17

Факт

преди 7 часа

Путин винаги побеждава,защото е държавник а не пионка на сащ.

16

Анонимен

преди 7 часа

Константиновско направление - късно вечерта пристигнаха страхотни новини от района на Часов Яр. Заслужава да се отбележи веднага, че досега те са потвърдени само от няколко източника. Руските въоръжени сили настъпиха на запад и югозапад от Калиновка, а също така овладяха микрорайоните Октябрьски и Нови в Часов Яр! Надяваме се днес да пристигне допълнително потвърждение на тази информация. Засега се съобщава, че пробивът е извършен от 98-*** гвардейска въздушнодесантна дивизия. Югоизточно от Часов Яр има постепенно настъпление на руските въоръжени сили към града.

15

Анонимен

преди 7 часа

Лиманско направление. Вчера беше съобщено за освобождаването на Новосадов. Този значителен напредък ще позволи на руските въоръжени сили да се приближат до прословутия Терни от север. Знаете, че щурмови отряди на руската армия неведнъж атакуваха позициите на фашизоидните бандеровски мизерници в Терни от изток, но всеки път тези атаки не завършваха по най-добрия начин за тях. Може би сега ще бъде възможно да се пробие защитата на мизерниците от север.

14

Анонимен

преди 7 часа

Купянско направление. Продължават насрещните боеве в района на Кругляковка и Колесниковка. През последните 24 часа няма информация за напредък на руските въоръжени сили в този район. Но има напредък на югоизток - северно и западно от Стелмаховка. Руските бойци превзеха важни височини и прогониха фашизоидните бандеровски мизерници почти до Лозовая.

13

2

преди 7 часа

Когато мизерниците изчерпят резервите си за ударни действия, контранастъплението на ВС на РФ в района на Курск ще бъде възобновено. Докато фашизоидните бандеровски мизерници се опитват да контраатакуват в района на Курск, доблестните бойци на руската армия пречупват гръбнака на мизерниците в останалата част от зоната на СВО. Очевидно от медийна гледна точка забавянето на признаването на провала на "Курската операция" е много по-важно за Зеленски.

12

Анонимен

преди 7 часа

А президента на сащ най-вероятно се е ocpaл в момента.

11

1

преди 7 часа

Курск. В района на Курск инициативата е в ръцете на фашизоидните бандеровски мизерници - той контраатакува в опит да си върне загубените по-рано позиции. Руските бойци отблъскват атаките в района на Новоивановка, Нижни Клин, Зелени Шлях и Мала Локня. Киевската хунта хвърля последните си сили, способни да атакуват в района на Курск - 47-а бригада "Магура" с американска военна техника (БМП Брадли и танкове Ейбрамс). В интернет се появяват все повече видеоклипове на атаки срещу техника на фашизоидните бандеровски мизерници.

10

Анонимен

преди 7 часа

На 24 февруари 2022 г. руският президент Владимир Путин обяви началото на военна операция в Украйна с цел демилитаризация и денацификация на фашизоидната държава, както и защита на цивилното население на Донбас от геноцид на киевската хунта. След началото на военните действия украинските власти въведоха военно положение в цялата страна и започнаха обща мобилизация. В Русия частичната мобилизация беше обявена през септември 2022 г. През октомври същата година четири нови региона влизат в състава на Русия: ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области.

9

Анонимен

преди 7 часа

Путин в момента е домакин на голям купон, който се очертава да е дълго време. Други са самотните в момента.

8

Анонимен

преди 8 часа

Ади би картоноядните козифили още ли не сте се разпасли? Няма да ви платят.

7

Да

преди 8 часа

На фона на срещата на БРИКС, въпроса е глупав.

6

Анонимен

преди 8 часа

22 държави, 20000 делегати.

5

Анонимен

преди 8 часа

Такава победа че всеки читав руснак е избягал вече от неговата помийна яма Рассия

4

Анонимен

преди 8 часа

Победа, разбра се! Снощи по БНТ (на вражеската за путин България) 10 минути сладникав захаросан репортаж, прехласване, хвалби, дитирамби за срещата на БРИКС в Казан...:)))))))

3

Факт

преди 8 часа

Каква изолация,всеки ден делегации и срещи.

2

Анонимен

преди 8 часа

Как ще е изолиран, има безусловната либоф на световната организация на копейките арабофили

1

Анонимен

преди 8 часа

Путин е номер 1 в бункера си и по височина също