27

Жо

преди 12 години

ЦИТАТ: "Без допълнителни изследвания кардиологът назначава коронарография, за извършването на която пациентът е насочен към частна клиника във Варна"Коментар: Забележете- "пациентът е насочен". Цялата работа е да получат 800 лв по клинична пътека за коронарографията в частната клиника. Там така са му стегнали ръката с бинт, че тя е загубила кръвоснабдяване. Докторът от извиканата "Бърза помощ" също трябва да си хвърли дипломата ида иде да чисти *** в някоя болница.

26

Геноцид

преди 12 години

Те сега всички в бели престилки да ги съдят за геноцид ! Това са касапи не докторя ! Хитлер направо си е цвете пред тях !

25

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОЯ

преди 12 години

АЗ КАЗВАХ ЛИ ВИ, ЧЕ ЛЕКАРИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ?

24

Темерут

преди 12 години

За Бога, братя! Не ходете по доктори! Това е най-бързият начин да си умрете! Ако си имате дни, то и без доктори ще минете, така стана вече от няколко години в нашта татковина... Сърдечни болки - загуба на дясна ръка... Леле! Ами, ако те боли глава? Лоботомия ли ще предпишат, или направо ще я резнат главата!?

23

военен

преди 12 години

ако съм на този купувам един глок 17 на черно и го изпразвам в лекаря после ще пледирам че съм действал в афкет и ще го излежа за 10 години, после другите псевдо докторчета ще се замислят !

22

absurdistan

преди 12 години

tova naistina nemoje da bude istina. Ne koronarografiyata e prichinata za gangrena na rukata a pritiskashtata prevruska koyato mu e bila postavena. ili eventualno mikro trombi koito sa zapushili arteria radialis, no za da e taka tryabva i arteria ulnaris da mu e bila zapushena. yavno nemu e bil proveden taka narecheniyat ELLENTEST, koito se provejda zaduljitelno predi da se napravi koronarografiya. tova moje da se sluchi samo v bananova durjava kato bg. ujass.

21

До 10

преди 12 години

10, Ти какво направи за България ? Хайде ние сме страхливци и роби, кажи какво ТИ направи :)

20

До номер 11

преди 12 години

Ето доказаятелството викаш колко хора са осакатили и бебета и т.н. и няма нито един рпебит, убит и т.н. еми това е най-голямото доказателство, че сте роби и си залужавате съдбата!

19

Анонимен

преди 12 години

Това не са нормални лекари, а пълни ***! Горкия човечец!

18

Истината

преди 12 години

Скоро всички БГ лекари, които стават за нещо ще са в белия свят. Тук ще останат само некадърниците и търгашите. От 2001 насам няма никакви реформи в здравеопазването и нещата закономерно се вговняват все повече. Това е истината !Стройте спортни зали и закривайте болници - така се става велика нация :)

17

ЛИЛИ

преди 12 години

СЛОЖЕТЕ СНИМКА НА ЗДРАВНОТО ЗАВЕДИНИЕ И ЛЕКАРЯ ВИНОВЕН ЗА КОШМАРА, ДА СЕ ВИДЯТ ПРОСТОТИИТЕ НА РОДНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И БЕЗХАБЕРИЕТО НА НЯКОИ ЛЕКАРИ !!!! СЛАВА БОГУ, ЧЕ НЕ СА ВСИЧКИТЕ ТАКИВА !!!

16

Тошко

преди 12 години

и мен така ме подредиха лекарите, сега съм инвалидв болница вече не стъпвам, като видя лекар, плюя и бягам

15

Патриот

преди 12 години

Сегашните лекари са ***!

14

ре

преди 12 години

Потресен съм! Това просто минава всякакви границии... човека си изкарва хляба с професията си а сега заради тъпотията на ПРОСТИТЕ НИ "ЛЕКАРИ" какво ще правии ... ??? незнам !!!

13

KARTOFF2

преди 12 години

тотален ужас, вината е и у пациентите, че се влачат по разни анонимни лечебни заведения, който не подбира качеството поема огромен риск

12

До номер 5

преди 12 години

Номер 5 "таня" доказва защо сме най-зле в цяла Европа, еми човек, който ен знае, че Господ се пише с главна буква смятайте на какво ниво на развитие е! Айде Танче сега сложи едно минусче и ходи да гледаш "Стъклен дом"

11

Анонимен

преди 12 години

БЯЛАТА МАФИЯ НЯМА СПИРАЧКИ,КОЛКО БЕБЕТА КОЛКО РОДИЛКИ ИЗБИХА ВЪВ ВАРНА ,СЕГА И РЪКАТА НА КЛЕТИЯТ ЧОВЕЧЕЦ ЗАМИНА,ХОРА НЕ ХОДЕТЕ ВЪВ ВАРНА НА ЛЕКАР ,ТАМ ЩЕ ВИ УБИЯТ

10

Килъра

преди 12 години

Какво и е на държавата ве ***-държава е такава,защото 90% от хората не са читави, преди турците са рязали ръце, а сега некадърниц, а робите седят пият си ракията и гледат шоуто на Слави и се надяват някой да дойде и а ги оправи ама не осъзнават, че те трябва да се оправят и то първо трябва да е мнетално!

9

Анонимен

преди 12 години

като видиш лекар, напсувай готой си знае защо

8

невена

преди 12 години

така ми се искаше да съм го сънувала това,да не е истина..и все пак си мисля,че основната причина е че хората в българия вече НЯМАТ СЪРЦА, лекарите също..да оставим всичко друго настрана