64

Анонимен

преди 13 години

Костов беше и си остава наи добрия премиер на тая даржава колкото и на кумуните да не им се иска

63

"В същото време Костов искрено се забавлявал, гледайки интервюто на министър-председателя с професор Юлиан Вучков."Мъдростите които казах пред професор Вучков, ги прочетох във Винету I.Професор Вучков ми каза, че ако прочета и Винету II и III ще стана вожда доктор Борисо"м"....а ако прочета и "Поразяващата ръка" ще стана истинска дипломирана Поразяваща УСТА......Много съм му благодарен на Професора. Искам да стана УРАВНОВЕСЕН пич като него..., ако не "пич", поне "...ка"

62

Чилингиров

преди 13 години

Колкото и да не харесвате Костов в случая е прав. Шестте точки, по които се иска оставката на министър Цвък, са абсолютно точни. Цветанов е необходимо да си попаде оставката. Дори платените писачи от ГЕРБ го знаят. Известно е, че остане ли министър ще повлече цялото правителство. Цветанов за нищо не става, самозабравил се е, а и с тази диплома от ВИФ дори за учител по физическо възпитание трудно ще намери работа, защото и за там е необходимо поне малко акъл. Да се оттегли и да се грижи за новороденото си, което с такава трепет очаква тези дни. Негово или не, от жена му е. Да му е живо и здраво и да му се радва дълги години, но не като министър!

61

Анонимен

преди 13 години

Костов е най-умният, най-толерантният, най-способният политик, който може да събере хора специалисти и да състави кабинет НА ПРОСПЕРИТЕТА и да изведе страната от тая дупка (за сетен път) и да забравим веднъж завинаги за комунисти, мутри и мафиоти!

60

Анонимен

преди 13 години

Костов играе в отбора на Гоце, справка миналите избори за президент. Нарочно изкараха незбираем честен, но твърде стар кандидат, чийто име малко хора си спомнят вече. Целта на Гоце и Костов, беше да се разсеят гласовете на некомунистите за да стигне Гоце на втори тур. А на втория тур всички си спомняме как Костов призова да се гласува, за Гоце Първанов. Така, че който възхвалява Костов е Д.С. или заблуден ***.

59

Анонимен

преди 13 години

Какъв е Костов?Пусни в търсачката Ран-Ът и ще видиш участието му в затриването на България и българите.За *** - той полага грижи.

58

Анонимен

преди 13 години

КОМАНДИРА ЩЕ ДОЙДЕ РАНО ИЛИ КЪСНО - И ТОГАВА ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО мръсни комунисти и свяка друга ***!

57

Бо Тиквооши

преди 13 години

Професор Юлиан Вучков категорично забрани да махаме Цветанов!

56

Анонимен

преди 13 години

По-често трябва да ги сменяме за да нямаъ време да ни крадат.

55

Анонимен

преди 13 години

щом Командира каже нещо, веднага комунистите (под всяка форма) пикаят газ!

54

скалата

преди 13 години

Мумията се завръща-2.

53

Анонимен

преди 13 години

СТРАНДЖА"...Коя глава?... "Твоята ***, на платеното ченге СТРАНДЖАТА!

52

Nerealen

преди 13 години

Присмял се хърбел на щърбел- докато Цецко не пипа "бизнесмените", то баш бате ви Ванко Костов ги превърна от мутри в бизнесмени...

51

***********

преди 13 години

И какво ще я правят тая глава?

50

TPE3BEH

преди 13 години

Костов - един отбор с БСП.Всички комунисти яростно атакуват Цветанов, за всевъзможни глупости, защото им мъти водата на далаверите.

49

син

преди 13 години

кОстов не мога да го дишам и неговата *** мАртинчо - също, НООО ...евала за изказването. По точни и ясни критики към Цветанов почти никой не смее да каже/напише.Жалко, че това ще си остане само делкарация и борчето-пожарникар ще прави каквото му скимне и още дълго време ще срива държавата.

48

Дени

преди 13 години

Както винаги Костов е прав и далновиден, и както винаги някои сега ще започнат великото плюене и папагалските коментари какво е продал. А никой не си е направил труда да прочете и разбере истината !

47

Анонимен

преди 13 години

вервате ли, че тия ще си подадат оставката или че ББ ще ги свали?колкото бай Тошо си подаде оставката....

46

ХХХ

преди 13 години

Присмял се престъпника на некадърника!

45

Анонимен

преди 13 години

Костов да го духа !Той защо не обясни за хотела на жена си срещу НДК на Витошка ? С кои пари точно го построи ??Ей политиката е *** работа ей, състезание по лицемерие..