34

Анонимен

преди 13 години

А какво ще стане с американската икономика, когато горивата сериозно се изчерпат, след някоя друга година това ще се случи неизбежно.

33

$

преди 13 години

Лошо! Те завладяха всички страни богати на нефт и вече няма от къде. Колко по-евтино би им излязло,ако си го купуваха нормално, вместо да хвърлят трилиони долари за завователски войни.Приличат на габровците (без да ги обиждам!),дето изгарят свещ за 10 гроша, за да търсят един паднал на земята.

32

Анонимен

преди 13 години

Хора не се смейте има и такива хора като 26 пост станали по рано и не са си пили лекарствата ,защото явно сестрата още не е минала на визитацията в клиниката в карлуково

31

Анонимен

преди 13 години

Могат да си позволят такава цена, защото консумират в пъти повече бензин, отколкото европейците. В сравнение с нас сигурно са десетки пъти в повече. Гарантирайте, че всеки български шофьор ще консумира 70-100 литра гориво на седмицаи и тук ще ни намалят бензина

30

sas

преди 13 години

до 26Хапчетата!!!

29

Гошо Тъпото

преди 13 години

Галона в Кривунделово е найй...голям,от всички галони по света и се равнявапо...обем на една срдно голяма кривунделска...тиква.Тя не струва повече от1 кривунделски долар.Къде е 1$,къде са 4-ри$ в Щатите.Както и да го...смятаме,ние сме мноого по...добре.Добре че не го знаят това...хахамериканците;иначе веднага щяха да...изринат Обама от Белия дом.

28

Лудият сексапил

преди 13 години

Censor, ти сух бензин ли слагаш на бензиностанциите? На всяка една бензиностация в САЩ, като се каже 1 галон, се има предвид 3.78 литра. Кратко, точно и ясно. На Censor ще му намерим работа в днес.бг, да пояснява за галоните :)

27

до 25

преди 13 години

Зависи от бензина.

26

Да живеят САЩ и ГЕРБ

преди 13 години

Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството!Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците *** погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска *** сте! Всички антимерикански *** ще бъдат отстранени от управлението на държавата!ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С *** РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени!

25

до 22 от друг

преди 13 години

Бензинът не разбрах към течния галон ли е или към сухия?

24

Анонимен

преди 13 години

заради тях сме на това дереже нека и те сега да усетят скъпотия ,мизерия и народен гняв и вече съм сигурен ,че има Един горе и Той си знае работата

23

sas

преди 13 години

Имат ли значение галоните дали са американски или английски? Смисълът на статията е как американците се *** с всички нас. За тях ние просто не сме хора.

22

Censor

преди 13 години

Към N5: Gallon 1. Имперски (британски) галон = 4.54609 L; 2. САЩ течен галoн = 3.785411784 L; 3. САЩ сух галон = 4.40488377086 L.Е, КОЙ е неграмотен, уважаеми Номер 5?

21

sas

преди 13 години

"Хората тук не знаят колко струва бензинът извън нашата страна. Ние сме много голям затворен вътрешен пазар. Не гледаме европейски футбол, не гледаме френски филми и в крайна сметка наистина не се интересуваме колко плащат европейците за техния бензин, продължава с откровенията Дан Нийл." Точно това ме кара да се радвам на всяко торнадо в САЩ, драги ми Дан Нийл.

20

онбашията

преди 13 години

17, тия интелектуалски тъпотии сме ги чували, дето горенето на нефт било горене на банкноти. единственото ценно в нефта е енергията, дай ми същата енергия от някъде и ще ти синтезирам нефт от вода и въглероден двуокис.

19

онбашията

преди 13 години

е ще помрънкат и ще свикнат, какво толкова

18

Трайкофф

преди 13 години

Няма значение- литъра им е около 1,3лева, а в Булгармангалистан двойно. Ние сме два пъти по- богати от американците и затова плащаме двойно. В същото време сме два пъти по- глупави от тях( знае се, че те са много глупави), защото си пазаруваме петрол чрез Лукойл. Винаги съм знаел, че руснаците не са ни освобождавали никога и от нищо, подменили са робовладелеца ни!

17

зъби

преди 13 години

Въобще ползването на нефт за производството на гориво е ОГРОМНА тъпота. Доста по-ценна суровина за химическата индустрия.

16

до Петкова

преди 13 години

И в З. Европа имат претенции че са свободни, ама им е по- скъп бензина. "Свободните" САЩ вършеят по света, за да може на тия търтеи да им е по-евтино всичко. Иначе ще ги обхване "народното недоволство".

15

до 8 от друг

преди 13 години

В статията пише американски галон, а не английски-имперски. Бай Димо е прав.