66

анонимен

преди 13 години

Ако не знаеш откъде се включва кирилицата, питай някой от вашите. За правописа и българския език се обърни към учителите си, а за другото си малък да питаш. Бегай да пишеш sms - и на гаджето.

65

Статистик

преди 13 години

В ГЕРБ мъжете обичат парите и многото имоти, а жените обичат парите и имотите на мъжете. Пример: Цветан Цветанов.

64

sion

преди 13 години

На теб докога да ти обяснявам че Президента на САЩ нарече Станишев Мr Clean..И го похвали за борбата с корупцията и организираната престъпност..Толкова за световните лидери...Бягай сега сключи един консултантски договор дапомогнеш на Цецко Убавеца! Ах , мамин сладък той..

63

za 66

преди 13 години

koleg na Qneto......

62

za 46

преди 13 години

Kakvi nameci................znaem gi 4e pendelo 4engesari levite...........i se razgonvat pti mirizma na riazana karabina topnata v ruski kvas :))

61

обичам само себе си

преди 13 години

- Мъжете обичат жени, а жените обичат мъже... в герб", каза пожарникарят. - И понеже аз обичам само себе си, се оказва, че съм жена!", дебело подчерта ББ.

60

Анонимен

преди 13 години

boiko e bil i policai i kmet i see izdignal a sergei predi da stane ministar kakav be6e za6toto az neznam ima li nqkoi da znae i da mi kaje

59

анонимен

преди 13 години

Като слънце е лъснал, да. За това си прав. А защо вярват и дали "вярват" е точната дума - това е друг анализ, неотносим или относим (все пак) към сексуалната им ориентация и финансирането на ГЕРБ. Този анализ, според мен не ти е по силите, даже не е по силите на Консултантът. И апропо, важно е дали българските граждани (демек работодателят) им вярва и ги подкрепя. Чуждите служби следва да бранят чужди интереси, иначе нещо не е наред ...

58

Анонимен

преди 13 години

Ти за моето знание да броя, по своите знания по математика ли съдиш:)))))))

57

llancelot

преди 13 години

Принципно си прав, но това важи за някоя нормална държава.Тук няма човек, който да не се е облажил в някаква степен. Има два варианта, за да тръгнат нещата към добре : или ще бъдем малко търпеливи и ще оставим хората , които управляват да пробват да си свършат работата или излизаме на улицата, сваляме ги, идват нови, крадат отново, ЕС ни глобява, защото сме нестабилни и така :)

56

Анонимен

преди 13 години

abe xora za6to my zavijdate

55

Slavi

преди 13 години

Ти тично Бойко Борисов не го мисли дали има жена :))) той колко елитни *** ученички и студентки е изчукал ти до толкова не можеш да броиш...

54

невинна девственица

преди 13 години

"През последните 20 години не е направено нищо", измънка пожарникарят. Другарю Борисов, а ти къде беше през тези 20 години? Какво се правиш на невинна девственица? Защо още преди 20 години не се захвана да копаеш шосета, а предпочете да се занимаваш с мутренски дейности?

53

но комент

преди 13 години

Мъже, дето много се хвалят със сексуални подвизи винаги са ми били много съмнителни.На това му се вика избиване на комплекси май.

52

ФФФ

преди 13 години

МНОГО ГАДНА И НАГЛА МУТРА,ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУВСТВА БЕЗНАКАЗАН,НИЩО ЩЕ ТИ ИЗЛЯЗАТ КЕРЛИВИТИ РИЗИ И НА ТЕБЕ МАФИОТЕ.ЕВРОПА ЗНАЕ И ВИЖДА ВЕЧНО НЯМА ДА СИ НА ВЛАСТ.КОЙ КРАЛ ,КОЙ КОПУВАЛ,КАКВИ ДОХОДИ,ИПОН,СИБАНК,ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ И КАТО ДОЙДЕ РЕД ЗА РЕВИЗИЯ,ЩЕ СЕ СМЕЯ,С ПЪЛНО ГЪРЛО.

51

аrhar

преди 13 години

Премиерът ни наистина е като слънце ! Ето затова вярвам в ГЕРБ !Световните лидери на Великите сили и шефовете на международните служби, които се занимават с разкриване и предотвратяване на престъпления, също вярват на Борисов и Цветанов ! А това само доказва тяхната правота !

50

Анонимен

преди 13 години

boiko gledai kak se pykat ot zavis za6toto nemogat da te stignat xaxa

49

анонимен

преди 13 години

И аз я забелязах, но не разбрах кое е грешното ...

48

sion

преди 13 години

Разбра се я..Тия дето правят компромати и то недоносени и отчитат консултантски договори:)))Демек двама засега - Доган и наш Цецко Убавеца!

47

Анонимен

преди 13 години

Меслих, че Воленчо е най-тъпия, но вече съм сигурен, че палмата на простотията е държи ББ.Е,Борисов! Мъжка постъпка ли е да застанеш зад Цветанов! По нашите географски ширини това е признак.........на.......съмнително мъжкарство:)))))))Първанов и без да прави изборна кампания ще гласувам за него! Поне има изказ! И като си толкова голям мъжкар защо не се свърття жена до теб:) Ти сам каза че кукуваш сам в Банкя:)))