32

kulio

преди 13 години

до Бесен на месец данъците ми са колкото ти взимаш социални за 3 години и заради такива като мен *** ти можеш да си взимаш помощите циганино

31

Анонимен

преди 13 години

До 27 и 28Единия за Карлуково, другия за Раднево.

30

Анонимен

преди 13 години

"Поне работят нещо и се увилняват. Ония другите каквото и да ставаше не правеха увилнения даже ис подкуп да хванат някой замазват положението. Сега е по-добре."Хахахаха .... не замазват положението казваш. А какво стана с тъста на Цветанов (остави животинската реакция на министъра да натопи бащата на жена си)?Какво стана с палатите дето ги снимаха покрай София от вертолета?Какво стана със записа на Борисов с Танов - онзи дето ставаше дума за бържепочиналият след това Мишо Бирата?

29

Жоро

преди 13 години

СТРАНДЖАТА-А-А-А, всекиму според заслугите означава пенсии според осигурителните вноски. Увеличаването само на ниските пенсии си е баш комунизъм.

28

Комунист

преди 13 години

Колкото и да мразите комунизма, той скоро ще властва по цялата планета.

27

Калин

преди 13 години

АКО КУКУМИЗА РАБОТЕШЕ .. ЩЕШЕ ДА ИМА ПАРИ .. *** ТО ТОЙ НЕ РАБОТИ ЗА ХОРАТА А ЗА ИЗТЪРСАЦИТЕ :) КОГА СЕ Е РАБОТИЛО ПРЕЗ КУКУМИЗМА БЕ .. ХОРАТА ЛЪЖЕХА, ЧЕ РАБОТИХА .. ПЪК ВИЕ ГИ ЛЪЖЕХТЕ, ЧЕ ИМ ПЛАЩАТЕ .. СТАРИ ЛАФОВЕ :) НИСКО КАПЕДЕ .. САМО ЗНАЕТЕ ДА РЕКЕТИРАТЕ .. И ИЗТОЧВАТЕ .. КРАДЯХТЕ ОТ ХОРАТА .. ПРОДЪЛЖЕВАТЕ ДА КРАДЕТЕ.. ЗАТОВА ПОКРАЙ ВАС И СЛЕД ВАС САМО ***!!

26

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Браво Дянков, ербап момче излезе... - на всекиму според заслугите... - това е демокрация, а не комунизъм...Кефиш ме как се гавриш с *** на петъчен, парламентарен контрол... - особено с оная дето я ядоха кучетата...

25

МИМИ

преди 13 години

ПО ТИХО ДА НЕ ВИ ЧУЯТ ГЪРЦИТИ.

24

Апис

преди 13 години

Поне работят нещо и се увилняват. Ония другите каквото и да ставаше не правеха увилнения даже ис подкуп да хванат някой замазват положението. Сега е по-добре.

23

Анонимен

преди 13 години

Ааа, те миналата седмица го решиха, а сега се оказва че даже могат да си позволят да го направят... ясно.

22

Бизнесмен

преди 13 години

Естествено е Бизнеса да се ползва с протекциите на НАП. Та нали, ако няма протекции Бизнеса няма да е печаливш и безработицата ще нарастне.

21

ДАЙ ВАР

преди 13 години

Дянков,не ти ли се дотъжи за тъщата в САЩ?

20

Анонимен

преди 13 години

Кумунизката *** вместо на колене ръцете на Бойко и Дянков да целува, че и отпускат глътка въздух, която не е заслужила с безметежното си лентяйство, сега се тръшка че не било достатъчно!Нагли корумпирани крадци сте вие! СтаниГей СърШеф ви беше точно по мярка!

19

намръщен

преди 13 години

*** си, ела си, Тука има, тука нема......Ай, стига! Ходете по дяволите!

18

Бесен

преди 13 години

А бе, ***, за какъв комунизъм и за каква демокрация говориш? Това, което става, е пълното безсилие на една шепа ***, които си повярваха, че са месии. Заради такива *** като теб сме на този хал. Сега, когато кифлата ти е левче, се работи по-малко, отколкото при "комунизма". Ясно ли ти е, пуберче нещастно? А сега започвайте да изливате злобата си и да цвъкате "-"-.

17

Калин

преди 13 години

ГЕРП - ОФШОРКАТА НА КОМУНИСТИТЕ .. БОКО ТЕЛЯК !! ГЪРБАВИТЕ - ГОЦЕВИСТИ!!РАЗЛИЧНИ БИЛИ.. ПЪЛНИ ШМЕНТИ!

16

Анонимен

преди 13 години

Избори,избори,изборииииииии.............Ако не бяха изборите ще има увеличение...............ама друг път.Нали обявиха официалн,че до 2013г. няма да има увеличение на доходите.Ама пусто тия избори бъркат работата.Всенародната любов трябва да се спечели.Искам избори всяка година.Така има шанс да пооправиме най ниските доходи в ЕС.

15

Калин

преди 13 години

А бе Дянкофф всеки знае, че може да се увеличат доходите а ко правеше реформи преструктурираше вместо с боко да си играете на на хуманисти, НА МРЗ ЛИ КАРАТ ХОРАТА ПЕНСИИ АЛА БАЛА И КАКВА ИНФЛАЦИЯ СИ ОВЛАДЯЛ КАТО СТЕ УКРИЛИ ДЕФИЦИТИТЕ В СИСТЕМИТЕ НА НОИ И ЗДРАВЕТО, КАТО ИСКАШ ПРОМЕНИ ВЗЕМИ ПРОМЕНИ НЕЩО АМАН ОТ ГОЦЕВЩИНА!!ДА ИЗБОР НА ХОРАТА ДА СИ УПРАВЛЯВАТ СМЕТКИ В НОИ ЩО ДА ХРАНИМ НОМЕНКЛАТУРА И ***?ДАЙ ИЗБОР В ЗДРАВЕТО ЗА КАКВО ДА ПЛАЩАМ ЗА НЕЩО КЪДЕ НЕ ПОТРЕБЯВАМ, ДЕЦЕНТРАЛИЗИЗИЯ НА ЕТАПИ!

14

балканец

преди 13 години

Тези *** се подиграват с нас.Като кажеш на някои европеец каква заплата взимаме,те те питат на седмица ли.Това ли е европа,да взимаме 270 лева заплата.

13

Гьоте

преди 13 години

Ако един *** забавлява народа - това е комедия но ако същия този *** води народа - това е трагедия