10

!!!Важно!!

преди 12 години

Събираме се пред Парламента в деня на вота да им дадем наклон ......ако решат да ни врътнат някой цигансо-руски -турски нимер влизаме вътре и 1997 започва да ни изглежда ,като детско филмче. Да живееБългария!

9

Петко

преди 12 години

Господа депутати моля ви да приемете закон в Народното събрание -Депутат , Министър, Кмет и всички избрани чрез избори ако с нещо са излъгали своите избранници/Народа ---избранниците да имат право да ги целуват без да носят юридческа и наказателна отговорност !!! Елементарно е ,хайде всички да ви видим дали ви стиска да приемете такъв закон ! Всички които са били в Управлението и НС от 1989г са за целуване / няма сини червени , десни леви , НКВД -Те продадоха България да си сложите надпис

8

3 D

преди 12 години

БСП+ДПС+ДСБ+СДС - събраха се най накрая Българино отваряй си очите

7

Писна ми

преди 12 години

Писна ми! Вместо да се занимават със сериозни проблеми, за да стане малко по-добър поне животът ни, станишевци и доганоци се чудят каква интрига да заплетат.Вотове, вотове, а народът за това ли им плаща?! Не ги ли е срам да посягат към хляба, като една стотинка не са заработили? Е, няма оправия! Доган, Станишев и Костов са си плюли в устите. Едни и същи са. Гледам Бисеров, дето беше в СДС, сега пък зам.-лидер в ДПС! Резили, алчни и безродни резили!

6

преди 12 години

Ех че противни муцуни са тези на снимката ...искам да ги пръскам с фекалии

5

Разпад на България?

преди 12 години

В България ще се създадат сепаратиски формации съставени от българи, които са деградирали.

4

Кабули

преди 12 години

Ха, *** защо ги няма коментарите, а?

3

Разпад на България?

преди 12 години

За тази цел ще се предизвика изкуствена криза с цел България да излезе от ЕС. След излизането(изключването) на България от ЕС ще започнат процеси на дезинтеграция подобно на тези в СССР след 1989г. От там нататък има два варианта: 1-Гражданска война където различни групи от обществото ще се сражават на принципа всеки серещу всеки или 2-Феодализация на България подобно на Колумбия между мафиотски организации.

2

Анонимен

преди 12 години

Станишев + Доган = вечна любов

1

Разпад на България?

преди 12 години

България ще се разпадне на няколко части. Турско-ислямска на изток и юг, македонска на югозапад и една или две бългаски части около София и Северозапада. Малки части от България ще преминат и към Сърбия, Гърция и Румъния. Ще се образуват и няколко ***-български анклава.