15

Анонимен

преди 13 години

Това се получава, когато не се правят реформи и шефчетата само се пудрят пред камерите. Нямам обяснение, защо Консултанта и пожарникаря не провеждат реформи в МВР и държавата. Сигурно чакат проблемите да се решат сами.

14

стига...............

преди 13 години

Стига вече!Омръзна ми да ме занимавате с поведението на шайка лапачи.Да точно така - лапачи.Защото, ако са в производството и правят брак ще ги уволнят, а не да им увеличат заплатата. А работата на полицията е непрекъснат брак.Те участвуват в престъпленията.после хващат някои от престъпниците, но нарочно не събират доказателствата по съответния ред-за да могат други да ги пуснат.

13

момче македонче

преди 13 години

От рано татарчетата са започнали да се лаят и джафкат . Кой дявол ви довлече от Азия , бе !?

12

Анонимен

преди 13 години

купете им дуниформи,та да млъкнат. а после сами да си купуват обувки,да си плащат осигуровките,да им спрат 20-те заплати накрая,да си платят винетките и картите за градския транспорт...и да видят,какво е "социално осигуряване".не може безработните да плащат,а те да трупат сланина по храсти и кръстовища. като не им харесва - да станат миньори !

11

Анонимен

преди 13 години

Какво е това безобразие полицаите да се песионират на 44 години? Другите професии се пенсионират на 63 години, а здрави прави работоспособни мъже се пенисонират на 44 години. Смешните 20 години трудов стаж, без да платят и 1 стотинка осигуровка и да настояваш за пенсия ,когато си в разцвета на силите си, когто си млад и работоспособен е наглост! Другите професии-строители, учители, лекари, фермери, професори, работници във фабрики, счетоводители, архитекти, шофьори, журналисти -на 63 години се п

10

мелодия

преди 13 години

Ако ще коментираме група *държавни служители* - да започнем по ред ----Колко души са в парламента,с какви заплати,хонорари,привилегии,консултанти,комисии,подкомисии,командировки,отпуски,осигуровки,служители в министерства,организации,дружества, и какви ли още не /винаги започваме отдолу нагоре,вместо обратното/ ----Кога са протестирали тези ГОРЕ - никога ----Не че са съзнателни,или търпеливи,а защото просто не им се налага /а ние долу се самоизяждаме помежду си,без да вникнем в истината/

9

Анонимен

преди 13 години

ей злобен народ бе !!! що да не протестират бе, щом протестират значи има защо , ама вие тук като чуете думечката полиция и веднага дай да ги плюеме , такива били онакива били , я малко се вгледайте в себе си и всеки , ама честно , да каже ,че той е най добрия ,най умния ,най отговорния , най честния и т,н да ,ама не , трески си има всеки един от нас ,както и те , а и не им гледайте в канчето - не е културно, то пък и едно канче

8

Анонимен

преди 13 години

За какво протестират полицаите? Може би протестират за да си плащат сами осигуровките за пенсия и здраве? ИЛИ ПРОТЕСТИРАТ ДА ИМ СПРАТ 20-ТЕ ЗАПЛАТИ, ЗАЩОТО ДРУГИТЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ ТАКИВА ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ? Или протестират да им увеличат пенисонната възраст-на другите пенсионната възраст ще е 65 години-съвсем скоро това ще е възрастта, а полицаите се пенисонират на 44 години-и полицаите протестират, за да се пенсионират на същата възраст с другите професии?

7

Келепирко

преди 13 години

Келипирджията Цветанов не иска и няма капацитет да направи реформа в МВР. Мащабите на неговият потенциал се ограничават до това да направи далавера с някакъв имот или по- точно за лично облагодетелстване на "оптимални" цени.

6

Ченге

преди 13 години

Недей те рева много да не ви припомним 14 януари миналата година. А ?

5

аб

преди 13 години

Съкращения, има разчети, че имаме най-голямата полиция в Европа, знаете, разбирате, стига са ревали и какви са дебели голяма част от тях, значи не са им толкова малки заплатките!!!

4

00=00

преди 13 години

ПАК ЗА ПАРИЧКИ РЕВАТ., А СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ГИ ИЗПЪЛНЯВАТ ,КАТО МАГАРЕТО НА НИВАТА!! 20 ЗАПЛАТИ ПОЛУЧАВАТ, НЕ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИ, НЕ ПЛАЩАТ НИКАКВИ ДАНИЦИ ЗА КОЛИТЕ СИ , НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ ,ЧЕ СА ГЛОБИЛИ ПОЛИЦАЙ НА ПЪТЯ??.

3

Анонимен

преди 13 години

Това си е стар византииски номер още не са те ударили и започваш да ревеш белким те шамаросат по-леко ,всичко е за да се парира евентуален опит за съкращения в системата им,,,,,ние на мероприятия не се връзваме.

2

Анонимен

преди 13 години

тея пък за ко простестират ?заплатите им са два пъти по-големи от на доцент и никаква ефективност нямат

1

...

преди 13 години

Те повечето не могат да произнесат фразата "нарасналото социално недоволство", още повече да я разберат... :)