68

х

преди 13 години

Не мога да разбера как може да има такава наглост да кажат че тези, които си плащат ,трябва да плащат и на тези които не плащат.Това си е проблем на съответното дружество.Да си съберат те вземанията.

67

Анонимен

преди 13 години

като не могат да запушат течовете от старата водопреносна мрежа, измислят такса водомер. Не може да само да лапате, инвестирайте в нова мрежа. Национални предатели!

66

и на мен ми писна

преди 13 години

До КоментатораКоментаторе, "хилядите тарикати" за които пишеш са ***, на които никой политик не смее да им се опъне, щото после губи гласовете им.Освен това лично аз и съседите ми от 7 месеца прескачаме непрестанно растящата локва от ВиК теч. Десетки пъти се обаждахме на Софийска вода, мейли им пускахме - нищо и половина

65

ТиТо-Ти

преди 13 години

Уважаеми сънародници, тия ХРАНТУТНИЦИ от измислената ДКЕВР, са готови и *** да ОБЛИЗВАТ, само и само да си стоят на топлото местенце. Защо ли?Вместо да са съпричасни с народа си, те ЧУПЯТ КРЪСТА пред монополистите.Имам чувството, че ако от енергийните , водните и други дружества поискат да ни таковат, тия последните ще тръгнат да ни убеждават, че видите ли как се борят по-малко да ни го набият. Малко нецензурно, но така е. А г-н Семерджиев поне от кумова срама да вземе и да ги отреже 1 път.

64

МОНОПОЛИСТ

преди 13 години

Мачакай овцете! Колкото и да ги изтискваш, винаги има какво още да изтискаш!А и законът е на наша страна. Поздрави до всички òвци в България от недосегаемите монополисти - Мобилните оператори, топлофикация, електрорапределителните дружества, ВиК и другите, за които дори и не подозирате!!!

63

Анонимен

преди 13 години

това са частни дружества, бе ***

62

Анонимен

преди 13 години

А такса "Пръц" няма ли да има ? Като искаш да пръднеш ,ще трябва да да подадеш молба за разрешение , след което да се плати такса ,разбира се в най-далечната каса ... и чак тогава да направим блаженното "Пръъъъц"

61

Анонимен

преди 13 години

Нали искахте ГЕРБ - ето Ви ГЕРБ!

60

Анонимен

преди 13 години

Водата - да, пренасянето - не.

59

123

преди 13 години

Кретенията от това, да вмъкват несъбраните плащания в сметките на другите е в това, че сега примерно ще ни начислят това, тоето не са събрали и ние ще го платим. А на по-късен етап със съдебни разправии или по друг начин все пак ще си ги вземат и от онзи дето не е платил навреме и по този начин голяма част от сметките ще са платени поне двойно.

58

Коментатор

преди 13 години

Ами като видиш някой да краде, що не сигнализираш, а?Ами докато НЯМА ГРАЖДАНСКО ОБШЕСТВО, ТАКА ЩЕ Е!

57

хмммм

преди 13 години

И в Чехия водата е БЕЗПЛАТНА!

56

потреебител

преди 13 години

НЕ на монопола!!!!!!!!!!!!!! Вън от страната на крадливите ***!!!!!!!!! Искаме разваляне на концесията!!!!

55

Егати

преди 13 години

"Освен това има вероятност да се въведат и други мерки за несъбираемите вземания сумите да се поемат от редовните платци."Вие луди ли сте?! Егати тежката гавра?! Значи ние си плащаме всичко изрядно и ще дължим и за некоректните платци?! Ако това се приеме, значи сте изверги!Да му се невиди, не стига, че сме най-бедната държава в Европа, ами трябва да спасяваме видиш ли загубите на тези "кърлежи" - електро, водо и тем подобни разпределителни дружества?!Ние сме хора - искаме да живеем!!!!!

54

????

преди 13 години

Koga shte grabnem vinkela?

53

баба Вуна

преди 13 години

Бой и само бой за тия в парламента .ПРатиш ги там да вършат работа ,а те само се чудят каква далавера да завартят и на кой закон да прокарат.Такса водомер ,такса елетромер,утре ще измислят и такса ЖИВОТ.

52

Анонимен

преди 13 години

ако въведат това,да плащаме на нередовните платци,СПИРАМ ДА СИ ПЛАЩАМ ВОДАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......и се обявявам за *** и за нередовен платец едновременно!

51

?????????????

преди 13 години

Защо ще ми се пишат лошите сметки на Вик на гърба?ТОва че не могат да си съберат дължимото говори че са лоши ръководители.Ако нещо в нашата фирма не върви и търпим загуби към кого да се обърнем към ВИК или ЕВН??????????????

50

Анонимен

преди 13 години

Да, и държавната комисия, която им приема решенията, също е частна, нали, викторчо? Аман от зомбирани *** като тебе!

49

Анонимен

преди 13 години

Все повече се убеждавам, че живеем в *** държава. Ако в цената на водата влязат несъбираемите сметки, това автоматично означава, че ВиК дружествата ще спрат да ги търсят. Законът и без това сега им дава ВСИЧКИ права. Съгласно наредба 4 водоползвателят априори е престъпник, а ВиК - феодал. И ТОВА ИМ Е МАЛКО!