54

ЗЪЛ

преди 13 години

Зкойто и да гласуваме в БГ. народа винаги ще е хванат за палците .Затова който може да емигрира . ТУК ЖИВОТ НЯМА!!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 13 години

20 години разпиляха здравната система,а сега плачат на умряло!След вас е потоп!Рипат така ситно,защото болниците управляват втория по големина бюджет след общината,а идват избори и нови партийни проекти са на хоризонта.Държавата трябва да се източва,за да се пълнят партийните касички!

52

123

преди 13 години

А колко конгреса е имала БСП,че наскоро отбеляза 47-мия???

51

Анонимен

преди 13 години

МИЛОСТИВ ЧОВЕК СЪМ АМА КОТО ГИ ВИДЯ ПОЛУДЯВАМ!ДОБЪР СЛУШАТЕЛ СЪМ АМА КАТО ЧУЯ ДА ПЛАЧАТ ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СТАВАМ БУЕН.ТО БИВА НАГЛОСТ ТО БИВА АМА ОТ БСП ПО-ГОЛЯМА НАГЛОСТ НЯМА!СКРИЙТЕ СЕ БЕ НЕ МЕ ВКАРВАЙТЕ В ГРЯХ!

50

Атака

преди 13 години

Абе за ГЕРБ не знам, ама от толкоз години на народа му взеха здравето!!!

49

до ДНЕС -БГ

преди 13 години

до сега не съм ви плюл никога. вие защо днес ме тероризирате ? преди малко- снимка на масларова...сега - снимка на този...не мога да си изям следобедния сандвич от погнуса. хайде,спестете ни ги. оставете ги да ходят да пропагандират бабичките по селата как ще им вдигнат пенсиите с по 9 лв.

48

Анонимен

преди 13 години

"По думите му здравната система е в кома и цената се плаща от българските граждани." - айде да си гледа работата тоя! И кой въобще му вярва, че е загрижен за българските граждани? Ненаситен, ненаял се плъх!...

47

човек

преди 13 години

така е . и си плаща . но за разлика от ББ , аз съм член на БСП от 1994 г. и не съм бил членувал в БКП . не съм напускал работа за да запазя членството си в БКП . кой питам е костов ? като казвате : всички са комунисти , визирайте тези , които мислят като комунисти . тоест тези за които чуждото мнение не е от значение .

46

Анонимен

преди 13 години

до 47 кого наричаш "*** народ" шибаняко скапан. Я си *** майката!!!

45

Анонимен

преди 13 години

*** НАРОД , *** УПРАВНИЦИ ХАК НИ СА

44

живко сталев

преди 13 години

ДО 123-съгласен съм--И аз се махам ако дойдат на власт БСП и ДПС и аз махам от тая скапана държава!!!

43

asi

преди 13 години

VSICHKI STE BOKLYZI.BSP,DPS,SDS.GERB. GORKO MY NA NARODA,BOJE GOSPODI.

42

123

преди 13 години

БСП е БКП.Вълкът козината си мени,но нрава не!

41

75923

преди 13 години

Що може би СДС от 97 до 2001 не продаде всичко действащо за жълти стотинки!!!всички са маскари, мой човек!!!

40

Анонимен

преди 13 години

Sergeicho moito momche bita karta si, nikoi razumen chovek nqma da glasuva nito za BSP nito za DPS. Stiga ste se dyrjali kato v detskata gradina ami vzemete svyrshete malko rabota.

39

Анонимен

преди 13 години

до 33 браво много проницателен извод. +1 от мен

38

123

преди 13 години

Гласувайте за БСП и ДПС! Ако още веднъж тези хора дойдат на власт аз се махам от тази държава и вие си ги гледайте

37

Анонимен

преди 13 години

Само едно не разбрирам, що за нород е тоя българския, от всякъде тотално е смазан, пенсионна система, болнични, здравна реформа-пълен ад и трагедия, безработица-жестоки съкращения, бавно, но славно увеличение на цените и т.н. и пак седят тука зомбираните и пишат ли пишат коментарчета в духа "Боко оле, ГЕРБ-оле.

36

човек

преди 13 години

БСП е минала през много перипетии . Има своите грешки и си понася последиците. Но в БСП винаги има кадърни хора , защото социалистическата идея е преди всичко човечността . Не на мутренската партокрация изпълзяла и бълваща лъжи , правеща пари , забравила Хората . Когато не чуваш критиката , падаш от власт , справка Тройната коалиция . ГЕРБ върви по този път , но ние ще плащаме сметката накрая . Хората .

35

T

преди 13 години

БСП+ДПС = ВНЛ!!!