9

Анонимен

преди 4 седмици

Зелето - на фронта! Така правят истинските пълководци, готови са да дадат живота си за свободата на Родината, а не да шмърка в укритието и да краде обилно от подкрепата за Украйна. Толкова млади момчета пожертва...

8

ППДЕБЕЕЦ

преди 4 седмици

Хубава статия, само че прочетете края. Кога руснаците са искали да ходят в Сумска област? Жената казва точно това. Значи на нея са и казали това. Ето, как върви пропагандата на фейкнюз. Лужат хората, че Русия иска да вземе Сумска област. Оле Боже....

7

Исо Хазара

преди 4 седмици

Майданчиците трябваше да свалят умерения Путин, за да дойде националист на власт в Русия и да насмете тая юдехазарска ***!

6

Малък праз

преди 4 седмици

Започнат ли пак да пишат сърцераздирателни статии, значи ВСУ ядат як пердах.

5

От кога завися на

преди 4 седмици

косъм, до тая сутрин беше самар в лицето на Путин и демонстрация, че РФ била слаба и прочие дрънканици? Тоя дето ви спуска темичкитие май е за уволняване, а?

4

Анонимен

преди 4 седмици

Явно трябва да се тръгне към Москва!

3

Мда

преди 4 седмици

Няма и такива смешници като нашите "***"...Сами пишат глупости, сами си вярват, сами се плашат, сами се окуражавет.. някаква пълна трагедия!И ние трябва да им четем полю..иите!

2

Анонимен

преди 4 седмици

Няма такива елементарни като укропите, никакво понятие от стратегия, като тотални аматьори, които бързат да вземат всяка пешка, която опонента им сервира за примамка. Слагат си главата в торбата, и си вярват, че печелят. На никого няма да липсват.

1

Буда нудиста

преди 4 седмици

Зелето ще се бие до последния украинец.