52

Анонимен

преди 13 години

абе ***,не си центъра на вселената,аз съм 4 поколение софиянец и не се надувам,чудя се какво се гордееш толко като че ли си с 4 ташака,***!

51

Анонимен

преди 13 години

Абе, софиянци, я не ставайте смешни, моля ви се! Да не искате да ми кажете, че от създаването на света родата ви живее тук? xD Корените ви може и от Турция да са, или от другия край на Европа, стига с простотиите.

50

ФАШИСТ

преди 13 години

МРЪСТНО ПОДСЪЗНАНИЕ НА чужденците !София е най-мръсният град в БЪЛГАРИЯ и живеещите в него !

49

Анонимен

преди 13 години

Ужасни сте с тая вечна кавга "селяни" vs. "граждани", която се води само по интернет. Вместо да се зарадвате на новината че града ни има хубав имидж пред чужденците(било то и само в центъра) вие седите и мелите глупости. Радвайте се на хубавото време и спрете да се занимавате с това кой от къде е.

48

ВИЦ

преди 13 години

София,чиста и зелена!!!!???Ще стане голям виц от тази новина,пфууу.

47

ха ха ха

преди 13 години

Сигурно тия чужденци са от Зимбабве.София никога не е била по-зле.

46

Анонимен

преди 13 години

Тези чужденци сигурно са с проблеми на зрението.Тук ги има много.Не че в България ги няма ,просто нямат условия за да излязат и да се разходят свободно без да се страхуват че някой юнак/чка ги помете с новото си возило.Или просто това е прословутата деликатност на чужденците.Работя много време в чужбина и хора били в България питайки ги:Как ви се видя моята родина ми отговарят с една усмивчица,че е много хубава ,но пътищата са като швейцарско сирене и много скъпи са услугите ни1 ама не утчняват.

45

Алекс

преди 13 години

Сигурна съм, че Sofia Free Tour не включва Младост 2, Слатина или Красна поляна с всичките им градинки и екзотики. А ТАМ живеят софиянци, ТОВА е гледката от прозорците им, ТАМ играят децата им и през ТОВА минават, отивайки на училище. Пак там са затворници в домовете си инвалидите, за които софийските улици и транспорт са непреодолимо препятствие и там ни ядат кучетата. Хич не ме топли, че на някой от Австралия петолъчката в двора на банята му се е видяла интересна. Да е жив и здрав.

44

Петя

преди 13 години

И сега в какво се опитвате да ни убедите от dnes.bg. Че сме цъфнали и вързали и че само си мрънкаме. Това са пълни глупости. Като останат за повече от два дена в София, чужденците се оплакват от мърсотията и разбитите улици. Да не споменавам висящите кабели и неадекватно паркираните коли, некролозите и олющените сгради.

43

Кестен

преди 13 години

Много сте нахални и просто това от провинцията бе! Хем виждате, че никой не ви иска, хем нахалствате и стоите тук. Уж не ви харесва в София, а па се за София драпате. ***! Отивайте си по родните места!

42

Бургазлия

преди 13 години

Не се карайте. Бургас е най - красивия и добър за бизнес град. Какъв е този чист, *** Софиянец. Заритал някой да идва в София.

41

-

преди 13 години

Аз имам много познати чужденци, които често идват тук и им харесва. И не, не е от любезност.. Много сте ми забавни , мили гости на града, които идвате от Каспичан и Тутракан да учите тука ВиШУ и не спирате да повтаряте колко е ужасно в София.. По цял ден висите по моловете и ходите НА центъра на чалготеки всяка вечер. Ами не идвайте , ние никак не държим , ето има университети къде ли не , дори в Перник. Като толкова ви харесва по родните места, стойте си , никой не ви кара

40

Анонимен

преди 13 години

Както казаха в Комиците - "да се чувстват поздравени всички кореняк софиянци!... и тримата!"

39

до чист софиянец

преди 13 години

ако *** беше чакала кореняк софиянец, тебе немаше да те има на бял свят

38

Анонимен

преди 13 години

Те и *** си се гордеят, че са ***, няма лошо :))

37

Жълто паве

преди 13 години

Селяни от провинцията, ние селяните от града не ви харесваме и за това не ви искаме. Достатъчно селяни има в София, но прекалено много станаха, когато дойдохте и вие от провенцията. Време е да си ходите. Орете нивите, събирайте реколтата, трудете се, недейте да идвате да просите в сторицата, да мизерствате, да задръствате улиците ни, да препълвате детските градини, училищата и университетите. Стойте си на село, за вас няма място в столицата! Не ви ли е срам, че обезлюдихте хиляди градчета и селца и приличат на призначни места. Оставихте там клетите старци и дойдохте да цапате и пречите тук. Не може цяла България да се премести в София. Връщайте се, откъдето сте дошли..Особено тези, които от 2000 г. - насам се нанесохте. Изнасяйте се!

36

до 32

преди 13 години

По принцип си прав но и "кореняците" действате така. Това че моите баба и дядо не са от София това не ме прави "селянин". Не знам дали софиянците сте наясно, но има и други градове освен София

35

anonimen

преди 13 години

Недостатъците на столицата ни се приемали като екзотика,a nedostatacite na darjavata kato komedia

34

Анонимен

преди 13 години

Вместо МОЛ трябва да се казва СЕЛ. Сел оф София, Сел оф Сердика център, Сел оф Цариградско, Сел оф Скай Сити, Сел оф Сити Центъра на София зад ендекато...

33

ЪЪЪ

преди 13 години

от витоша по високо нема и от искъро по дълбоко нема