88

До 96 истерик.

преди 13 години

Пак го казвам! не знам на какви факти трябва да ти отговарям?! или си бавнораазвиващ се, че не помниш какво е написано малко по надолу. Ами на умряло куче като теб, камбаната не бие по два пъти.

87

Бай-Ганьо Професора

преди 13 години

Ами така е 97 в есето ви за нищо не ви имат, освен за слугинаж и жените за *** в евтини бардаци. Ето това сте вие. На гол тупбак, чифте пищови.

86

Трезоро

преди 13 години

Абе момче. Ти наистина си бил много просто парче. Турция не иска да влиза в есето ви, и сама си го казва че не иска да членува в клуб на християнски егоисти и себелюбци, ти това си знаеш и само това си баеш. Турция та Турция. За какво и е да влиза в ЕС? Да храни и да дундурка подобни на вас и Гърците ***? Да си жертва Армията и националната си сигурност за в интерес на европата ви и в интерес на общоевропейската ви сигурност, която е доказано неефективна. Да си подели с кюрдите половината си държава, понеже трябва да се дава автономия и на планинските гугутки права и да си правят с икономиката на Турция каквото си искат, понеже европата ви е пред колапс заради държави като гърция и българия.Абе върви и сондирай общественото мнение в Турция какво е за есето ви, и тогава говори за прагове и мрагове.Ама наистина сте някакви безумци. Да ви се обръща гръб, и вие пак да ги гоните и да им викате че не ги искате. Това само бай-*** го умее. Да се натиска там, от където го гонят.

85

Анонимен

преди 13 години

Абе какво им обръщате внимание на поредния турчин.Освен изкрейзил вече е и бесен. Такива не са адекватни.НА ТУРЧИН НИКОГА НИКАКВО ДОВЕРИЕ !!!

84

историк

преди 13 години

до Бай-*** Професора, Европеюга и Неграмотен:Имате материали, Seliam Аleikumовци, конкретни, но неудобни. Или сте заети с лечението си.

83

gtf

преди 13 години

Пиле - ей там е разликата, ама не ти стига пипе та да го схванеш.За тва ще ти го обясня с простички думи: не сте дорасли за да искате в ЕС.

82

Анонимен

преди 13 години

до Бай-*** Професора, Европеюга и Неграмотен:Имате много факти по-долу, но не смеете да отговорите. С просто отричане ще си стоите още дълго на изтривалката пред вратата на ЕС тъжно чакайки да ви пуснат вътре.

81

Бесният Бай-Ганьо

преди 13 години

91 не знам кой по скоро простее. Сеете раздор, а искате да жънете жито.Нещо конкретно като отговор чул ли съм от теб? че да ми говориш за простеене, или така те кара болеста ти бяс? да говориш несвързано.

80

Бай-Ганьо Професора

преди 13 години

Па пробвай се 88 да изселваш *** на някаде или да ги избиваш, и прехвалените ви европеюги на който така яростно им се кланяте, те точно те ще ви скочат на вратовете и ще ви ги извият.Мани, и ти си артист от Болшой Театър.

79

до професора

преди 13 години

След Seliam Аleikum почна да простееш и да ставаш досаден. Жалък си !!!

78

Неграмотен

преди 13 години

87 Пии хапечтата и си лягай, че взе да плямпаш прекалено много психичните си бръщолевния как всички останали са луди, само защото ви разбиват на пух и прах, а вие няма какво да отговорите, а цитирате циркаджийски статии, който са писани от още по големи циркаджии със журналистически карти, така че свивайте се в ъгъла и тихооо като сте невежи неграмотници.

77

Анонимен

преди 13 години

НА ТУРЧИН НИКОГА НИКАКВО ДОВЕРИЕ !!!

76

gtf

преди 13 години

до 84 - по твойта логика требе да изселим/затрием мюсюлманите, *** и всички останали с турско/*** самосъзнание ? На тва ли казваш демокрация и развито общество ? до 81 - и кво му е на свинското ? - месо, като месо а кокошките с кво се хранят чувал ли си ...ама намичаш пилешки пържоли. Колкото до хигиенните навици в България са по-скоро въпрос на пари отколкото на култура.

75

Анонимен

преди 13 години

до изкрейзилия професор:Някой каза Seliam Аleikum и щеше да подминава, но изглежда му хареса да бъде пациент в психоболница.

74

Отбор Юнаци! Олеее

преди 13 години

82 и само това ли успя пилешкият ти мозък да измисли. Изскрейзал мозък. Нали ти казвам. Не падате по надалеко от крушата си. С вашите диагнози, спорове водите. Добреее, развивате се наобратно. Растете надолу и Плувате нагоре. Абе все сте отбор юнаци.

73

до 81

преди 13 години

Европеюга, ти не си ли всъщност истинското лице на изкрейзилия професор ???

72

Бай-Ганьо Професора

преди 13 години

Това се казва Демокрация и Свобода в действие. В защита на националните интереси и сигурност на държава, която е задминала прехвалената ви и застаряваща европа, със млади и жизнени поколения, който поколения са бъдещето на Турция, а вие си се топите като пролетният сняг.Така се отстоява националният суверинтет! със строги мерки, а не с продажност, с корумпираност и със натегачество както става в демократичната ви абсурдиния. Защото ако им се даде слободията на подобни на вас еквиваленти във Турция, свободни радикали, Турция със сигурност ще заприлича на разграден двор като Абсурдистан.Така че, изглежда си ви харесва да си живеете в ***, но това и най-малко дава право да правите другите държави във същта като вашата европейска ***.

71

историк

преди 13 години

За последните 4 години в Турция посред бял ден бяха убити 7 християни - отец Андреа Санторо (застрелян в гръб, докато се моли през февруари 2006 г. в Трабзон), арменският журналист Хрант Динк през януари 2007 г. в Истанбул, трима пастори - Тилман Геске, Неджати Айдън и Угур Юксел през април 2007 г. в Малатия, германският бизнесмен Грегор Керкелинг през юли 2009 г. в Истанбул (на излизане от църква) и папският викарий за Анатолия Луиджи Падовезе (на 3 юни 2010 г. в дома си в Искендерун). С изключение на Санторо останалите са клани със сатанинска жестокост по една-единствена причина - че са християни. Вместо извинение Анкара реши да закрие Цариградската патриаршия - седалището на патриарх Вартоломей, под претекст че в Турция "няма достатъчно изповядващи тази религия", което е връх на цинизма - последното масово клане на християни в Истанбул е от 1955 г. - време, в което Турция е била вече от 3 години "интегрирана" в западната цивилизация като член на НАТО и предполага се, трябва да е започнала да изповядва западните ценности. Пита се, ако турците колят християни още преди да са влезли в ЕС, какво ли ни чака, когато започнат да пътуват на длъж и шир из континента? Опитите на Ердоган да припише някак си тези убийства на луди малолетни и/или на своите политически противници в делото "Ергенекон" предизвикват смях дори сред най-големите му поддръжници в Британия.

70

do 79

преди 13 години

Бай-***, ти си просто един изкрейзил професор.

69

Европеюга

преди 13 години

Охааа 77 кой говори за 21 век. Хората живеещи в панелки, хвърлящи си *** от прозорците. Ядящи свинско до пръсване, но инак викат на Мюсюлманите че са ***. Хората бършещи се с тоалетна хартия, и не се седи до тях от смрад лятно време. Хората гласуващи за едни и същи крадливи бандюги, и ми се говори за 21 век. А живеете със някакви романтични спомени за славното ви минало, и по Дон Кихотовски ходите и гоните вятарни мелници.Хайде не тормозоете хората със смешните ви приказки че на човек му идва да ви се изсмее на глупостите който говорите ЧЕСТНО.