24

ехо

преди 12 години

Вместо да пишат декларации да бяха хванали тези които са поставили бомбите пред галерия и сега. Да съберат доказателства и да ги осъдят. А то така само общи приказки.

23

kaka

преди 12 години

Криминално управление.Криминално мислене.Криминални приоми.Подхвърлени флашки.Подхвърлени бомби....Истинат а е някъде там....но изхвърлена, без последствия.Браво на Цветанов!Добре работи.Не ща и да си помисля колко добре ще се справи и с предизборния си щаб!

22

СРС

преди 12 години

...Тоа...Мишо Бирата ми се обадИ сега пак...

21

Анонимен

преди 12 години

Не с декалрация, ами трябва да се разстрелят всички комунисти!Докато има и 1 комунист ще има опасност от взривове! Те това го могат най-добре, особенно се проявява в клонгите рзс, все искат да взривяват!

20

!?!?!

преди 12 години

Щом е така - да хващат по-бързо бомбаджиите и да затворят устата на "лошия мат`рял"!Все някой им пречи! брей!Аз все още чакам да хванат "самовзривиля" офиса на в-к "Галерия".Изказвания в такъв дух от страна на управляващите - независимо кои са те, доказва безсилие, хаотични действия и липса на каквато и да е визия за решаване на проблемите.

19

Предизборна Трибуна

преди 12 години

Хора!!! Недей те да се Впечатлявате от такива смешни и Безвкусни Събития... Просто Костов и Яне ... потъват... Поредната проява на Безсилие ... Смях в ЗАЛАТА

18

Церемониалмайстор

преди 12 години

Здравейте циркаджии! Днес всички луди са доволни защото има взрив с политически привкус и всички *** сте изпълзяли да се изказвате.

17

Анонимен

преди 12 години

Добре де, защо след като по техни думи това са атаки срещу правителството не заловят извършителите? Има точно 2 варианта:1-управляващите нямат изгода да се знае кои са те(по някаква причина).2-управляващите са безсилни пред престъпността.

16

Анонимен

преди 12 години

Герберите и да слагат минуси , фактите са си факти . Премиер - съосновател на СИК .Неговата биография не започва от влизането му в МВР. Обърнете се назад и четете. Тези похвати са от времето на СИК ВИС и т.н.

15

Анонимен

преди 12 години

Само *** биха помислили че ГЕРБ стоят зад тези взривове! На всеки трезво мислещ му е ясно че не кръгове от ГЕРБ а от най ревящите може да се очаква подобно нещо.И момента съвсем не е случаен,винаги се подбира внимателно,когато трябва да излезе някой доклад за България.

14

mda

преди 12 години

естествено че не са случайни... както не беше случаен и взрива пред Галерияно пък са полезни, тъкмо да разсеят за пореден път общественото мнение преди вот и да могат управляващите спокойно да си заемат поза "вижте ги какви са лоши, искат да ни омаскарят"

13

Анонимен

преди 12 години

Сбирщина от мутри-ченгета-мутри, че и комунисти на това отгоре

12

Анонимен

преди 12 години

трябва да ви е ясно, че партии не се плашат с взривове, а с компромати и документи,целта е да се омаскари правителството

11

Анонимен

преди 12 години

Адв. Момчил Добрев: Цветелина Бориславова ме заплашва с убийство!Днес се получи имейл от известния софийски адвокат Момчил Добрев. Получих заплахи за смърт от близката на Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Прилагам и документ, който е сканиран с входящ номер в Министерски съвет. Моля публикувайте го, защото има реална опасност за живота ми, пише в писмото си топ адвокатът. Верни на мотото си да изнасяма в публичното пространство винаги и на всяка цена ЦЯЛАТА ИСТИНА, ние реагираме незабавно и Ви предоставяме информацията, с която разполагаме.Вие, г-н премиер взехте властта в България с обещанието, че ще се борите срещу мафията, корупцията и престъпността, пише в писмото си до Премиера, адв. Добрев. И продължава: Преди време Ви изпратих безспорни доказателства за беззакония мафия на държавно ниво, бездействия на ваши министри и други, които доказват мафията и корупцията в държавата и в изпълнителната власт.В отговор на това преди седем дни получих три явни заплахи за смърт, идващи от ваша близка бизнес дама, която има интерес от приватизацията на Български пощи- ЕАД. Заплахата е в смисъл, че ако продължавам да търся правата на фирмата, която представлявам Голдмън Мениджмънт АД от фирма Български пощи АД, ще бъда физически ликвидиран.По нататък в писмото си до Бойко Борисов, адв. Момчил добрев пита: Г-н Министър-председател, моля за отговор на въпроса ми замесен ли сте и знаеете ли за отправените заплахи за смърт от близка вам бизнес дама, която има интерес заедно с чужди капитали от приватизацията на Български пощи ЕАД. Същата бизнес-дама заплаши конкурент, пожелал да закупи банкова институция и същият оттегли офертата си незабавно. Явно заплахата е била голяма, ясна и конкретна!В края на писмото адвокат Добрев пита министър-председателя Борисов: Г-н Борисов, има ли поръчка от ваш близък силов министър, негов бивш шеф и лично от вас поръчка до НАП и Прокуратурата, поръчка да бъде съсипано цялото ми семейство?!?

10

Анонимен

преди 12 години

Интересно, ДПС защо си траят за този случай...

9

CrossFire

преди 12 години

Червената *** имат богат опит когато става въпрос за атентати.

8

draznitel

преди 12 години

Вкарвайте янка серьожка гоце и виновния в затвора и да приключваме с цирка

7

Анонимен

преди 12 години

Ето какво написа Капитал в началото на 1997 г.:Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове.Тези няколко изречения обясняват къде са се учили на бизнес и политика настоящите най-влиятелни мъж и жена на България.

6

Кой има полза ?

преди 12 години

Вотът няма да мине с или без взривове...полза имат само политическите джуджета лостов янка ...Помощ, демокрацията е в опасност! - познато ли ви е ?

5

Анонимен

преди 12 години

Вярваме, че българските власти ще изправят пред правосъдието виновните, както и авторите на всякакви подобни действия, заяви днес говорителят на Европейската комисия Пиа Хансен в отговор на въпрос как ЕК оценява днешните взривове в София.Работете, стига сте излизали с декларации, иначе с вашите камъни по вашата глава.