48

Ивка

преди 13 години

Дано Кадафи въдвори отново ред и тези хамериканизизрани, надрусани хулигани да си седнат на д-то...кой знае какви пакости могат да сторят..дори и към чужденците.

47

Анонимен

преди 13 години

Терористите, дръзнали да свалят законноизбраните правителства на Египет и Либия, щедро финансирани с американски долари ще си понесат заслуженото. Кадафи не е глупав като Саддам и няма де се остави да го изиграят.

46

Мартин на 12

преди 13 години

Анонимен видя ли,че съм прав и без част от дикаторите щеше да е по зле... ;)

45

Какво очаквате ?

преди 13 години

Вие какво очаквате ? Мародери и *** да палят и крадат наред, а Кадафи да им се радва. Това не България, където *** подпалиха Партийния дом и станаха национални герои. Въшкави въшльовци запалина Народното събрание и всички им се радваха. На такива тъпанири главите да се режат от кръста.

44

до 18

преди 13 години

Мубарак е 80 годишен старец. САЩ се уплашиха да не умре от естествена старост и народа да избере някой, който е против САЩ. Затова решиха предварително да си осигурят техен човек на власт, за да не стане изненада.

43

Анонимен

преди 13 години

Кой Саддам? Оня дето търсят още оръжията под леглото ли?:) За сметка на това сега Ирак е развита демокрация и бегат дори в БГ:))))))

42

Мартин на 12

преди 13 години

Съгласен съм с верващия и за това гласувах за него.Няма да бъде осъден за геноцид,а ще се договри с запада.Най-много да бъде сложен под домашен арест,но мисля ,че ще успее да се покрие като запада "уж" няма да знае къде е.Според мен Кадафи няма да падне...не и без помощта на запада,защото армията е с него!

41

до редактора

преди 13 години

"лебийска" или "либийска"?

40

Ивка

преди 13 години

Браво, 33, много точно и ясно казано... Остава да почнат да ни внушават, че и оръжието, с което извършват преврата е ръчна изработка.

39

Анонимен

преди 13 години

Искам паметник на КАДАФИ в центъра на СОфия

38

Анонимен

преди 13 години

Да,*** Румъния са къде къде по-напред от нас,с *** ни мирно преходче.Поне да бяхме заклали партядрото,а не тоя съсел станишеф и румен петков да се лезят от екрана и да се правят на радетели за демокрация.

37

Анонимен

преди 13 години

Българските сестри не бяха невинни - те бяха осъдени за простицуия и производство на алкохол - неща строго преследвани от законите на Джамахирията. Освен това не бе доказано и третото обвинение - че са заризили със СПИН 420 либийски деца, за което са има платили американците. А както се знае българите и българките в чужбина за пари ще продатат и родната си майка.

36

Анонимен

преди 13 години

Кадафи ще свърши като Садам Хюсеин,ами и за нашите *** много бесилки ще трябват..ама ша ги ошетаме де ,отрепките долни ..

35

Анонимен

преди 13 години

това не е храборост а ФАНАТИЗЪМ. В началото и аз се подведох от еуфорията и бях съпричастен към опитите на бунтуващите се да свалят диктаторите. СЕГА обаче се осъзнах и виждам, че това което става е много, много лошо за останалия свят. Нарича се РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ ! Повярвайте ми, ще го търсим МУБАРАК и КАДАФИ след време, не ги плюйте както аз самия правих преди седмица.

34

До № 26

преди 13 години

Не. Българин съм. Осигурявах наши мед.сестри на полк. Кадафи.

33

Анонимен

преди 13 години

31 - Вярно е! Заедно с Боко:)

32

Анонимен

преди 13 години

Хихихихихи! Някои хора тук съвсем са изтрещели:) Мислят, че невъоражени и мирно протестиращи хора завземат части от градове и армията ги съсипва от обстрел:)))))) Тези вицове ги разказвайте на бабите си:)))))

31

верващия

преди 13 години

Всичко заприличва на подпаления партиен дом в БГ.Няма логика армията да избива техни сънародници и то невъоръжени.И това ще се окаже договорка м/у Кадафи и запада.Както преди се договориха за псевдо революциите в источна европа.Жалко само за безмислено избитите които вероятно не са толкова.Също като в румъния Медийни циркове и разтягане на локуми по ТВ.

30

Анонимен

преди 13 години

Това е нечувано!Кадафи ще го съдят за геноцид спрямо собствения си народ!

29

роро

преди 13 години

и кво са, синчето на мръсника казало "ще се бием до последния войник, до последния куршум", мдаа