39

Пожарникаря от Банкя

преди 13 години

Глад, бой и мизерия за този лош човешки материал. Тръгнали да ми се размножават.

38

gtf

преди 13 години

така- така ..вземайте от българските майки и давайте на циганкитеБраво ББ, браво ...

37

Анонимен

преди 13 години

И аз мисля ако имам второ дете да не го раждам в тая скапана държава,вече ме е срам че съм българка нека взимат парите на майките а правителствата си пълнат кесийките

36

Българин

преди 13 години

Аз виждам само три вариянта за противодействие.1. Всички млади семейства, които планират да имат деца, да се организират и да дадат под съд тая държава пред междунаридните правни институции - за геноцид и расова дискриминация !2. Всички нормални хора да скочим с лупарите и сопите и да смажем тая престъпна власт крайно време е чрез кървава революция да докажем, че още ни има.3. На предстоящото през март преброяване всички да се пишем ***, да спрем да работим и да плащаме, а само да искаме.

35

Анонимен

преди 13 години

Проблема е ,че заради *** , дето и без това не работят и не се осигуряват - трябва да страдат българките.Крайно време е да се напрви разделение - работиш , образование , данъци и тн. - хоп получаваш по-високи майчински ... за 2 и 3 дете още по-големи - за да се стимулира прираста на БЪЛГАРИ а не мургавелчета.А като не работиш - нямаш образование - проблема си е твой .....

34

Един Българин

преди 13 години

Истината е че в съверменно общество неможе да се отглеждат и възпитават цивилизовано повече от 4 или максимум 5 деца. Няма да имаш време за всички. Сега не е 1878 когато са трябвали по 7-8 за да работят земята и да воюват за обединението на България. Да се надяваме че войни няма да има. Следователно след 3тото дете не е необходимо да се стимулира раждаемостта и аз предлагам на Дянков да плаща до 3 или 4. След това само тези, които могат да си го позволяват,а не да става препитание.

33

Аз

преди 13 години

В някои нормални държави има "професия" домакиня. Жената си е вкъщи, не работи, а си гледа само къщата и семейството. Това у нас никога няма да го има.

32

y

преди 13 години

takaq koito e glasuval za GERB da im tarpi ciganiite sega,no lo6o e 4e tezi koito nesa glasuvali za tiq nekadarnici i te tarpqt

31

Анонимен

преди 13 години

abe g-h dqnkov e pylen pederaz ,moje i toi da rodi ta zatova pravi promeni..

30

XM

преди 13 години

Zahto da ne moje жена, "която не работи и не се осигурява, след това да получава обезщетение 410 дни",gospojo Mitpeva....?Ta samo da rodish v Balgaria e veche goliam kuraj,a oshte po-goliam, da poemesh otgovornostta da otgledash dete v Balgaria!!!!

29

dido

преди 13 години

Хвана я в смисъл намалиха и заплатата, но не са я уволнили, ако това имаш предвид.Ще ми е жал за тези които току що започнали работа наистина, за останалите с кривите сметки - честито.Този бизнес с болнични и майчински трябва да приключи.

28

Леле

преди 13 години

Те това е сериозна мярка за преодоляване на демографската криза:) Съчетана със сериозното развитие на икономиката сме на път да станем Швейцария на Балканите.:) Така както разбрахме, че лесно се бутат рибарски вили и къщурки но трудно, сниманите от хеликоптера:)

27

Един Българин

преди 13 години

До 24 пожелаваш го на "римляните" надявам се :). С теб съм всички римляни в "Рим", Париж, Лондон и Ню Йорк. Там има фондации, които с радост ще ги отглеждат!!!

26

uuuuuuuuuuu

преди 13 години

*** тази дърта , черна , смачкана , смърждена бабичка ! хр митрева - толкова е грозна , че майка и я е хранила с прашка - от разстояние !!!

25

гр

преди 13 години

Ще пострадат. Честно казано аз също съм "вдигал" заплатата на моя служителка като забременя за да може да взима прилично майчинство. Не казвам , че е редно но съм насърчил малко раждаемоста при българите.

24

Един Българин

преди 13 години

Не, трябва да се напипа верния механизъм. Ако се назначават братчедки на по 2000лв за 3 месеца ще им платиш данъците и ще си на далавера за 410 дни. За 18 месеца обаче може да се окаже че няма да има смисъл да го правиш, защото ще внесеш голяма част от обещетенията като данъци и ще си "блокираш пари". Като сметнеш че нещо трябва и за майката да остане и почва да се губи смисъла да назначаваш фиктивно.

23

Messi

преди 13 години

Е да де,ама са малко хората като тебе!Ти си от малкото "късметлии" :) Аз за съжаление съм на другия полюс :(

22

Анонимен

преди 13 години

Ei tui e typ narod. Kato chuete che neshto shte se namalia i pochvate da revete do nebesata ama zashto se namalia , byrka li vi izobshto nqma znachenie vajnoto e da se reve. Shiban narod.

21

Анонимен

преди 13 години

Не раждайте в България, в чужбина ще ви посрещнат с радост.

20

НВ

преди 13 години

Ами, ако бяха казали, че са бременни, щеше ли изобщо да имат възможност да започнат работа, на изпитателен или на неизпитателен срок?... А уж бременните са с предимство при започване на работа... или това беше през онова "много лошо" социалистическо време...