42

Мечока

преди 9 часа

Укрите губят тотално войната.Единственият шанс за нови попълнения е както искат американците е да се намали призивната възраст от 25 сега на 20 или 19 години.Колкото до руснаците няма как 61 процента да са против СВО.По скоро са за,а не против тези 61 процента.

41

Анонимен

преди 9 часа

Никакво спиране на воените действия от страна на Русия при това руководство на Украина.Спрът ли.Пак ще ги напомпят с оръжие и всичко ще започне наново.

40

Дядката

преди 9 часа

Най голямата отстъпка ще бъде да им отстъпят правото да живееят на територията на Руската федерация!За други отстъпки Путин им показва ....среден пръст/виж снимката/

39

Куку

преди 9 часа

Истината е,че Украйна е твърде голяма хапка за Путин.В живота също е така-един път със стомната,втори път със стомната и накрая се счупи!

38

Сигурен съм,

преди 9 часа

че в Русия могат да се намерят повече от 800 души, които са срещу външната политика на Путин и сред тях опозиционерите да провеждат допитвания.

37

Краси Петрофф

преди 9 часа

И в България има народопродажници, като зеленски - дани митов примерно, двупръстовия челник мирчев, тома бикова, а за оня гологлав украински продажник тагаренко да не говорим!

36

Анонимен

преди 9 часа

Глобалистите газ пикаят само като чуят за Путин. Голям кеф!

35

до 24

преди 9 часа

А, това била поредната война на Путин? Ще споделиш ли с нас кои са предишните му, които е водил на други континенти, чиито дела не го засягат? Русия не е воювала от 2-рата световна . Сега не може ли да се защити от западната агресия? Но САЩ имат войни, които дори не можеш да преброиш Поредната война на Путин! Боже какво прави пропагандата с низшите мозъци, които и книжка не са прочели. Ще кажеш-Афганистан, но Путин тогава не е сънувал, че ще е президент един ден.

34

Анонимен

преди 9 часа

Време е биг брадър да елиминира евреина от Киев, и да се свършва с тази война, доведена на нашия континент от американците!

33

Анонимен

преди 9 часа

Интересно проучване, с интересни резултати. А преди половин година руснаците си избраха Путин за президент с около 80%. Не като молдовците - с 50,46% за ЕС /там стана нещо с броенето накрая/ и не като украинците, които напоследък не са избирали Зеленски. Що се отнася до мирен договор с Украйна, с взаимни отстъпки, предполагам, че руснаците действително го искат. Те ще отстъпят Лвовска и Иваново-франковска област, украинците ще отстъпят останалите области и ще забравят за НАТО.

32

Изклатен демократ

преди 9 часа

Никакъв мир докато наркозависимия еврейн не си плати за стотиците хиляди убити хора в тази война! Никакъв мир, за да знаят и помнят продалите се на САЩ какво ги чака, освен бананите разбира се!

31

Анонимен

преди 9 часа

Фашитския режим на Киев трябва да се смени.Задължително.Чак тогава може да се говори за мир

30

Стига глупости!

преди 9 часа

Договорът трябва да е между САЩ и Русия. Даже между САЩ, Англия, Франция, Германия и Русия. При война НАТО - Русия няма как да е иначе.

29

Гетлост

преди 9 часа

Хаха независима агенция вярвате ли си изобщо?И с каква валута се финансира тая независима агенция$ ?

28

Анонимен

преди 9 часа

САЩ сега разиграват театъра в Грузия, Молдова и някои други страни. САЩ искат ние да мрем на бойното поле, заради техните интереси, за което ни дават банани! ФАКТИ!

27

Анонимен

преди 9 часа

Сега е редно да ни информирате за същото проучване, но в Украйна.

26

Изклатен демократ

преди 9 часа

Вярно, войната е безсмислена, но създадена от САЩ. Едно време САЩ разрушиха София без особен смисъл също, НО вие демократчета клети не знаете това!

25

Kасно е либe за kитк

преди 9 часа

Peзето хл0пна...Путин чака ПЪЛHА И БЕ3YCЛ0ВНА KАПИTYЛАЦИЯ и 3елю да бъде представен на Tpибyнaла в Мapиопул... всичко друго е мижи да те лажем... Вече неколко пъти го лъжат Путин и злоупотребяват с добрината му.... предлага човека варианти за мир но менторите на 3елю не му дават... трябвало да се бие до последния 0kpинец!!!!A Путин ша бие до кат 3елю не го орешетят в Маpи0пул и не е поставено ново управление с което да преговарят...3елю е пpeцедeнт с изтекъл срок на годност!!!

24

Изклатен демократ

преди 9 часа

И Путин не иска война, войната я иска САЩ в лицето на демента бай Дън и техните създатели британцита. Присламчиха се и ЕС, без да се усетят колко губят от тази война. НО, вече е късно либе за китка!

23

Куку

преди 9 часа

Поредната безсмислена война на Путин.За едно мизерно парче земя,загинаха около един милион души от двете страни,вместо да си гледат семействата,да работят,учат и пътуват.Това е Рускии мир!