34

Анонимен

преди 13 години

Ако Петров обещае да съдят Боко и Цвъцко моят глас е за него:)

33

Анонимен

преди 13 години

//Соченият за лидер на "Октопод" заявява, че "С Бойко Борисов ще се занимаваме така да се каже както едно време си съревновавахме клубовете, а сега ще се състезаваме с идеи как трябва да изглежда държавата в изпълнителната власт, докато дойдат президентските избори". // Ужас , до къде ни докараха Нация ??? Една мутра и един *** да изграждат визията на България .

32

Анонимен

преди 13 години

Кое му е умното на мутрата алексей - това,че е мутра ли? Изказванията са му на *** гангстер! НАРОДА НИ Е МНОГО ***!

31

Анонимен

преди 13 години

Очакваме с нетърпение. Сигурно има какво да каже Трактора за времето, когато бяха ортаци с Премиера на България.

30

Трактора

преди 13 години

Ъъъъъъъъъ....след три седмици, а не веднага, щото трябва със съзаклятника агент Гоце да измислим и съгласуваме версията. Иначе ако имахме готов и одобрен вариант още сега щях да ви го кажа. Но изчакайте малко, всичко ще си дойде на мястото. Както виждате, вече излизам от сянката и сам започвам да си пускам жмеловете, не ми е нужна чак до такава степен любовницата Янка, защото много се компрометира с неврастеничните си изказвания, за малко да я отстраня. Баланс е нужен, за да заблудим балъците.

29

politicheska idilija

преди 13 години

Jane janev i Aleksei Petrov---krastavite magareta prez devet zatvora se podushvat !!Jane Janev, Sergei Petrov i Goze Parvanov--Trimata glupazi na Donjo Donev !!!

28

ДС МУТРИТЕ

преди 13 години

Доживяхме да си имаме работа с бандитите от ДС...Дори ги избираме и в управлението на БЪЛГАРИЯ! СРАМ,ГНУС И ПОЗОР! А тоя бандит на снимката се гласи и за президент,за да направи гоце министър председател...)))

27

Анонимен

преди 13 години

А Димата, макар и опасен престъпник, бе градскомомче и чувствителен мъж. *** катоМаргина по не взимаха присърце тези неща.Независимо че не бе по-малко зъл от Димата,Маргина притежаваше волско търпение испокойствие. Именно поради тази причина, макар ив сянка, той бе най-големият бос.- Няма го вече Бай Миле, Димчо! - реших да гоуспокоя аз.- Няма го, нали? - кресна отново той. - И оназикурвичка, Младенчо, я няма... Крие се някъде катоплъх... Бил казал да ми предадат, че ще се върне,когато падне това правителство... Нали беше многогорд с Бойко?... Да, ама сега Бойко бачка за мен иМаргина.- Аз си мислех, че все още слугува на Младен?-----------------------------------------------Времената се менят... Бойко Тиквата вечее фактор, а аз го познавам отдавна и знам от каквонай-много се блазни. Не от пари, а от внимание...Е, дадохме му го това внимание. Двамата сМаргина го убедихме, че е най-великият играч вмомента.- Защо тогава прати да ви взимат натривки отръцете, когато взривихте Стоил в сградата наБулИнс"?- На него и през ум нямаше да му мине да гонаправи, но ние му го подсказахме. Нали трябвашеда излезем невинни пред обществото. А итрябваше този *** най-накрая да симулира, чевърши нещо.-----------------------------------------------Публична тайна беше, че откакто Бойкостана главен секретар, приемаше пари от Методи,за да пази кокаина, и се опитваше да го убеди да сеоткаже от бизнеса с хероин.

26

Анонимен

преди 13 години

Ето такива неща ще разкаже Алексей, същите които написа Георги Стоев и заради които килърите на Рапона го разстреляха пред хотел Плиска.

25

Анонимен

преди 13 години

Не знам какъв е Алексей, но със сигурност е по-умен от кинезетерапевта на Т.Живко и Цвъцко, взети заедно:))))

24

Яню Янеф - бенката

преди 13 години

Пуми, Смяташ ли, че ще е добре, ако с мен стане пътен инцидент и това повиши избирателната активност към РЗС?

23

Анонимен

преди 13 години

- Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи вдлъжност - с малко тържествен тон каза Бай Миле.- Все пак ние го направихме човек. Ако имамилиони, то е благодарение на нас - с лекозавистлив тон продължи той.-----------------------------------------------Малко по-късно Стуканьовми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили ощеповече. За какво му е този Бойко? - бях подхвърлилтогава. - Той е най-обикновена шушумига." Да, амаскоро ще се променят нещата - отговори ми тогаваСтуканьов. - Щели да го правят главен секретар наМВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил насреща с Маргина, Димата и Маджо-----------------------------------------------Самият аз не знаехмного за Бойко. Често идваше на наши събираниязаедно с Пашата.

22

Анонимен

преди 13 години

Алексей винаги е превъзхождал Бойко във всичко - той беше отличник на Симеоново, той беше шампион по карате, той залови истински жив терорист, докато Бойко само се пъчи пред камерите, плямпа празни приказки и реже ленти - някои дори по три пъти.Бойко никога не е бил каратист, носеше кърпите на Алексей, но затова пък много обичаше да се снима с медалите му.

21

17

преди 13 години

Na tozi mu e ispisan onanizma na lizeto..ta tozi li shte ni stava sega prezident ne razbrah ??? hi hi hi

20

ъх

преди 13 години

Без икономика и земеделие държавата няма да трае още много, пък без образование и здравеопазване няма нито настояще нито бъдеще. Другари комунисти и господа гербери - подварявайте си бурканчето, защото скоро може и да ни потрябва.

19

ДО14

преди 13 години

Аре ако обичаш не ни занимавай с долни измислици за пред публиката.

18

Наивен

преди 13 години

Алексей се оказа по-умен, по-мъж и по-пич от оня *** Винету и бандата му *** маргаритки-комплексарки.Друг е въпроса дали трябва да ни управляват бандити.Но ако ще са бандити, поне да са истински.ГЕРБ-сбирщина от некадърници с амбиции.

17

Анонимен

преди 13 години

Koi e tozi *** na snimkata !??Da ne e godenizata na Jani Janev !??

16

Анонимен

преди 13 години

Ако Алексей наистина си ОТВОРИ УСТАТА, Мутро-Премиерчето е изгубено. Мисля, че злобният и страхлив Боко Тиквата (ненапразно Маргините му измислиха този прякор през 90-те) ще спретне покушение срещу Трактора ... иначе трябва да се раздели с властта, а той е влюбен в нея.

15

ъх

преди 13 години

Хахахахаха :) Бойко имал политическа линия. А бе другарю аз не виждам никаква политическа линия в едни магистрали и една спортна зала. Тея магистрали не са нищо повече от едни асфалтирани насипи. Като огладнеете вървете на магистралата нея да ръфате. В краен случай ще си варите цървулите. Тука бас държа, че един Гербер не може да ни каже каква е политическата линия на Боко Тиквата и на къде води нацията. Какви са целите ? Към какво се стремим? На къде вървим?