28

КALT

преди 12 години

*** си странжо, най страшния изтребител е ЛА 5. Лавочкин хамерикански .

27

$

преди 12 години

И ще го направят, защото прогресът е при тях!

26

реалист

преди 12 години

Искам някой от "русофилите" да даде пример от последните 20 години за нещореволюционно в космическата сфера сътворено то руснаците. Тук въпроса не е дали си американофил или еврофил, а е важно прогреса. Изведнъж няква такава новина провокира у някои хора няква надъхвация - рубата в морето те тигана слагат.

25

ММ

преди 12 години

*** пак започнаха да мерят чуждите ***! И Америка и Русия са велики сили и имат сериозна космически програми. Жалко, че ЕС още не мисли глобално и да започне сериозна космическа програма, с размах. За БГ като за умрелите - добро или нещо. Думичката космос е *** дума.

24

Анонимен

преди 12 години

СТРАНДЖА, ти си ***. *** обясни в Азия и Южна Америка колко са пълни тумбаците на Европейците и Американците. Може и да ти поверват. Тера *** си да знаеш.

23

Анонимен

преди 12 години

САЩ затъват защото НАСА им глътна парите да изстрелват совалки на майната си и много от тези совалки са *** някакъв италианец сега уж има план за почисване на космоса след САЩ Тези американци дето минат само лай*на след тях.

22

Анонимен

преди 12 години

Бързо се видя кой за какво става! Дори с купуването на мозъци, американците си останаха ***! където са стъпили по планетата само пустиня оставят! Браво на руснаците!

21

JANA

преди 12 години

ABE TO SHE SVARSHI SVETA DO TOGAVA:

20

Анонимен

преди 12 години

15 - Я как хубаво си се подписал - ***:))) Отива ти!:)))) Американофилите сте си ***:)

19

Анонимен

преди 12 години

Те щото в САЩ и ЕС са покрили елементарните нужди ....***.

18

realist

преди 12 години

тия за 9 години ще изпратят 8 апарата, а НАСА за година пращаше 8.Руснаците се провалиха от много години насам. Едно време са билиголяма работа, но сега не са на това ниво. Очаквам от китайците да иматв близките години много по-добри резултати. Руснаците от няколко години само този Фобос-Грунт въртят и там нещата са гола вода.

17

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Програмата е амбициозна и похвална... - при условие, че бяха покрили елементарните човешки нужди на своите поданици...На гол тумбак - чифте пищови... - не е нормално да мечтаеш за космоса, когато леглото ти е върху печката...

16

Анонимен

преди 12 години

Преди време руснаците стъпиха на Луната хамериканците за да не останат назад изфабрикуваха някакаъв филм и то лошо направен и лъжата цъфна. Сега Руснаците ще колонизират вселената със мужждународни космически сананции от типа МИР. САЩ и НАСА пак ще им диша праха.

15

Анонимен

преди 12 години

ХУбенДоколкото размирам, марсоходите дето щъкат и щъкаха по Марс са руски или ?Сондата до Юпитер дето я изпратииха тия дни и тя е руска може би ? Хъбъл и той руски ?WISE .. да де, руски е - не се бъркайте от латинските букви !:))))))) ***

14

Хубен

преди 12 години

Високите технологии не са за всеки :). Евала на Руснаците! Пак ще са номер едно. САЩ освен да печатат пари и да лъжат хората друго немогат. 20 години им гледахме цирка на САЩ докато ни докарат до просешка тояга! Тъй че радвам се когато държави като Русия се развиват! Т.к. това са били с години високотехнологични държави допринасящи за открития и развития на човешката цивилизация!

13

Анонимен

преди 12 години

:)) Пак в бъдеще време всичко :))) и така от 20 години.

12

Анонимен

преди 12 години

Който си го може, си го може! Хамериканците могат само чужда смърт да причиняват!

11

Анонимен

преди 12 години

8Абе умния! като си толкова отворен, дори и да е така, което знам, че не е, то защо тези цитирани от теб страни не пращат с американците! Ясен си ни! Съвсем си изнемощял....!

10

Анонимен

преди 12 години

*** щяха да строят комунизма,някои нафталини още мечтаят...

9

Анонимен

преди 12 години

8 - И в гугъла, и в уикито и аз пиша, ама преди това трябва да се чете друго, ама....колкото, толкова:))