97

Ела Ела...

преди 13 години

Масларова ела се разходи из София, да се окъпеш в народната любов!

96

Панко

преди 13 години

Колко хора измряха по болниците заради лошо оборудване, колко бяха осакатени и убити заради лошите пътища, колко деца ослепяха в стари кувьози.....ТИ И ТВОЙТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДРУГАРЧЕТА СТЕ ВИНОВНИ МАСЛАРОВА ЗАТОВА НЕКА БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО И С ТЕЗИ ПАРИ ДАНО САМО ЛЕКАРСТВА СИ КУПУВАШ....

95

Анонимен

преди 13 години

Ха дано най-после да видим доживотна присъда за "присвояване" (така му викат вече на краденето, по-модерно е...) в особенно големи размери.Че само шум и "напън" се надига, а найрая едно пръц и нищо повече...

94

Статистика 2

преди 13 години

През третото тримесечие на 2010 г. в сравнение със същото тримесечие на предходната година най-висок икономически растеж се наблюдава в Естония - 4.7%, и Словакия - 4.1%, докато Гърция и Румъния отчитат спад на БВП съответно с 4.5 и 2.3%.През трето тримесечие на 2010 г. най-висок икономически растеж отчитат Финландия - 1.3%, и Чехия - 1.1%, докато в Гърция и Румъния се регистрира спад на БВП съответно с 1.1 и 0.7%.

93

Анонимен

преди 13 години

Тя изглежда е част от наглите:) Бива ли толкова да се краде,бе? Срам нямате ли? Как живеете спокойно,около вас смрад,разруха,бедност,нищета...как е възможно да си щастлив сред такъв пейзаж?Или скрити зад дебелите си дувари не ви пука ? Егати наглостта,вместо да потънат в земята от страх,адвокати си наемат. Не е за всеки такова преживяане-трябв да си дебелокож,да не си човек1

92

Анонимен

преди 13 години

точно така, първо импийчмънт и пандела за Гоце ван Сирищник и после Емили и останалите мракобесници! Само това е начина ББ да остане в историята печелейки втори мандат!

91

Статистика

преди 13 години

Брутният вътрешен продукт на страната е нарастнал с 0.3% през третото тримесечие, спрямо второ тримесечие. Общо в Европейския съюз се забелязва ръст от 0,4 на сто за този период, сочи Националната статистика. БВП в България нараства с 0.2% през третото тримесечие на 2010 г. в сравнение със същото тримесечие на предходната година, показват още данните.В сравнение със същото тримесечие на предходната година, данните показват нарастване на БВП с 2.1% в ЕС.

90

jorkata

преди 13 години

Масларова е 49 набор....... Сега като се разболее то ще са шипове, то сърдечни проблеми :)) Ще има едни лечения

89

Анонимен

преди 13 години

Батка, тази и чувал на главата да й сложиш и нах.йник да си наденеш, пак ще ти е противно да я обработваш.

88

зизи

преди 13 години

дебела работа!!!и тая не си е поплювала!да ИМ СЕ НЕ ЗНАЕ И крадливите тапири!!!

87

Любомирчо

преди 13 години

Ми аз само като видя че ме квалифицираш ми е ясно че не мислиш ами приемаш за чиста монета каквото ти кажат вождовете ти. Незнам дали падаш от небето ама ти документите виждал ли си ги а ? Парите през теб ли са минавали. Може и да ги е крала може и да не. Има си процес ще се види. Знам че ако случайно я оправдаят пак съдът ще е виновен независимо от това дали има или няма доказателства. Отново казвам това е първосигнално и всички казват крала е

86

Чистачката на Прокур

преди 13 години

Ще я осъдят, ама друг път! Гоце държи прокуратурата в шах чрез Главния прокурор - Велчев! Така че, ще стане, ама в някой криминален филм! Наяве - не!

85

това е

преди 13 години

Питам детето на комшията ....Кажи, Петьо- моето момче, какво е комунист,а детето отговаря......МИ КРАДЕЦ

84

Знайко

преди 13 години

Добре де, Масларова е крала, а Станишев какво е правил, чоплил си е в носа и се е почесвал по плешивата кратуна. Не се връзват нещата.

83

Доволен

преди 13 години

Охааааа......Сега ще си проличи почнали ли са да работят ГЕРБ, както трябва!Тежък,тежък удар по БСП.Ама да не стане нещо като "Галевите"?

82

Масларована въжето

преди 13 години

Добре вижте кой защитава престъпницата, червената комунистка, Виденовата и Станишевата социална министърка! Запишете си имената на тия, които нарочно хвърлят прах в очите на хората и за жълти стотинки продават родината си! Плюя на вас продажници!

81

Beci

преди 13 години

SMYRTT ZA TAQ SMRAD !!

80

ined

преди 13 години

Не знам дали ще осъдят Масларката или това ще поредния кюрфишек. Ама ми прави впечатление че правителството нищо не казва за връщане на раздадените незаконно земи от тройната коалиция, за които дори европейския съюз искаше да ни глобява, а за съд още по-малко се чува.

79

Анонимен

преди 13 години

Не, не строг тъмничен затвор а като едно време в Белене да чукат камъни........Мам..... им

78

Анонимен

преди 13 години

Брат, та ние тие 11 милиона ги сънуваме вече 3 години! За тях се знае, още преди Малсрова да си купи Бентлито с 1ния от тях...