10

АНОНИМЕН

преди 13 години

Дянков явно отказва да се обсъждат всякакви варианти за започване на пенсионната реформа,отказва да приема всякакви съвети относно водената от него финансова политика,въпреки че е неграмотен;надали ще може да ви даде сносни обяснения за това как,откъде и за какво харчи нашите данъци и осигуровки,изцоца здравните,пенсионните ни вноски,вкара здравния резерв към общия кюп,за да цоца още,абе изобщо имам чувството,че тези крадат яко и докато не изцоцат държавата до край,няма да си идат!

9

колкото толкова

преди 13 години

Само не е ясно с протестите какво ще постигнете, след като проблемът е липсата на пари. Когато имаше пари му беше времето да се протестира, ама тогава бъркахте в кацата, нали мили синдикалисти....Кой е луд - Дянков , който вижда , че един работещ не може да издържа едно дете, двама пенсионери, един *** и един бюрократ, или Тренчев, че чака Исус да дойде с рибите и виното....

8

Amenhotep

преди 13 години

Тоя Дянков вообще не е в час с положението в България. Тоя шабес си живее в някакъв негов си свят, дето няма никаква връзка с реалността! Връщайте го обратно в Щатите, от тоя тук полза няма, има само вреда!

7

Анонимен

преди 13 години

Той така си беше от началото още.

6

Castor

преди 13 години

Пак ще легнете накрая. П......ци - орденосци!

5

Анонимен

преди 13 години

Тези пък са винаги недоволни аман от кокошкари с гластност в тая държава.

4

ЛАЛЕТО

преди 13 години

А ТИ СЕГА ЛИ УСТАНОВИ ЧЕ Е ИЗПЕРКАЛ.

3

Анонимен

преди 13 години

mai dqnkovpederaskov q upravliava--ha ha--

2

Аматьора

преди 13 години

Смион Дянков е елита на България ! Той ще изтегли геройски кризисен заем от неговата любима банка - Световната банка и ще зароби за поколения наред ограбения беден и злощастен български народ !Щото е " специалист и икономист от класа" !

1

анонименс

преди 13 години

изперква като не ви дава да лапате ще изперка