176

Анонимен

преди 14 часа

Русия е прекрасна страна - изкоренила от Българските Ковбои - Селяни Земята. Изкупила Българските Курорти. Окрала цялото Злато на България. Окрала цялата История на България. Даже учат децата по училищата, че Кирил и Методий са Руснаци... Абе въобще Москва е най-чистата столица по Света, позлатена с Чисто и Свято Българско Злато от Иззетите Пендари висещи по Гърдите на Българските Съпрузи и сега почиствана от български метачки с метли и от Мара Отварачката за да имат какво да папат от бурканчета

175

Анонимен

преди 14 часа

От около 15 години средната заплата в Русия е по-висока от българската. Какви ги плещите?!

174

Зозо

преди 15 часа

Само тези дето Боко им санира блоковете без пари са 500000 гласа. Та така другари комунисти от ППДБ.

173

Анонимен

преди 15 часа

"Руската диктатура" изобщо не се усещаше, докато сега американската диктатура и диктатурата на големите държави от ЕС доста неприятно се усещат. Май не си живял съзнателен живот преди 1989 година

172

Анонимен

преди 15 часа

Те и без това изборите са купени от години, да не кажа десетилетия, все ни е тая на нас простолюдието :))

171

Реалист

преди 15 часа

И защо да не е той бе, ***? След като когато Борисов беше премиер се строеше из цялата страна и имаше пари за всичко. А сега всичко е спряло.

170

Анонимен

преди 15 часа

Много ми е чудно днешните русофили живели ли са по времето на НРБ и СССР? Май не си спомнят тези времена, щом им се струва много романтично да се върне руската диктатура.Добре че поне в Украйна си спомнят и затова се бият до смърт, но да не попадат пак в същия ад.

169

Анонимен

преди 15 часа

161- - имат и комуналки в центъра на най чистият град и както виждаме в ЮТУБ няма кой да ги ремонтира...има и дървени 100 г блокове които са продънени, има улици никога неасфалтирани, а пенсиите са 200лв./400лв, мин заплата 360лв, средна 1700лв, ипотечен заем 22.8%, нямат пари за водку и пият Боярешник- наистина е НЕЗЕМЕН рай! Олигарсите им живеят в кофтия запад, 20/35 000 000 и те в ЕС и САЩ- Рай бе РАЙ!

168

Анонимен

преди 15 часа

Бойко Борисов ГЕЛБ, е уважаван политик в Брюксел и не само. Урсула ЕК и Манфред ЕНП, вярват само на Борисов. Те дойдоха в България и лично го подкрепиха пред избори. С което никоя партия не може да се похвали. Концентрирането върху неговата личност от страна на вечните аматьори от ПП ДБ, означава само едно, страх.

167

Цв.Цв.

преди 15 часа

Няма да гласувам нито за Бойко Разбойко нито за Шиши.За Кокора и Киро също няма да гласувам.

166

Анонимен

преди 15 часа

Значи нема да стане, Баце от Банкя няма да го преживее... :))

165

Простак

преди 15 часа

Ние българите бееме най-интелигентнио народ, но от некаде ни дойдеха некакви политици които ни испростяха.

164

Анонимен

преди 15 часа

Страх от Борисов тресе лицата Асен Василев, Кирил Петков и Лена Бориславова. Защото получиха от него няколко главозамайващи шамара. Те са в чакалнята за Темида след изборите. Вярвам, че хората няма да позволят на наглите леви прахосници ПП,ДБ, да досъсипят държавата. Възраждане са за предпочитане пред ПП,ДБ.

163

Хари Потър

преди 15 часа

Народа е опростел.Виновни са политиците.Те го доведоха до там че всички избори са един цирк.

162

Анонимен

преди 15 часа

ХОРА... спрете ме от смях.... Ха...Ха....Ха....Ха...Настъпиха времена за компартията укротителка на народа... когато Парата днес света владей и който я нема без апартамент, пардон партия в парламата - пардон парламента не мое да живей.... Ама моля ви се другарю, престанете да се секнете върху мен, абе стика си ме блъскал с лакти... не виждате ли, че съм се наредил на опашка за гласуване.

161

Анонимен

преди 15 часа

След налагането на санкции срещу Русия икономиката на ЕС започна да се срива. A след като Русия наложи санкции на ЕС преди години и забрани селскостопанските стоки от ЕС, Русия се превърна в аграрна свръхдържава, докато европейските фермери фалират и блокират европейските столици с тракторите ютюб : Russia Breaks All Records Again Farm Food Festival in Moscow 300 Farms 140000 Visitors

160

Анонимен

преди 15 часа

Аз искам да гледам очите на Кокорчо,а не шкембето на Лойко и Шиши.

159

Анонимен

преди 15 часа

Москва е най-чистата и най-уредената европейска столица, западните столици изглеждат като мpьсно гето в сравнение с Москва. Улиците са невероятно чисти, асфалтът е уникален, гумите издават такъв специфичен звук, както когато сцеплението е перфектно. Всяка уличка се чисти машинно, дори и в неделя сутрин, нито една дупка в междублоково пространство! Кофите за бyклук имат напечатан график кога се чистят, обикновено на два дни. Всеки вход си има градинка с цветя в отлично състояние,детски площадки и игрище. В парка да не говорим.

158

Анонимен

преди 15 часа

"В Русия яйцата са 18 стотинки" - Ако изобщо ги има. Нали скоро Путин се молеше на Лукашенко да им продаде яйца. А и като знаеш колко хубаво се живее там, какво правиш в Европа тогава? Путин ще те посрещне с почести, като разбере че си български русофил. Даже може да те прати на фронта, да докажеш лоялността си към матушка Россия.

157

Анонимен

преди 15 часа

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.