61

123

преди 13 години

Ето народе, това е хляб!!! Алооо хората правят хляб от незапомнени времена! Сложили етикет "България" на същия стар БДС и опа открихме топлата вода:( Има стотици видове хляб и тях ли ще брандираме??

60

работещ

преди 13 години

До 52: Не "долу горе", а направо чудесно си я върши "човека" работата. Лошото е, че работата му е да ни съсипва с повишения на цените. Ама, на тия, които живеят от кражби, грабежи и измами, не им прави впечатление.

59

До 56

преди 13 години

стрелочник, Слагай главни букви, бе неграмотнико !

58

до 53

преди 13 години

Е ти си наистина един Българин.

57

коко

преди 13 години

Хейтърите ще ме побъркат от смях.Споре мен хейтър означава, човек който говори взаимноизключващи се неща.БДС не трябваше дори да се пипа но през 1989 нещата бяха "демократични".Ефекта на стандарта е много по-голям от това, че ще имаме избор.За здравето ни е безспорно, не мога да приема, че критикуващите тук без проблем дават над 1 лев. за газирана напитка с оцветители, консерванти и аспартан а се жалват от цената на качествен и полезен продукт!

56

стрелочник

преди 13 години

вие сте страшни ***, честно. нали не искахте да ядете лоша храна - ето ви стандарт, мляко, салам, хляб. много ясно, че при подобряването на качеството и елиминирането на продуктите, които до сега се слагаха в храните, които са по-вредни от бензинови пари, цената ще се повиши... сега има от едното, има и от другото, къв ви е проблема ?

55

Горещ въздух !

преди 13 години

Колкото и да се плюнчите, ГЕРБ изтичат в канала на историята. Това правителство ще го запомня с неадекватност, наглост и множеството скандали. Псувах СерГея и сега го псувам, но ГЕРБ с нищо не са по-добри от *** ! Пълна нула са ! Обещания и въздух под налягане !

54

До 40

преди 13 години

Какви разтрели интелект?

53

българин

преди 13 години

До 42 и 31:Лика прилика сте си, комунистите от ГЕРБ. Екстра материал сте за пътна настилка - ред станишеви комунисти, ред гербави, може и ред комунисти-атакисти, о отгоре - за запечатка, ред доганови комунисти. Ще стани много по-хубаво, отколкото с пепел.

52

Димитър

преди 13 години

А ве човека си върши долу горе работата. Има желание и върши работа. Предните НИЩО.

51

Анонимен

преди 13 години

А таз госпожа коя е, че така поглежда към хлебчето?!

50

POTEN TIGAR

преди 13 години

До крус # 26Верно си много ограничен, пич. Както някой написа по-долу - и пари да ви дадат пак няма да сте доволни и пак ще мрънкате. А къде са стоките "стара планина" ли? Ми във всеки по-сносен магазин. Тва, че у ваше село ги няма си е ваш проблем.

49

Разумен

преди 13 години

Идеята е добра по принцип, ама... ще го видим изпълнението.'Щото ако е при колбасите и каймите, Найденов по-добре да си затъкне тия трите самуна в някой отвор, и да сдава поста...

48

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ създадоха и хляба! Те си изпълниха обещанията. Хляб и зрелища. Аве Цезарион Тиквоний!

47

Азъ

преди 13 години

Този цирк няма ли свършване!

46

Анонимен

преди 13 години

"Ей българи....Герб и пари да ви даде пак ще мрънкате ей."Герб и Дянков да дадат пари е толкова невероятно, колкото е невероятно Фидосова да отслабне.

45

хаха

преди 13 години

Че то и дяволското цвете мерише хубаво,но те убива за 2 часа,нали ? :)))

44

Анонимен

преди 13 години

За Старата планина мога да ви кажа, че действително няма соя, ама има много мас и сол за сметка на това, и в крайна сметка се получава продукт по-вреден и от колбас със соя.

43

Дражко

преди 13 години

Ама и аз как се развълнувах.....?Чак съ просълзих!И шъ пия едно по този случай!Друго е да поркаш развълнуван!Нали......?Да си овкусяваш салатата с капещи сълзи и да отхапваш чат-пат от типовия ляб!Той шъ е най-евтин!Нъл тъй.....?

42

до 31

преди 13 години

Ей приятел,комуниста не иска да му се дават пари,той иска да си ги открадне,и за това ще мрънка,ако му дадат.Требе да си крадне и няма да мрънка.Тва е комуниста.