10

Анонимен

преди 12 години

Гледайте да сте с нас да не застанем зад вас.

9

Петко

преди 12 години

Майтап бе Уили .....

8

Желев

преди 12 години

Макар и оглозган,си е кокал.

7

Истината

преди 12 години

България за първи път в своята история избра мутра за премиер - ЧЕСТИТО !Ето 1 статия от преди 14 год. когато половинката на мутрата - рекетъор не бе още милиардерка а само милионерка........ 1-ия милиард се натрупа когато мадридския крадец назначи кратуната за гл. секретар на МВР.......О каква гавра - престъпника,мутрата,рекетъора шеф на МВР. Ако не бе толкова трагично,би било комично......Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

6

чико

преди 12 години

Всичко си идва на мястото

5

Анонимен

преди 12 години

парад на низостта

4

Гошо Тъпото

преди 12 години

Всички...независими са п*;нито един от тях не би влезнал като депутат в Парламента като...независим.Затова те са...парексалан предатели,чиста..проба.

3

Анонимен

преди 12 години

Това са 12 П*ТКИТези са влезли в парламента за да защитават идеите на техните избиратели, като представители на съответна партия, която ги е издигнала. Без значение дали тези идеи са ***, фашистки или ***, те са избрани заради това!!!Вместо това обаче тези П*ТКИ са си сменили идеите, но вместо да постъпят достойно и да напуснат, като оставят някой друг да влезе в парламента, те са захапали кокала (в случая салама на ББ) и не пускат.АБСОЛЮТНИ ***!!!!НАПРАВО МЕ Е ГНУС КАТО ПИША!

2

Анонимен

преди 12 години

Независими *** няма... да не мислите, че тази френска политичска любов е безплатна. Една мутра си плаща, а едни .... му правят хубаво за сметка на бъдещето на България.Но нищо не се губи - достатъчно е харата да прогледнат какво правят *** Цеци и Биби и армията няма да може да ги спаси. Достатъчно е даже хората да прогледнат какъв живот живеят... или да отидат до чужбина отвъд БТВ и да разгледат.Тогава нейсе мутра, нейсе пожарникар...народна любов.

1

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

УСПЕХ