251

Анонимен

преди 13 години

Защо вдигате такъв шум за нещо толкова маловажно. Хората нямат възможност да си купят и са решили да се възползват. Така постъпват и в други ситуации - Логично нали!

250

qzaz

преди 13 години

няма, защото те са организатори :)

249

Анонимен

преди 13 години

Когато плюеш всички и всичко преди теб трябва да бъдеш различен. Тези освен че са откровено елементарни са и безкрайно алчни

248

Х

преди 13 години

МИШКИ в парламента църкат !!!

247

Руди

преди 13 години

Това е като LIDL за депутати! :D

246

Shhh...

преди 13 години

Вие не разбрахте ли , че тук за 20 - 21 години ни управлява една и съща комунистическа некадърна *** ?!?!?! ... :х

245

TDK

преди 13 години

Ot Sinqta koaliciq nqma nikoj ..... :-)))

244

"касапина от ли

преди 13 години

уж-Фирмата производител на телефоните, за които се юрнаха дупетатите, беше наречена "Клаус Барби"! Представяте ли си - Клаус Барби - името на нацисткия военопрестъпник от Гестапо, известен като "КАСАПИНА ОТ ЛИОН", избил хиляди хора. И "нашите народни представители" се юрнаха за продукта на нацисткия престъпник!!!

243

vitkjo

преди 13 години

Драги , аз и много като мен са са от твоята извадка.Никога не бих се продал за телефонче , като Лъчо мозъка, щото имам две висши образования и все още вярмам , че България трябва да се управлява от личности , а не от шайка ***.Явно нещо те боли , че управляващите се сдухват с всеки изминал час!

242

ШИЗО

преди 13 години

А БЕ ТО ЗА ДРЕБНИ НЕЩА ГИ ВИЖДАМЕ КАКВИ *** СА,ПА КВО ОСТАВА ЗА ДРУГИТЕ???

241

вратар

преди 13 години

С ритници ама не срещу мониторите.

240

Анонимен

преди 13 години

Всички сте чували надявам се ,че премиера обича да праща СМСи явно са им нужни за да получават СМСите на скъп телефон за да ги четът по добре !

239

Цецо

преди 13 години

Какво се учудвате и плюете депутатите? Че нали те са своеобразна представителна извадка на целокупния български народ??? Чудесен експеримент, показва в пълна степен манталитета на нацията ни!:) Я всеки да се замисли и постави на тяхно място, как би реагирал?:)

238

гошко

преди 13 години

а най-интересното е, че като им задават въпрос кво правят там ДЕПУТАТИТЕ ПОЧВАТ ДА "ТОПЯТ".....като малки деца.......ВИЖТЕ ИМА И ДРУГИ НЕ СЪМ САМО АЗ.................типична нашенска черта хахахахахахахаа

237

Друг разочарован

преди 13 години

Защо "след"? Нашите депутати по начало от този преход са си били и са такива. Какво друго очаквате? 20 години упорито доказване на поговорката за лудия и баницата. У нас и политиците и мутрите съвсем със сигурност знаят че каквото и да правят нищо няма да им се случи. Няма правосъдие, мяма морал. В една нормална държава тези трябва да си подават оставките и да си ходят. Тук - нищо.

236

Желев

преди 13 години

Каквото и да кажа,ще повторя някого.Не мога да измисля думи да сравня нашите избраници.Трябва рестартиране на тая държава,но с напълно нови хора.Тия ГОРЕ са лош материал.

235

торбалан

преди 13 години

истински бисер е творбата на Алеко Константинов" Бай ***" не е истина колко е актуален днес ...."келепиреца на една шайка негодници" ......то не беше желева , цветанов , калинка ....депутати , какво ли още може да видим

234

Анонимен

преди 13 години

Лакомите депутати вън от парламента!ВЕДНАГА!ако не се махнат, ще ги изгоним с ритници

233

vitkjo

преди 13 години

Хора, тия *** явно са били и последни двойкаджии в училище щом не знаят , че Клаус Барби е касапинът от Лион по време на 2-та световно война.То и началникът им сигурно не знае, щото го е докарал само до "Синовете на великата мечка".Браво на журналистите!Нека сега тия дето гласуваха за ГЕРБ да видят на какви *** са дали право да ни управляват.Срам за България !!

232

Анонимен

преди 13 години

интересно с какво ще се оправдаят пред ББ сигурно с нещо детинско като Калинка !Тя ме лъжеше мене, че има тумор, и аз съм мислил с притеснение за нея и изведнъж бебе