13

Анонимен

преди 6 часа

11 И защо точно с ПП,ДБ? Измамниците и неможачите?

12

Анонимен

преди 6 часа

БГ политиците са ***, дишат прахта на румънските политици. Браво Румънски политици, покажете им на тия БГ корумпета и мафиоти колко сте добри.

11

Анонимен

преди 6 часа

Пак ли, с ПП,ДБ? Това ще е сигурен провал, следващият. Агонията продължава...И докога, гусин Борисов, докога? Не стана ли ясно, че ПП,ДБ трябва да бъдат игнорирани, те са вредни за държавата. Защо продължавате да търсите нещо там, където го няма? За което плащат всички. Почти милиард, само за избори, да не говорим за хаоса, омразата и стагнацията, които ПП,ДБ донесоха.

10

Анонимен

преди 6 часа

Какво да си кажат , бе пооплювко? Предложението е заедно да се разберете за фигура, която повечето българи уважават. Какво не ти е ясно на затормозената дебела чутура? Или и български не разбираш?

9

Анонимен

преди 6 часа

Ще е интересно след изборите , ППДБ как ще се гърчат след новата сглобка хах, кви опорки ще измислят. Путин, Възраждане, глобалното затопляне

8

Лорда премиер!

преди 6 часа

По- ярък от лорд Евгени Минчев няма. Равноодалчен е дори от двата бряга.

7

Анонимен

преди 6 часа

ППДБ да си кажели премиера. Тоя дебелак и българси език не разбира, вие ще го слагате за премир.

6

Анонимен

преди 6 часа

Какво реформира тикво?Образование ли?Здравеопазване ли?За 12 години построй 100 километра от Тракия и Дунав мост 2 за което имаше проекти от много преди да дойдеш.

5

Анонимен

преди 6 часа

Може и некой петел!

4

Борисов

преди 6 часа

е най- големият лъжец, крадец, хитрец и разрушител на България. Ако не излъже три пъти през деня , не може да заспи. Няма ли да се намери един български и/ или европейски прокурор, който да му повдигне обвинение.

3

Анонимен

преди 6 часа

Дълбоко дълбоко съм разочарован от тиквеника.Родом съм от Силистра и да отида до София с автобус отнема седем часа и половина ,с влак 12 часа в най добрия случай.Не направи един лот на Хемус за 12 години на власт.Покривахме критериите за евро -зоната в продължение на цялото управление на тиквата и на всичкото отгоре не реформира абсолютно нищо.Никога няма да си пусна гласа за тоя измekяр

2

Стоев

преди 6 часа

И аз искам да те видя теб и всички крадци в затвора ама нейсе.Дано има видов ден.

1

Анонимен

преди 6 часа

Гласуваш за ППДБ, получваш Бойко и Шиши