27

Шофьор

преди 14 години

Ще ми се да попитам господина Цветанов, дето много уважава другия Господин Лечков следното:Ако аз, нормалния гражданин си хвърля документите и покажа среден пръст и после катаджиите ми видят пушека, реакцията същата ли ще бъде? И само с писане на обяснения ли ще се размина? Ако е така - майната им на катаджиите, хвърляме им някакъв документ и си караме кой пил, кой дрогиран и след няколко дни ходим на свободни съчинения!

26

Бай ЦЪРВУЛ

преди 14 години

"Сами разбирате когато полицейски автомобил те преследва няколко километра, не можем да хвърлиш документите си и да се държиш по този начин и да показваш неприлични жестове това е доста неприлично поведение"! ЗА ТАКОВА НЕПРИЛИЧНО ПОВЕДЕНИЕ В ЩАТИТЕ ЩЯХА ПОНЕ ДА СА ГО ГРЪМНАЛИ! ТО И ТУК МОГАТ ДА ГРЪМНАТ , АМА НЯКОЙ КАТО НАС, ДЕТО СИ ПИШЕМ ПО ФОРУМИТЕ!

25

Анонимен

преди 14 години

Странни съвпадения, всички които имат някакво влияние било в обществото или някъде другаде и говорят против ББ, след това почват да правят някакви публични издънки. Това което ме озадачава, дали това е случайно или някакво активно мероприятие.

24

hah

преди 14 години

i kakvo-ni6to.vse pak tova e Bulgaria nali taka

23

Анонимен

преди 14 години

Преди няколко години подобен случай щеше да се потули и изобщо нямаше да разберем за него.... Явно нещо почва да се променя в тази държава!Лечков обаче трябва да се извини на полицаите и като цяло за поведението си! Кметовете и политиците трябва да живеят примерен живот и ако сгрешат в зависмост от тежесста на случая или да се извинят или да си подадат оствака..

22

tazi78

преди 14 години

reklama

21

Eл НинЮ

преди 14 години

*** Сливенска, крадлива, долна, наркоманизирана, корумпирана и ненаситно алчна ГАД. Тва е гатанка, на която всяко малко дете в Сливен ще ви даде правилния отговор!

20

Анонимен

преди 14 години

Защо е тази яростна защита на сливенския ***, облажил се с толкова далавери за имоти?

19

Анонимен

преди 14 години

Ставийски уби двама души и му се размина, затова не очаквайте този сливенски *** да бъде наказан.

18

Анонимен

преди 14 години

доживотен затвор за лечков, амин

17

...

преди 14 години

Внимавайте с коментарите за Лечков, че от днес.бг са много чувствителни на тази тема и трият всички, което е против него.

16

Анонимен

преди 14 години

Този ритнитопковец щеше да е вече зад решетките във всяка нормална страна. Не вярвам да се е държал така с ченгетата в Германия, Франция и дори Турция /работил е и в трите страни/.Само тук в Комунистан държавата позволява разни празноглавци да се правят на велики. Веднага в затвора !!!

15

закон

преди 14 години

,,Сами разбирате когато полицейски автомобил те преследва няколко километра, не можем да хвърлиш документите си и да се държиш по този начин и да показваш неприлични жестове това е доста неприлично поведение", възмути се той.,,Цветанов това не е неприлично поведение.Това е деяние наказуемо по няколко члена на НПК.

14

Някой

преди 14 години

Сега лечков ЩЕ СЕ ИЗВИНИ,ще се покае, ще обещае че повече няма да прави така и ВСИЧКО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА в тая умряла държава ! В Б-я СПРАВЕДЛИВОСТ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И НИКОГА НЯМА ДА ИМА !

13

сатъра

преди 14 години

Всичко е в манталитета и културата,ако има как на целия народ да му бъде ваксинирано по малко и от двете :) много бързо ще се оправим!

12

Анонимен

преди 14 години

Какво от това, че ще го глобят на него не му пука, но дано да осъзнае моралната стойност на постъпката си -едва ли.

11

офяах

преди 14 години

Вие какво, ще гоните тоз който показал среден пръст или истинските бандити. За истинските престъпници май не ви стиска, по-лесничко е да гоните дребни хулигани.

10

Raven

преди 14 години

Слушах му обяснението:Хвърлих си личната карта и си тръгнах защото бързах, картата ми остана в полицаите, не разбирам какво съм нарушил и какво толкова съм направил?!Този човек управлява град!И не знае че управлението на личен автомобил без документи е нарушение на закона?!

9

Анонимен

преди 14 години

Това с манталитета... аз лично отдавна казах, че на нас ни трябва някой психолог, някой философ начелото на държавата... някой който да превъзпита народа... да стои по цял ден да говори на народа и да се опитва да им обясни някои елементарни неща.. някои елементарни навици на поведение и чак тогава всичко друго (реформи и т.н.) би имало смисъл!!! но не и докато не се превъзпитаме... всичко ще е същото... "*** народ, слаба държава", това е..

8

Анонимен

преди 14 години

A очите му излъчват такава топлина.......