83

Amenhotep

преди 13 години

От началото на водене на статистика през 1951 г. средно в България загиват по 920 души годишно и биват ранени 5637 души. За последните 20 години броят загинали е средно 1106 души, докато при броя ранени се наблюдава значително покачване от 8301 ранени годишно.По брой загинали (131,7) на 1 милион жители за 2007 г. България се нарежда в долната половина на 32 от 43 места. За сравнение: Япония - 1 място (45); Германия - 9 място (60); САЩ - 33 място (134,7); Русия - 43 място (234,2).

82

Анонимен

преди 13 години

Карай по-леко, пили сме, предупредили го и двамата му спътници. Вместо да ги послуша, младежът включил пета и дал газ докрай по павираната улица.По нелепо стечение на обстоятелствата друга компания от шестима младежи - Трифон, Яница, Гошо, Евгени, Красимир и Мелин, приключвала по това време играта си на карти и също се отправяла към църквата. Децата както обикновено се събирали за празника в приятеля си Гошо Георгиев, който учел в Хасково и също живеел на улица Съединение, по която през то

81

yachtsalesbg

преди 13 години

що не отидете в германия или в турция (от които са ни освободили) да направите такава магария на пътя, да видите какво ще ви се случи

80

питане в движение

преди 13 години

Нищо не могат да направят на Живко Желев. Само вдигат шум за назидание. В ЗДвП изришно е подчертано,че подлежи на наказат отговорност лице,което предостави автомобил на друг,който е употребил алкохол. Да, ама ако Живко е предоставил колата на Даниел докато Даниел е бил още трезвен?! Ако се докаже,че е било точно така? Защо се преекспонират нещата в медиите? Всички знаем на кого слугуват журналистите. Сега ще започне нова кампания- срещу младите шофьори, дирижирана от шепа депутати... Enjoy it !

79

Анонимен

преди 13 години

дали ще са 12 или 120 години, от това момче човек оттук нататък няма да стане. Няма наказание което да го оправи, защото най - тежкото наказание е да знаеш какво си извършил. А той още не знае. Престанете да злобеете. Това е една огромна трагедия за всички. Колкото е за умрелите, толкова е и за живите. Представете си какво е да живееш с това на съвестта. Затова и смъртта на шофьора е единственото може спасението за него, колкото и нехуманно да звучи. Дали ще лежи или не това е без значение...

78

Анонимен

преди 13 години

Онзи който е карал колата бил с тежка черепномозъчна травма - та чак докторите отказвали да го оперират - толкова бил зле, а на катила който му е дал да кара колата ( нещо не ми хареса това момче като го видях) му няма абсолютно нищо!

77

iceman.

преди 13 години

dobre de edno ne moga da razbera,za6to e povdignato obvinenie sre6tu 4oveka koyto e predostavil kolata.4e sofyorit moje da e piynal i sled predostavqneto na kolata!na men ne mi sa yasni tezi zakoni,hayde koyto znae da dade informaciq,4e i az zapo4nah da mislq da li da si dam kolata na nqkoy drug.

76

До 112

преди 13 години

Изчакай ,от утре.Утре е работен ден,ще видиш как ще се сдавят като гладни вълци.Парламента(Парлама и Мента),Правителство,Атака ,ГЕРБ.Очаквам да се приемат много *** закони.А сега оставете Парламентарните Търбуси да спят спокойно,е след толкоз агнета и зелена салата.

75

bobi

преди 13 години

sagaliavam za detcata.leka im prast.no 6te ima o6te podobni slu4ai s tozi mantalitet na karane i s tezi iami po razbitite pati6ta taka 6te e.KADE SA PARITE ZA INFRASTRUKTURA BE BOIKO LAGLIV, SLEDVA6TIAT PAT MOGE I DA E TVOETO DETE

74

Анонимен

преди 13 години

"От прокуратурата коментираха, че ако бъде доказана вината на шофьора, седнал пиян зад волана, той може да получи до 12 години затвор"В България очевидно 6 човешки живота струват макс. 12 години затвор, ако някой още се чуди какъв е проблема на държавата ни

73

Анонимен

преди 13 години

ходенето на черква досега вредеше на здравето, а вече е и опасно за живота!

72

до 80

преди 13 години

Няма пари на този свят, които да бъдат възмездие, ясно ли ти е? И ако ми дават на мен такива пари, като родител на загинало дете, няма да ги приема. Не мога да харча кървави пари-пари оплескани от кръвта на детето ми.

71

limon

преди 13 години

nqmam dumi... 6 deca nqma da se usmihvat otnovo... 6 semeistva shte sa ot dnes natatuk na lekarstva i shte 4akat smurtta si kato izbavlenie...poneje bolkata e ujasna... a na vas pak Boiko vi e vinoven i obsujdate po kolko leva kruvnina biha vzeli...skriite se ,mizernici..

70

Марк

преди 13 години

Впрочем какво стана с тоя дето скоро премаза с джипа си 3 души в кола на разклона за Бояна?Забравих му името.

69

Зоро

преди 13 години

Приятелю на ДАНИ, що не си ми на ръката да ти хвърла един бой, че да разбереш какво точно се е случило!?! Я се огледай, бе *** смотан, да ти липсват 6 човека от Симеоновград, млади момчета и момичета! Твоят "обикновен" приятел е карал с над 100 км/ч в града по сред нощ и Е УБИЛ 6 ДЕЦА, които съм сигурен, че ги познаваш, и ти сега се мъчиш да му адвокатстваш, сополивецо! Най-голямата трагедия е, че дори приятелите му не осъзнават престъплението, което е извършил!

68

Police

преди 13 години

аз повече от 80 в града не съм дигал и е ставало на такива места кадето няма хора,къщи и жилищни блокове.

67

Пъзла

преди 13 години

Вече не се возя в чужди коли дори при приятели. На няколко пъти съм се държала за седалката и съм умирала от страх. Не можеш и забележка да му направиш , защото всички шофьори са изключително чувствителни егоцентрици.

66

Анонимен

преди 13 години

Два милиона лева могат да получат родителите на загиналите младежи. Застраховката ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ е на поне такъв лимит. Кръвнината трябва да бъде присъдена от съда.

65

EmO

преди 13 години

Трагедия голяма ! Дали е бил пиян или не е ... уби 6 човека тоя ***! *** има много по пътищата, днес ми се размина челен удар на косам заради подобен мръсен ***! Дано да ни пази господ от такива на пътя !!!

64

Анонимен

преди 13 години

Много моля безгрешните поне малко да озаптят злобата си и да се опитат да събудят човешкото у себе си! Всички сме били млади и всички сме вършили глупости - къде по-безобидни, къде по-сериозни. Разминало ни се е на късмет. За съжаление на седем семейства, това хлапе ще трябва да научи урока си по трудния начин. Просто се помолете за душите на всички - и на загиналите, и на оцелелите!