8

ВЪЗМУТЕН

преди 13 години

До 5: Не ако е вярно, а е вярно! Самият Плевнелиев го потвърждава! Направо си променяй мнението за честността на управляващите! Такава няма!

7

Кобилата на Яне

преди 13 години

Няма нищо лошо в това,ако наистина си свършил това за което си дошъл на поста си...да вземеш и премии...НО НА ФОНА НА ПУСТИННИЯ ПЕЙЗАЖ ОТ ПЪТИЩАТА И УЛИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ,да вземеш и 2 лева бонус е НИЗКО И МЕРЗСКО.....А когато ги вземеш от бедни и болни хора е...............просто престъпно

6

Анонимен

преди 13 години

***!

5

Анонимен

преди 13 години

Е това ако е вярно, Плевнелиев го имах за честен човек, но съм на път да си променя мнението. Абе за какви бонуси изобщо говорим, като не може да се минава вече по улиците от дупки бе. Ако са взели и един лев бонуси да ги връщат, щото ще ги вземат дяволите айдуците му с айдуци.

4

33

преди 13 години

И аз искам такъв бонус.

3

ВЪЗМУТЕН

преди 13 години

Заплатите добре Плевнелиев, но бонусите!!! Не ходи по перваза, а кажи за неспазването на законите, за некачественото строителство и защо при тези нарушения премиерът се дуе навсякъде по медиите, а господата вземат бонуси в размер на три заплати месечно? За несвършената работа ли? Това е престъпление, Плевнелиев, престъпление!

2

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев, ти поне изглеждаше, ако не по умен от останалите, то поне малко по възпитан..... Оказа се същия гьон-сурат.... Отвратен съм от вас!!!!

1

..

преди 13 години

идете да видите трейс какви *** слагат в леглото на магистралата пепелина от рудник миньор