79

Смех

преди 14 години

Браво, все повече се кефя на новото правителство. Сега престъпниците ще гледат адвокатите им да са си на мястото а не да отбиват номера и да отлагат заседания. В противен случай руска ролетка - служебен адвокат.Всъщност от промените основание да се притесняват имат само престъпниците чиято цел е бавене на делата. А като гледам колко хора реват срещу промените все повече се убеждавам че сме престъпна държава

78

прокурор

преди 14 години

Наясно съм със сроковете и ги спазвам.Наистина.А преписките се бавят,докато се обработят в деловодствата,докато се опишат и въведат в компютърната система, а не при прокурорите.

77

Анонимен

преди 14 години

To ТОВА е пълно беззаконие. Кое му е по-доброто?

76

той

преди 14 години

Ами то и германците си избраха Хитлер навремето със същите идеи :))))А вие преди Боко си избрахте и Симо да ви оправи за 800 дни. Е добре ви оправи, та и нас барабар с вас :)))))

75

Анонимен

преди 14 години

Майче пак много говориш и нищо не казваш!Прав е Иван Костов че в такива времена трябват такива закони!А пък вие от бсп от какво се страхувате като сте чисти - чудна работа

74

Колт

преди 14 години

Ако си наистина прокурор значи си много наясно първо за сроковете за провеждане на наказателното производство и второ за малката подробност, че от СРП до 4 РПУ една преписка с прокурорско разпореждане пътува около три седмици???? (разстоянието е не повече от километър), още толкова в обратна посока плюс няколкото дни да се извършат съответните действия плюс още няколко дни да стигне на бюрото на прокурора. А после обвиняемия и адвоката му бавели делото?

73

Анонимен

преди 14 години

Ти недей да ми носиш от девет дерета водичка, да ме обеждаваш в твоите си теории. Знам много добре каква е истината и щом си против тези промени, значи си или червен или хайдук, или заинтересовано (червено) лице. Бойко затова сме го избрали там - да ви постави на място.

72

зъл

преди 14 години

Ами влез на страницата на Министерство на правосъдието, вземи калкулатурче и гледай и смятай. Ей за тия дела ти говорим. А Николов-Стойков ще бъдат оправдани, просто защото ни е такава съдебната власт (в конкретния случай прокурора по делото).

71

прокурор

преди 14 години

До чичо.Идеятя е да се търси престъпника сред нас от хора с морал.Ти явно не си от тях.Щом не ме познаваш , а искаш да свидетелстваш/анонимно/,че съм престъпник.

70

той

преди 14 години

Просто влез на сайта на Мин. на правосъдието...може и да ги видиш.

69

баба Пена

преди 14 години

Не е по-добре в това време на беззаконие да изберем по- малкото зло? Всеки честен човек иска права и сигурност. Но и най-дългия път започва с една крачка. Сега законите приличат на ластици и за някои се опъват безкрайно. Това повече ли ти харесва?

68

oт 59 до зъл

преди 14 години

Извинявам се примера беше за безмозъчния

67

Колт

преди 14 години

Ами то ако го направят виновните за отменените присъди в Страсбург да плащат присъдените глоби до два месеца всичко що е магистрат и реве за 13,14,15,16 и т.н. заплати да добре свършена работа, ще го видиш да обикаля контейнерите за ***.

66

Какви обезщетения в

преди 14 години

Какви обезщетения в Страсбург ви гонят бе ??? ... пак налапахте партенките на червените ... По делото Николко-Стоиков в Германия вече лежат в затвора и незнам да са осъдили Германия за това, а тук това ще се точи колкото на Гоце му е удобно

65

той до baykolu

преди 14 години

Много точно и на място казано. Колкото повече граждани разсъждават така, толкова повече се приближаваме към гражданското общество.

64

зъл анон. 59

преди 14 години

Само не ти схванах извода какво да си подкрепям???? Нали точно това обяснявам на един отворко по-надолу, че по принцип наказателния процес в БГ е концептуално сбъркан, а тези промени го сбъркват още повече.

63

чичо

преди 14 години

Като съм болен кажи си трите имена да стана един анонимен свидетел срещу тебе?Май тогава и ти ще се разболееш? Какво като си прокуророр нали идеята е такава да търсим престъпника в редиците на съдебната власт?

62

един

преди 14 години

За мен лично основния въпрос е - КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ПРИСЪДЕНИТЕ ОТ СТРАСБУРГ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ. Докато виновното длъжностно лице, причинило с виновното си поведение осъдителна присъда в международен съд, който осъжда България и присъжда парични обезщетения НЕ заплаща солидарно за нанесените щети ще е така. Тук не бива да забравяме и за съдебните разноски, много често равни или близки като суми с обезщетенията.

61

BG

преди 14 години

Значи не виждаш разликата между мутри и полицаи? Хайде, чак пък толкова! Да не преиграваме, а?

60

зъл

преди 14 години

Ами влез на страницата на Министерство на правосъдието и погледни линка със загубените дела в Срасбург. Не знам тия дали са невинно осъдени, но със сигурност са незаконно осъдени, поне така казва европейския съд.