33

s-h

преди 13 години

Кога тия комедианти ще започнат да вършат това за което вземат огромни заплати.Преди два дни три български семейства/баща двама сина снахи и внуци/,бяха нагло пребити на път за в къщи.Няма ден да няма пребити ограбени и поругани БЪЛГАРИ,а тоя се е залезил като ***.ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?????....

32

фанете мазакура

преди 13 години

гениална тема за дисертация ,много,ама много наложителна ,след всичките успехи на работното място на физкултурника ,сега и площадките ще светнат ,*** направо ще вържат кат дюли,баси майката ,лельо ,кви доктори ,кви чудеса

31

Пешо

преди 13 години

Вие с БОКО мое да станете всекакви но по далеко от глупомера моля ви!

30

Анонимен

преди 13 години

Браво на ГЕРБ! Когата народът го стегне чепика все ще намерят каква весела простотийка да направят, че малко да се поразтушим. От друга страна чепикът ни стяга все повече така, че благодарим ви за простотиите.

29

я да питам....

преди 13 години

Доктор, доктор, колко да е доктор ? Да не завършва Факултето ?????

28

Анонимен

преди 13 години

И като стане лекар на науките да не му изтече мозъка по посока запад?:)))))))

27

Анонимен

преди 13 години

магарето и до Божигроб да отиде, хадйия се не връща.

26

Анонимен

преди 13 години

След 6-те апартамента сега и доктор.Не знам какво още трябва да се случи за дасе събуди този *** народ?!Може би някой трябва да ви се изсере на главите заза се събудите.

25

БМ-13

преди 13 години

д-р Цветанов...Как гордо звучи само, някак си като доктор гинеколог надничащ по цял дет из женските полови органи.

24

Елф

преди 13 години

Доктор Цветан Цветанов-акушер гинеколог на републиката,светилото по замразени бебета,ужасът на българските лекари.Най-добрата фирма за износ на български лекари-доктор по гонение на медиците в България!Честито докторе!

23

$

преди 13 години

Е сега БАН ще имат нов колега. Да му мисли оня, който ги нарече " феодални старци."

22

Анонимен

преди 13 години

До ined "Много хубаво ама все пак да питам - защо доктор по визкултура е министър на вътрешните работи ?"Ми много просто! Защото душата му е на доктор! Като трябва ще бъде министър на ченгетата, ако се наложи и трансплантации ще прави! Боко като е пожарникар как разбира от всичко? Абсолютно от всичко!

21

Поп

преди 13 години

Ако съм министър ,и професор ще стана,.Колко му е?Сега му е майката!Догодина и академик ще го направим!В Пловдив,правят Фалшивикати като истински.

20

Анонимен

преди 13 години

Абе герберухите,нали се смеехте на Станишев и униформата в руската армия.....?Сега смешно ли ви е,а??""Оптимизиране на управлението на спортните съоръжения в София".""Яко" докторче ще е на Борко солото....

19

Аутсайдера ГЕРБ

преди 13 години

"Обама вечеря с Първанов ""Първанов ще е един от 20-те премиери и президенти, които ще се срещнат с US президента по време на последния етап от европейската му обиколка.""Сред поканените на срещата на върха във Варшава са президентите на Германия, Австрия, Италия, балтийските и балканските държави."С Бибитко бяхме ДО ТУК!ГЕРБ гудбай!

18

Анонимен

преди 13 години

То в България висшисти и доктори с лопата да ги ринеш. След като Боко е доктор защо и Цецо да не е? Да не би да е по-умен от Боко, че да не става?:) Фидосова не ще ли да става докторка?

17

Ембрион

преди 13 години

Цветанов ще става доктор - Неонатолог!

16

Nalivach

преди 13 години

Малък като човек - малък като доктор

15

toto

преди 13 години

ще става доктор на кравите които пасяха на свобода

14

Анонимен

преди 13 години

От Цецо *** за зеле дори не става , а тръгнал докторант да става!С пари и власт можеш да си купиш всичко!Но ще дойде Видов ден !