30

сводник от ДПС

преди 13 години

соПолееее, оляхме се :)))

29

Bg turcin

преди 13 години

Браво. Следващата стъпка е опандизването на Доган. И дано най-сетне хората които го подкрепят да си отворят очите и да разберат, че тъкмо заради Доган и неговото ДПС Кърджалийско и Делиорманско са най-изостаналите райони в България.

28

Атака

преди 13 години

Винаги може да се промени и закона. Едно време как са обвинявали хора като "Врагове на народа" и без съд са ходели по концлагерите?Няма човек който да каже, че този е невинен и не е осъзнавал какво върши! А това, че те са си написали така законите, не ги оневинява!Съда е за това за да внася справедливост, за да не излизат хората на улиците и да я внасят те. Ако не искат това да става, то нека да си свършат работата. Защото хората ако излезнат ще съдят първо съдиите!

27

ГЕРБер

преди 13 години

Поздравления, Борисов!

26

Анонимен

преди 13 години

Само 1млн евро а откаде други 14млн за яхта а.

25

13

преди 13 години

ТИКВАТА СИ ТИ И НЕДЕЙ ПИСА С МОЯ НИК ЧЕ АКО ТЕ НАБАРАМ ЩЕ ТИ НАЦЕПЯ КАШОНА

24

джем таксито

преди 13 години

ЗАЩО не търсят кой му ги е дал. Който е дал да отива и той на съд. Не е луд този който яде зелника , а който му го ДАВА.

23

MURDOC

преди 13 години

"чистата, но *** политика" как тъй е хем чиста, ама хем и *** .Като почнат да лъжат тия депутати и не се усещат какви глупости ръсят . А пък кой знае може би автора на тая мисъл да я имал предвид ,че който се захване с "*** политика" в България и пере така в нея мръсните си пари ВИНАГИ остава с чисти ръце . Алелуя.....

22

Анонимен

преди 13 години

Не си правете илюзии, че ще има справедливост срещу Доган, защото е човек на Великия Синедрион!

21

Атака

преди 13 години

А Лютви Местан трябва да знае, че този който прикрива престъпници е СЪУЧАСТНИК. И крайно време е наистина да има наказани не само престъпници, но и техни съучастници!

20

13

преди 13 години

То хубаво да го вкарат в затвора, ама би ли ме светнал в какво ще го обвинят? Че шефа на НЕК е сключил договор с него и му е платил 2 млн.? Най-много да го отнесе шефа на НЕК, Доганчо пак ще е чист като сълзица щото не е луд тоя, който яде зелника, а тоя дето му го дава. А логиката на Тиквата е сбъркана. По същата логика и той е за кауша. Каква е разликата между договора на НЕК и Доган и договора на Агенция пътища и Цветелина?

19

13

преди 13 години

АЛООО САЙТА------- ТРИМА СА ГЛАСУВАЛИ "ЗА" А ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ КОИ СА БИЛИ ПРОТИВ-----НЕ ЧЕ НЕ Е ЯСНО НО ЗАЩО НЕ ГО НАПИШЕТЕ

18

Наблюдател

преди 13 години

Меди, къде ти е летящата чиния, защото без нея спасение май няма да има?

17

Пари за семки

преди 13 години

За Доган тези 2 млн. са "пари за семки"... "ресто"Хванете му 2-та МИЛИАРДА, които открадна от България и българите !!!

16

Истината

преди 13 години

Обръчите около Доган започват да се стесняват. Скоро ще влезнат вътре в него. Няма да споменавам от къде точно ще влезнат.

15

Селяк

преди 13 години

Образованите Турци са много малко затова ей тоя ги контролира като овце!

14

Анонимен

преди 13 години

Нали сме уж демократична държава - що не питат тогава народа какво мисли за Ахмед Доган и къде да му бъде мястото на него и останалата пасмина от ДПС?

13

Анонимен

преди 13 години

Доган трябва да осъзнае, че е нормална европейска практика крадците да влизат във затвора.

12

Доволен

преди 13 години

в затвар ! Там му е мястото!

11

Анонимен

преди 13 години

Какво хубаво кръгло число :) Искам и аз, и аз мога да консултантствам, квото кажете, после ме съдете, нп - като знам законите, искам да ме съдят !!!!!! :)