43

До 35

преди 13 години

За съжаление бърkаш. Ще трябва да плащаш повече даже, тъй като такса смет се изчислява в/у данъка, а той се качва.

42

Анонимен

преди 13 години

Напротив пич, излиза,че не си никакъв собственик.Ти все едно си на квартира и плащаш наем на държавата.Е това излиза.

41

Нов морал

преди 13 години

хайде пак се почна! Провинция-столица, култулни-некултурни, възпитани-невъзпитани, умни-глупави:) Абе няма ли тема по която да започне да се обсъждат фактите бре? Какво е това разединение! Да сте политици мога да се опитам да го разбера, но те на това разчитат:) Докато се плюят на различни характеристики хората, те си прокарват интересите в "грижа" за хората! Боже, Боже! Тази нация е обречена! Война не и трябва! Само другите трябва да са малко по-търпеливи, защото сме устойчиво племе:)

40

анонимен

преди 13 години

До всички *** които не могат да четат и не разбират това което прочитат.Данъка няма да е 90 лева, а ще се вдигне с 90 лева.Къде е селската самоковска герберска пръчка Фандъкова, коята твърдеше,че нямя да вдига данъците.Ама идат местни избори.Ще ви пръднем под опашката,олигиофрени герберски!

39

#

преди 13 години

ами аз съм от София и живея с 380 лв!!!! Как да плащам? Считайте колко сме "богати" софиянци

38

Анонимен

преди 13 години

до 35 - ами то тогава излиза, че ще даряваш една заплата или 1/12 част от годишния си доход на Фандъкова.Че то такъв убийствен данък и по турско не е имало.

37

хю

преди 13 години

Бълха ги е ухапало шопите с вдигането им......

36

Нов Морал

преди 13 години

За сметка на това пък парното ще поевтинее, така че тези пари за данъците ще си ги избием многократно от сметките за парно.

35

...

преди 13 години

Хак да е на тия дето са гласували за тоя измислен общински съвет . С какво цапам повече аз и останалите членове от семеиството ми в сръвнение с тези хора от крайните квартали че да вдигат данък смет? ГЕРБ буквално се закопават с тази си политика действат като японси камикадзета .

34

Анонимен

преди 13 години

Умнико, не 90лв а ПЛЮС 90 ЛВ - увеличават се с 90 лв. Иначе сега аз плащам данък сгради + такса смет в Лозенец за не особено голям апартамент 68 кв.м, при това в кооперация, строена 1935 година - 624лв общо. С това увеличение ще трябва да се бъркам 700лв, а заплатата ми е 800лв. Разбра ли, умнико селски.

33

Анонимен

преди 13 години

другия път гласувам за Костов,по негово време беше най-добре

32

Външен

преди 13 години

Много клети сте вие бе Българите

31

Isaac

преди 13 години

A postoqnno powtarqt,4e dany4noto breme nqmalo da se wdiga ..Bokluci!! :@

30

Рентиер

преди 13 години

Гледай сега провансалецо недоучен, ще ти обясна как стоят нещата. На нас ни вдигат вдигнат данъците и таксите за жилищата, а ние ще ви вдигнем наемите и реално пак вие навлеците ще платите увеличението, а ние рентиерите ще изпием едно single malt във ваша чест. Другата седмица като се върнат "софиянците" по родните си места и като се съберете да се насвините в селската дискотека може да го обсъдите :)))))

29

Анонимен

преди 13 години

това беше "Последният валс" за герберастите - едно говорят, друго вършат ... и така вече година и половина

28

Анонимен

преди 13 години

Няма и 30 ст. на ден, а цигарите ми са над 10 лв- дневно .Не може, да ни бутне кметицата.На които не му изнася да хваща пътя. Къщите ви по селата пустеят.

27

Възмутен

преди 13 години

*** завистлива. Просто жилището е построена върху моя наследствена земя. И е нормално около строежа да няма първоначално улица. Въпросът ми защо за 5 години общината не построи улиците, а околните улици в квартала са като лунен пейзаж!!! А същевременно хората в квартала плащат такси като за иделаелн център!

26

Анонимен

преди 13 години

Данъците ще скочат навсякъде.....за съжаление.

25

Анонимен

преди 13 години

Боже неграмотнико, другия път като дойдеш НА София поне не си хвърляй кутията от цигари на улицата. Има кошчета за целта. И ако обичаш си остави колата на входа, че и без това идея си нямаш какви ги вършиш, а плащаш нищожни данъци.

24

Анонимен

преди 13 години

Честито не победителите :)))