87

Анонимен

преди 13 години

за ромите(турците)и за македонците трябват отделни планети ХА ХА ХА

86

Анонимен

преди 13 години

"Никола Саркози обяви нови драконови мерки, включително планове да разтури 300 незаконни лагера в рамките на три месеца" - ей т`ва е, а не, като унас направо са ни завладяли и тикой копче не им казва от управляващите, не стига това, ами и все за някаква дискриминация се говори и все им се дават пари и им се строят къщи.

85

Maraba

преди 13 години

Споко,*** не мои ги върнете!Ке окрадат самолетите докато са още на летището,а с каручките от далечна Франция до тук е мнооого път.:-)))

84

MURDOC

преди 13 години

Ромите от Франция просто си правят *** какви ти " Свобода, равенство ,братство! " как може да си брат с някой който за 5 цента ще те заколи .

83

Анонимен

преди 13 години

Тази напаст е като ***-и ядрен взрив ще преживее!А в Страсбург май е време да спрат да се правят на ощипани госпожици и следващия път като в БГ започнат да се прилагат законите и за тях,да не критикуват!!!Щото ги виждаме как се справят с проблема-връщат ни ги!*** двойния стандарт!!!Ама то наистина вече сме заприличали на *** държава.....един *** е с повече права и привилегии от нас българите дето ги издържаме и носим на гърба си!!!Абсурдно е!!!!!!!!

82

Romeo

преди 13 години

Kakvi balgari ste vie ve 6ibalnici 5 veka tur4ina vi *** rusnaka vi *** nemci kakvi li ne nacii sa vi gazili kato hlebarki tapi bai ganiovci mijiturki

81

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

РОМИТЕ от България намиращи се във Франция са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. Защо мълчи правителството на България ???

80

Ромблянин

преди 13 години

Ааа, не така ромале, недей с езика на омразата. Требва да се седне и да се обсъдят нещата.

79

Анонимен

преди 13 години

Така е, ама като идеш в чужда държава трябва да спазваш законите, да плащаш данъци, да работиш... все разни "непонятни" за *** неща!

78

Ромблянин

преди 13 години

Всеки може да живее където поиска. На теб като ти харесва Африка *** да живееш там.

77

ариец

преди 13 години

Тука някой говори пълни глупости като " *** работник" такова дървено желязо няма !

76

Анонимен

преди 13 години

Бате Боико да започва да съди Франция по чл 33 от ХПЧОС на ЕС .Че им се погазват правата на БГ ромите.А и какво чака Комисаря по човешки права на ЕС да се самосезира .Ако не го направят само да посмеят после да си отворят устата за каквото и да е в България.Особено Френския и Италианските посланици/тои да им организира един рома фест както направи в България/ и онзи демохрът от Хамерика.СТИГА С ТЕЗИ ДВОИНИ СТАНДАРТИ

75

Romeo

преди 13 години

A ti Spermoqdke gnusna si galtai spermi te i mlakvai

74

we

преди 13 години

Във Франция има толкова много мюсюлмани, че *** са им най-малкия проблем. Заслужават си "толерантността".

73

РИЧАРД ГРУЕВ

преди 13 години

ebatи зганта...аиде бе цинги в Сингапур,мадагааскар,индия,бангладееш,пакистан...КАКВО ПРАВИТЕ В ЕВРОПА БРЕ *** ТЪМНИ!!!!!ЕВРОПА Е КОНТИНЕНТА НА АРИЙСКИТЕ НАРОДИ С НАИ-ВЕЛИКАТА КУЛТУРНИ И ТЕХНИЧЕСКИ ИЗОБРЕТЕНИЯ В ЦЕЛИЯ СВЯТ ОТ 5000 ГОДИНИ!!!

72

ШПИЦКОМАНДА

преди 13 години

Във Франция нямат ли си нещо, като АТАКА!

71

Бай Мангал

преди 13 години

Viva la liberte. Viva la France!!! Що праите *** работи бе, франсетааа? Аре интеграция, але, але.

70

Анонимен

преди 13 години

но това е погазване на френските закони, защото те нямам нито разрешения зя работа нито разрешение за пребиване. Те просто се настаняват където си искат и всеки трябва да се съобразява с тях

69

Аз

преди 13 години

Точно пък ти ли ще ни говориш за работа бе *** мързелив. Цяла България на гръб ви носи мамичката ви мизерна .. деева и *** непотербни деева

68

Анонимен

преди 13 години

А вие трябва да се къпете редовно( т.е. 2 пъти дневно), да ходите на училище, да се жените след 18, да раждате максимум 2 деца, да водите децата си на профилактични прегледи, да нямат пропуснати имунизации, да работите от 8 до 18 часа в полза на обществото (краденето не се води работа!), да знаете поне един чужд език (българският не се води такъв), след 30 год. възраст всеки от вас да е завършил поне бакалавърска степен.Тогава претендирайте за права!