10

Гошо Тъпото

преди 12 години

Тоа е...пътят;евтино,качествено,функционално и...парите ще потекат.Ха стигасме робували на сложните и скъпи...западни и...източни творения.

9

Митко

преди 12 години

20000 лева?Без ДДС?Че една Шкода Фабия е по-евтина и за предпочитане.А за 18000 може да се купи и чисто нов Фолксваген Поло,па макар и с 2 врати.Да не говорим за румънските неуДачии,които сигурно са по-добри от ловешко-китайските.И по-евтини...Прав е и номер 6.

8

мим

преди 12 години

20 000 или 25 000.това ако е евтино-здраве му кажи.за мен пак са недостижими тези коли.

7

Анонимен

преди 12 години

Може разбира се , ама за такива като тебе , само чалгата е скъпо !

6

дан

преди 12 години

не искам да казвам лоши думи за нещо което не познавам, но съм карал китайски джип(сув)...ако произведения в България струва 20000лв, веднага си представям какъв MERCEDES бих карал за тази цена и Great Wall изчезва от мисълта ми

5

Анонимен

преди 12 години

che to u nas neshto skypo moje li da se proizvede :)

4

Анонимен

преди 12 години

Кой е този на снимката, да не е от гумаджиите някой?

3

blackradio

преди 12 години

Фъпросът е кой ще го купува като нов навън, че после да го внесем II-ра употреба за да можем да си го позволим. Като го видях какво представлява трудно ще се откажем от VW-1. Особенно у Петрич. То ше бъдат ени лизинги ено чудо, *** хората дето могат да си позволят да купуват на лизинг нема и да ги погледнат тия китайски тумубили

2

Морския

преди 12 години

Абе да ви кажа возих се на такова... :) Steed За китайска *** с двигател на мицубиши 5 местен пикап никак не е зле за тази цена... :)

1

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ПАК ЩЕ УДИВИМ СВЕТА С НАШИТЕ ТЕХНИЧЕСКИ ПОСТИЖЕНИЯ!!!