38

Калин

преди 13 години

да бе още малко ще кажеш, че нема партийна саморазправа - идеологическите диверсии .. не се водят и, че милицията не се използва за това .. шумкарски му работи.

37

Анонимен

преди 13 години

Аре ю шнур.Хахахахахаха

36

Калин

преди 13 години

не шменти, много добре знаеш.. че милицията води статистика и разследва това както и което и е удобно :)

35

IND

преди 13 години

Какво се оплаквате, със сигурност мен и вас не ни слядят. Следи се престъпния контингент плюс тези на ключови държавни постове, които биха могли да бъдат корумпирани. Никой няма с нас да се занимава.

34

голяма работа

преди 13 години

голяма работа

33

Наблюдател

преди 13 години

Е КАКВО Е ТОЛКОВА ЧУДНО ЗА ТОВА ИСКАНЕ НА МВР, КАТО ВСЕКИ 3-4 БЪЛГАРИН ВЪРТИ НЯКАКВА ДАЛАВЕРА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ!!!

32

Калин

преди 13 години

куку .. че ти си щатен бе .. кои ако не бесепарчетата .. са специалисти по правенето на милиционерщина и въртенето на доноси!!то пък то вашето ..бива нагло поведение а *** .. хич да нямате мяра... а бе ваша си болшевишка му работа, без въртели и маргиналстване не става:)

31

Пич

преди 13 години

И как се очаква да хванат някоя голяма риба ?! Ами те си подават искането за подлушване на GSM (примерно), съдията го преглежда и после си прави една среща с подлушваното лице и му обяснява ситуацията. После ненадейно дъщерята на този съдия се сдобива с имот за половин милион някъде покрай Панчарево. Но то е нормално, на 20 години хората са дейни и могат да си купуват имоти за по половин милион ... нали.

30

Анонимен

преди 13 години

"Свободата Санчо...................""Цензорирано от МВР по заповед на министър ЦЦ. "Да живее Свободата на своловото, Да живее свободата и правата на личноста. Да живе демокрацията..........ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ Имаше още нещо. А да Да живее вожда.

29

Гледащ

преди 13 години

Тая татуирана ръчичка на снимката и тя ли е на полицай ?

28

Калин

преди 13 години

доказателства а *** .. само обективно установени такива!една жена казала.. един два доноса не са доказателство.. в северна корея може а ***.. нали сме уж европейска страна!май май.. бг - то си остава централно азиятска република!

27

Анонимен

преди 13 години

хахаххапрестъкник ще следи непрестъпникххахах

26

ТИП ТОП РАБОТА

преди 13 години

Ами то подслушването и проследяването си е детективска дейност и много висшестоящи ченгета припечелват доста добри парички по тоя начин. Хаджолов в шоуто на Слави обясни, как съвсем легално могат да си те подслушват - напишете в гугъл - "хаджолов шоуто на слави видео" - и ще ви стане ясна цялата работа.

25

Емо

преди 13 години

Когато убиваха и отвличаха - защо няма полиция? Когато има полиция - защо има полиция? Напълно нормално и правилно е да се подслушват телефони - как иначе на де хванат престъпниците, да има доказателства и т.н. Подслушване, подслушване и пак подслушване! Вас какво Ви е страх - никой няма да подслушва Вашия телефон - освен ако не сте заподозряни за престъпления.

24

Анонимен

преди 13 години

Тея сега ще подслушват конкуренцията,бате Бойко слухти фирмите около БСП,НДСВ и ДПС. И като разбере за неква далавера...хоп паричките в партийната каса на ГЕРБ, в Сибанкя.

23

Калин

преди 13 години

милиционерщина .. следене, подслушване .. по телефони... ип - адреси, сайтове .. медии обливат и обслужват .. слугински .. а бе .. не е 2010, а 1984 !

22

НОВИНЪТЪ

преди 13 години

Ката си немат друга работа нека подслушват. Сигурно и проследяват.Оня ден нощеска ходих за цигари и един го разигравах 1 час МАА МЮ ДЕЙБИШ !

21

Мене

преди 13 години

Мн.ми се иска на всички които мн.плямпат да им видя физономийте,като детето им стане обект на детска порнография в интернет или някой техен роднина го взривят терористи,или стане наркоман,*** и т.н.Вие какво искате бе да няма подслушвания и следене ли!?Аз пък искам - нямам какво да крия ама мене няма кой да ме подслушва,нито вас мишки така че спокойно.Никой не го интересува по колко пъти звъните на мустакатите си приятелки.3640 искания за 5 месеца са нищо!

20

MERI6181

преди 13 години

Добро утро и приятна седмица!Не се хабете,не се кахърете!Май това беше "демокрацията ",и в Гърция всички си заявиха GSM,иначе ги изключват!:((((((

19

Анонимен

преди 13 години

Ако това ще помогне за залавянето дори на един бандит, да ми монтират камера в *** ако искат!!