16

Българи

преди 13 години

Ти се *** бе мръсен Комунист. Давай Цецо, само така.

15

БОМБАТА НА ГОДИНАТА

преди 13 години

НАИСТИНА ИМАМЕ НОВИНА! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОФИЦИАЛНО ЛИЦЕ НА ВЛАСТТА ПОТВЪРДИ ЧЕ БИВШ ГЛАВЕН ПРОКУРОР СЕ РАЗСЛЕДВА ЗА УБИЙСТВА! УНИКАЛНО!Това не е Нанка Колева Юрген Рот Николай Колев-босия или ЕДвин Сугарев а вицепремиер и министър на МВР! БРУАЛНО ПРОСТО!Представете си световните новини ГЛАВЕ ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ ЗАМЕСЕН В УБИЙСТВА ПРИ ТОВА НА ПРОКУРОР И АДВОКАТКА! Що за държава сме???А тия 2 убийства ии децата ги знаят от 10 години! Без политическа воля подобно нещо не може да се разкрие!

14

Анонимен

преди 13 години

"Според вътрешния министър Алексей Петров едва ли е извършителят на поръчката, той е по-скоро възложителят. "От което се разбира, че няма доказателства, а отново само словоблудство от страна на министъра.Ако има доказателства за участие в такова убийство, защо мутрата Петров не е задържана.Ако няма доказателство, как си позволява министъра да заявява, че еди кой си бил съучастник или поръчител на убийство?Цирк България - парите за билетите не връщаме.

13

Йорго

преди 13 години

В края на 2010 - та година се коментират престъпления, извършени през 2000- та година ----- За такъв период от време всичко би трябвало да бъде разкрито, виновните да са в затвора и случаите дори да бъдат забравени ---- Това са ДЕСЕТ години / а все още само се ГОВОРИ, предизвикват се интриги и сплетни/ ---- На това май му се казва преливане от пусто в празно

12

***

преди 13 години

Те старите хора са го казали............"Дявола като си няма работа си е*е децата" Та тук на същото намирисва

11

KOCTA MOCTA

преди 13 години

izliza nqkvo 4u4elo po televiziqta i razpravq prikazki - toz bil ubiec,onzi bil pora4itel ... to taka i Pedq 4ovek-Lakat Brada go moje ... ami dokazatelstva,ami prisadi? Ceco Partamenta samo prikazva,no pone tova im se otdava na GERB-avite :)) to i elektorata im takav - glupava pasmina niskoENTELEGENTNI :))

10

stoon

преди 13 години

А WE ЦЕЦОООООО,ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИХТЕ СЕГА, СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ

9

Кан Крум

преди 13 години

Ами браво на тебе.Колко ти платиха,че и аз де се облажа.

8

Леле

преди 13 години

Ооооо! Цецко! Спазваш ли повелята на Боко с няколко акции да вдигнеш рейтинга:) Вчера по БТВ добър съвет ти даде нали?:)) Апартаментчета за даване под наем имаш ли?:))))

7

Смех

преди 13 години

Явно още Позитано не са раздали сценариите на червените писачи защото гледам има новина свързана с Цветанов а никой не е почнал да плюва

6

Анонимен

преди 13 години

Хора, на път сме да излезем от омагьосания шизофреничен кръг в който ни държаха *** от бившата ДС, заедно с тълпа чужди агенти под прикритие. Бойко и Цецо се опитват да им объркат сметките и дано не ги гръмнат преди да са успели!

5

!

преди 13 години

Нищо не могат да му направят защото е приятел на Гоце.Нали даже го пратиха посраник в Монголия.

4

Анонимен

преди 13 години

4 Той седи до главата на октопада, а тя е триглава явно.Баси октопода...

3

Цецко

преди 13 години

Този Филчев май е главата на охтопода.

2

Анонимен

преди 13 години

1 В нормалните държави закриват компартията...Вържи червения да е мирен народа....

1

Салахадин

преди 13 години

Ахам,значи главния прокурор на една държава поръчва убийства,шеф в ДАНС ги изпълнява.Няма ли да я закриваме тази страна???