБ действат хора от турския етнос, които се опитват на нагнетяват напрежение!

33

Наблюдател

преди 12 години

Очевидно за полицията убитото българче не е жертва,а опазването на *** е по-важно.

32

МАКЕТО

преди 12 години

ОКОЛО 30 000 ФЕНА НА ВОДЕЩИТЕ ОТБОРИ В СКОПИЕ И БЕЛГРАД СА ГОТОВИ ДА ПОМОГНАТ НА АГИТКИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЪОБЩАВАТ СРЪБСКИТЕ МЕДИИ. ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ ПРИТЕСНИЯВА ДА НЕ ГИ ОБВИНЯТ В ВМЕШАТЕЛСТВО В ПОЛИТИКАТА НА ДРУГА ДЪРЖАВА.

31

Анонимен

преди 12 години

заслугата на МВР: Двама българи заровени два метра под земята,6 незаконни къщи построени с крадени пари опазени от общо осем. Отлична работа на МВР и ГЕРБ. Браво!