29

Анонимен

преди 14 години

Костов винаги е действал воден от собствения си интересНе забравяйте корупцията при неговото управление

28

до 20

преди 14 години

Това за празната хазна е доста поизтъркана плоча. Бюджет се формира месечно, така че след 8 месеца управление са доста смешни приказките, че комунистите му оставили празна хазна. Къде са постъпленията в Републикански бюджет от изминалите 8 месеца управление на ГЕРБ. Дали не са в трезорите на СИ-Банк и има ли човек, който би се осмелил да разследва това. Съмнявам се. Такава некадърност и диктатура наистина нямаже дори и по ТодорЖивково време.

27

Анкетка

преди 14 години

Гласувайте тук:+ Костов е човекът. Само той може да ни изведе от кризата.- Костов иска да се докопа до властта и изнудва Борисов.

26

Анонимен

преди 14 години

Да но коръбът беше потъваш още преди да се пусне във вода,жалко че мн малко хора го осъзнаха тогава

25

Анонимен

преди 14 години

Дори омразния Костов на фона на неграмотния Б.Б. вече изглежда по-приемлив.Боже до къде ни докараха...

24

българче

преди 14 години

плъховете първи напускат потъващият кораб,какво ли друго да очакваме от иванчо

23

до 17

преди 14 години

Браво, но си пропуснал да споменеш, че Бойко Борисов беше и мутра, а мутрите ги създадоха именно БСП за да държат народа в страх и подчинение в годините на прехода. Бойко Борисов също е и генерал, произведен в този чин лично от Гоце Първанов. Който има гънки, нека ги понапъне, може да прозре доста неща.

22

Стоян

преди 14 години

Браво на Костов!За съжеление истината е че той е единствения човек който може да изведе страната от кризата.Казвам за съжеление защото станаха много золуми по негово време, но той постави основата за бъдещия растеж чрез непопулярни мерки.Бойко не иска да прави реформи за да не му падне рейтинга сред чиновници, полицаи и военни.Да но останалите хора сме повече и искаме лидер който да намали чиновниците, да им резне заплатите и социалните придобивки.

21

Анонимен

преди 14 години

Прав си Преди това правителство всички правеха макар и по една миша стъпка, обаче напред Сега летим надолу

20

do 13

преди 14 години

ne sam v podkrepa na GERB no predpolagam e mnogo po trudno da se pravi promiana s prazna hazna ....

19

Анонимен

преди 14 години

Той Мухобойко мн се перчи че искал предсрочни избори,ама накрая да не се окаже отсрани и изобщо да влезне във новото правителство,защото хората го видяха що за стока е,показа си най-накрая и той рогцата

18

Анонимен

преди 14 години

Икономистите преди половин година говореха за това, а вече дори и Костов го разбра и започна да го казва. Сега чакаме недорасляците и незадоволените домакини на средна възраст да го разберат...Абе, Костов, защо се бави досега? Ако си беше размърдал акъла преди 2-3 месеца, моята прогноза за "Видовден" през април щеше да е вярна, а сега трябва да чакаме още месеца-два... А дотогава недоучилия Дянков и несведующия по нищо пожарникар съвсем ще окепазят държавата

17

до 4

преди 14 години

Бойко Борисов е този, който е произлязъл от престъпната БКП/БСП, а не Иван Костов. Бойко Борисов е този, който е женен за дъщерята на генерала от ДС, откраднала от българския народ 1 млрд. Бойко Борисов е този, който разтриваше ушите на другаря Тодор Живков. Май нещо си доста късопаметен. И не на последно място Бойко Борисов е балонът, създаден от медиите. А те са предимно комунистичски и турски. Отговори си сам на въпроса, чии интереси е призван за защитава супуненият мехур БОЙКО БОРИСОВ.

16

Amenhotep

преди 14 години

Не щеме ДДС 22% ... ама не щем и Костов!

15

МУСТАФА

преди 14 години

Това изявление се дължи на факта,че ДСБ се смятат за фаворити в следващото управление на страната. Костов вече обикаля за да афишира спазването на определена фискална политика,ако вземе власта.Към настоящия момент с консенсус по отношение на доверието към управлението на България от международната обшност се ползва само Борисов

14

Анонимен

преди 14 години

Не си прав, просто за бат бойко е въпрос на чест да бъде пръв във всичко, и когато се знаеше вече че се готвят да го отсвирят - нападна пръв.

13

Анонимен

преди 14 години

Аз гласувах за ГЕРБ ама повече едвали ще повторя като гледам ,че нищо не се случва добро от тяхното управление .НДСВ номер 2

12

Анонимен

преди 14 години

Осъзнали се друг път. Вчера ББ открито нападна ИК по Нова Телевизия и беше въпрос на време ИК да му го върне. Не един път съм заявявал, че ИК първи ще дава банкет като падне ББ от власт. А както се очертава това може скоро да падне, по-некадърно управление май не сме имали от поне 15-20 години.

11

А дано

преди 14 години

Искам експертно правителство от сини, червени, жълти и зелени. Ако чрез своята некомпетентност ББ успее да сплоти здравите елементи в нацията, то ще е най - успешното управление до сега!!!

10

Vik

преди 14 години

Ами то за да започнеш да правиш нещо първо трябва да си на ясно какво е то! А за това правителство не е ясно как да се справи с кризата, а явно и това не им е приоритет. За тях приоритетите са други- показни арести, показни приятелства и контакти с силните на деня чужди политици, показни и гръмки интервюта, с две думи популизъм и РЕИТИНГ........... А кризата- ще я чакат сама да отмине- ако много се протака- просто сменят Дянков и готово...............